Skønhed og mode

10 fantastiske Kathmandu turist steder at besøge

Kathmandu er hovedstaden i Nepal, byen ligger 1336 meter over havets overflade på en dal og dækker et areal på ca. 218 kvadratkilometer. I omgivelserne er der grønne bjerge med toppe dækket af sne. Dalen er delt i tre distrikter, og de holder fast på 7 verdens arvssteder, som erklæret af UNESCO. Her har vi nogle berømte steder at besøge i Kathmandu med billeder.

Kathmandu Turiststeder:

Durbar Square:

Durbar Square i Kathmandu er royaltiesædet, som kongerne i Nepal blev kronet her. Stedet ledsages af gamle templer, der fremhæver indbyggernes kulturelle og religiøse liv. Det er et af verdens arvssteder. Nogle turist spots her er Taleju Temple, Gaddi Baithak, statue af King Pratap Mall, Big Drum, Kasthmandap, Jagannath Temple osv.

Singha Durbar:

Singha Durbar er et stort palads, bygget i en nyklassisk stil i det 19. århundrede. Det plejede at være en privat bolig for Rana premierministre i 1904 og var det mest luksuriøse palads i Asien indtil 1973, da det blev skiftet til sekretariatet for Hans Majestæt's regering i Nepal.

Se mere: Turiststeder i Mangalore

Pashupatinath Temple:

Pashupatinath Temple er det hellige sted, der er afsat til Lord Shiva. Det har et todelt guldt tag og sølvdør, der gør det til en af ​​de hellige helligdomme for hinduerne. Kun hinduerne er tilladt på indersiden af ​​templet, de andre besøgende kan se templets lokaler fra den østlige bred af floden Bagmati. Også dette er opført under UNESCO som verdensarvssted.

Swayambhunath Stupa:

Swayambhunath Stupa er et af de mest berømte buddhistiske klostre i Nepal. Det vides at være 2000 år gammel og har fire sider malet med øjne, som ser Lord Buddha. Det giver en fremragende udsigt, da det ligger på en bakke, der er omkring 77m fra havets overflade. Det er den ældste stupa og tælles som UNESCOs verdensarvssted.

Se mere: Pondicherry Tourist Places

Patan Durbar Square:

Patan Durbar Square ligger midt i byen og tiltrækker mange turister hele året rundt. Stedet er fyldt med templer, helligdomme og paladser fra oldtiden, og er blevet noteret for dets arkitekturer. Durbar består af tre hovedkugler, Mul Chowk, Sundari Chowl og Kesar Narayan Chowk. Det er opført under UNESCOs liste over verdensarvmonument.

Krishna Temple:

Krishna-templet har en kommende position for Lord Krishna i paladset komplekset Patan. Det er kendt for at være den første prøve af Shikhara-stil af arkitektur i Nepal. Det er det eneste tempel med 21 spirer og er helt lavet af sten.

Se mere: Steder at besøge i Kashmir

Den gyldne port:

Den gyldne port er indgangen til paladsets hovedgård, som er kendt for at have 55 vinduer. Det var lavet af en Malla konge, og porten er den smukkeste og rigt skåret arkitektur og er et unikt sted i hele verden. Porten er blevet dekoreret af guddommelige og monstre. Det er en af ​​de berømte turiststeder i kathmandu.

Gokarna Safari Park:

Gokarna Safari Park er et Royal Game Sanctuary, som vil interessere alle dyreelskere. Den beboer mange vilde dyr, blandt hvilke den stiplede hjorte er en af ​​de mest berømte. Helligdom kan ses som ridning på bagsiden af ​​elefanter.

National Museum:

Nationalmuseet har en enorm samling af våben, artefakter fra det gamle til det moderne Nepal. Historiens arkæologiske repræsentationer er prisværdige. Museet er lukket for turister kun på tirsdage. Dette er et af de bedste kathmandu turist steder at besøge.

Chabahil:

Chabahil er en stupa, der er blevet arkæologisk kendt for at blive bygget af Charumati, datter af indiske kejser Ashoka i det 3. århundrede f.Kr. Stupaen har gamle statuer i omgivelserne.

Håber du kan lide disse turiststeder i kathmandu, så gå aldrig glip af disse fantastiske steder. Efterlad din kommentar nedenfor.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.