Skønhed og mode

9 Stylish Party Wear Tunika Toppe Designs i Indien

Pin
Send
Share
Send


Tunika toppe er toppe, der taber, lange og dækker normalt din hofteområde. De slutter normalt over dit knæ. De kaldes også som 'mini kjoler'. En festklædedragt er glamourøs og smigrende. Dette er den bedste mulighed, der kan gøre kvinder afslappet, sjovt, trygt og behageligt. Det er sandt; tunika kan være meget vanskelig, hvis du ikke bruger den i overensstemmelse med din form og størrelse.

Moderne Party Wear Tunics til kvinder i Indien:

Her er få typer af festklæder til at hjælpe dig med at forstå det bedre.

1. T-Shirt Party Wear Tunika:

T-shirt tunika er dybest set lange cardigans som når til din midterlår. Passformen er løs og behagelig. Du kan bære et bælte rundt om taljen. Normalt ankel længde Jeggings går med det, men en kort sequins nederdel med kiler vil helt sikkert få dig til at se utroligt glamourøse.

2. Trapeze Party Wear Tunika:

Trapeze tunika er en trapezformet tunika, som udvider sig mod ben og taljen. De er yderst elegante, når de har parret slanke fitbukser. De er meget smigrende til dem, der ønsker at slanke deres udseende. Du kan tilføje skat af smykker i din hånd og nakke for at give et lidt funky udseende.

3. Kjole Fest Tøj Tunika:

Kjole tunika er en mini kjole slidt som en tunika top. Normalt er de snoet, besat eller begge til fester. De er meget smigrende i taljen og lægger mærke til torso. Så hvis din æble former, er dette ikke tunika stil. En veludstyret jean går godt med det.

4. Bæltepartiet bærer tunika:

Bæltet Tunika er tunika kjole med omkring taljen. Det er perfekt til pæreformet krop og tilføjer længde til petite ramme. Plus bæltet fjerner opmærksomheden fra taljen og hofterne. Mange piger bærer det med leggings. For et glamourøst diva look, hold det med røgfyldte øjne og charme armbånd.

Se mere: Chiffon Tunika Kjole

5. Designer Roman Party Wear Tunika:

Ved sin navn er romersk tunika øverst romansk imperium stil tunika. Det taber monteret gennem ud og har bælte fastgjort i taljen. Det er super klassisk og moderigtigt. Det er perfekt til æbleformet krop. Du kan lagre det med en kryds over taske eller kobling.

6. Græsk Fest Tøj Tunika:

En græsk tunika party top er græsk stil tunika. Det er lagdelt fra brystet til skulderen. Det er nogle gange uden skulder. Det smigrer busty body. De fleste af dem kommer i pastell nuancer. Du kan klare det med leggings og knælængde støvler.

Se mere: Linen Tunika Toppe

7. Knot Up Party Wear Tunika:

Knot up tunika er den bedste mulighed for hele kroppen form. Hvis du har bukende mave, er dette den mest smigrende tunika. Det dækker dine fejl og forbedrer dine kurver og giver opmærksomhed på rigtige steder. En simpel lang halskæde vil tilføje nok glamour til dit fest udseende.

8. Kaftan Party Wear Tunika:

En kaftan tunika er løs tunika top, som ikke har nogen separat ærme. De er lagt tilbage stilarter og meget afslappet. Du kan bære med tynde jeans og støvler. De fleste af dem er lavet af blødt materiale for at give ekstra komfort.

Se mere: Bomuld tunika til kvinder

9. Sequins Party Wear Tunics for Ladies:

En sequins tunic top er lavet af sequins materiale. De bliver glamourøse. Normalt er de off skulder for at tilføje lidt sexiness. Du kan bære en kort nederdel eller shorts med høje støvler eller kiler.

Party Tunika toppe er hver piges favorit. De er glamourøse og klassiske. De får dig til at se fabelagtig nemt uden at gøre dig kompromitterende på din komfort. Gå videre og nyd denne unikke stil med lethed.

Se videoen: 33 COOL AND SIMPLE CLOTHING LIFE HACKS AND CRAFTS (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send