Skønhed og mode

Planker Under Graviditet

Pin
Send
Share
Send


Kerneøvelser er ret vanskelige at vedligeholde under din graviditet, fordi din kerne ligger i brystkassen lige over din mave, hvilket er det område, der bruges til at opretholde en baby. Men der er nogle kerneøvelser, du kan gøre i løbet af denne tid, for ikke kun at gøre din mave stærk, men også hjælpe dig med at håndtere barnets fødsel på en meget stærkere måde. En af de store kerne øvelser du kunne gøre på dette tidspunkt er planker, som er meget nyttige, hvis du ved hvad du gør. Planker er meget nyttige for at hjælpe med at opbygge din kerne styrke ikke kun for dig selv, men også at hjælpe med tilstrækkelig børnefødsel. Planker er nemme at udføre og med enkle instruktioner alt hvad du behøver at gøre, er at holde fokus og flytte ind i hver øvelse, så du omhyggeligt giver din krop den nødvendige tid til at klare hvert træk, du gør.

Fordele ved planker under graviditet:

Det bedste sted at få det, du har brug for i forbindelse med instruktioner til at lave passende plankøvelser, er online, og der er en række organisationer, der stiller gratis information til rådighed for dig til at håndtere planker dagligt. Det er altid bedre, selvom du ikke overdriver dig selv med hensyn til ikke at skade barnet. Det er godt, at du praktiserer et middel til at styrke din kerne, men gør det uden at skade væksten og udviklingen af ​​din baby. Med mængden af ​​oplysninger, som du kan samle online, vil du være klar til at tage på nogen planker uden brug af yderligere problemer. Til hver deres egen selvom så hver person har en anden måde at tackle planker på, er det derfor bedre at konsolidere det, du føler dig godt tilpas med for de bedste resultater.

Se mere: Løftevægte mens gravid

Side Plank:

Planker under graviditet er meget gode for din baby, hvis du ved hvad du laver, og sideplanken er en af ​​de ældste øvelser i bogen. Der er to sider på denne side plank, som omfatter den traditionelle side plank og den modificerede side plank. Den modificerede sideplank bruges faktisk meget mere i dag, da det hjælper med at øge kernestyrken meget lettere og hurtigere end den traditionelle sideplank.

Se mere: Zumba Under Graviditet

Alle fire:

De traditionelle midler til planker under graviditeten kræver, at du knæler på alle fire og skubber håndledene indad for at få de bedste resultater, men det vil lægge en smule belastning på din mave, når du er dybt ind i din graviditet. Derfor er det meget nødvendigt for dig at gå igennem dome modifikation.

Modifikation:

Dette er en meget vigtig proces for dig at gøre mens du laver planker, mens du er gravid, fordi du måske mister visse måder at være fleksible på. Derfor er det meget nødvendigt, at du foretager nogle få tilpasninger til øvelsen som at tabe et knæ, hvis du føler, at du er hyper, udvider dig selv. Det er meget nødvendigt, at du finder dine egne midler til at lave planker for at tilpasse det til din egen måde.

at lave planker, mens du er gravid, er meget god til at hjælpe med at opbygge kernestyrke og give dig mulighed for at håndtere både din graviditetsperiode og din arbejdskraft, så hold fokus og find din søde plet for de bedste resultater, så når en person spørger dig kan du gøre planker, mens du er gravid, vil du vide, hvad du skal sige.

Se mere: Kegel øvelser under graviditeten

Se videoen: TRX-træning for gravide - coretræning er super vigtigt TRX Side Planke (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send