Skønhed og mode

Adriana Lima Skønhedstips og hemmeligheder

Pin
Send
Share
Send


En af de berømte Victoria's hemmelige supermodeller, Adriana Lima er kendt for hendes betagende fabelagtige udseende, og ligesom enhver anden pige har hun også nogle tricks op i ærmerne. Det fejlfri ansigt, de brøndskulpturerede strukturer, kroppen til at dø for - gør os alle ønsker at være hende, men denne jordens skønhed har nogle hemmeligheder at dele.

Hush Hush af nogle af hendes hemmeligheder er afsløret:

Se din mad:

Selvom en velkendt undertøjsmodel, der oversvømmede skønheder som Gisele Bundchen og Miranda Kerr, tilbringer miss Lima sin retfærdige andel af gala-tiden, der fejrer jul med sin familie. Ifølge hende er der tider eller øjeblikke, hvor tungen ikke ønsker at samarbejde med hjernen. Så når det vil gå med hjertet, siger Lima, lad det gå. "Men hvis du er bekymret, se dine portioner. Du kan spise alt, men bare en lille mængde ", citerer hun. For henne kan en perfekt mængde af alt forbruges, men kun efter at have begraenset sig selv.

Se mere: Kristen Stewart Skønhedstips

Høj vej til skygge Vægten:

Til Adriana sidder bare popping slankekapsler er et stort nej nej. hun er mere end bare et smukt ansigt. Hun kan lide at klare det ekstra intense træningsregime. Hun kan lide at svede, hun kan lide hårdt at bøje sine muskler og gætte hvad hendes yndlings træning er? Hoppetov. Lima sagde hoppetov i en time kan få dig til at tabe så meget som 1000 kalorier.

The Eye Trick:

Så Lima kan godt lide hendes øjne, snarere hendes øjenvipper er tunge og mørke, og det er derfor, at hendes øjenmake-trick er at ikke gøre noget ved mascaraen, der allerede er på vipperne. Hun siger at anvende og genpåføre mascaraen og danne en anden frakke oven på den forrige er tricket til hendes voluminøse mascara-ed øjenvipper. Tricket er at tage aldrig af mascaraen.

Se mere: Rihanna Skønhedstips

Au-Natural Face Cleanse:

På en tur til Dubai oplyste hun noget af hendes hemmelighed til sine fans, hvoraf de var kokosnødt vand for hendes hud. For den ekstra glimmer og gylden glød, som hun bærer under den subtile makeup, er kokosnødt ansigt rent hemmeligheden. Bare en kugle af bomuld dyppet i kokosvand og smurt over hele ansigtet er alt, hvad der er nødvendigt.

The Under Eye Cure:

En anden af ​​hendes kokosnøddyser indeholder en kølet skål med kokosnødvand, hvor bomuldskuglerne er gennemblødt og derefter forsigtigt placeret oven på øjnene. Det tager sig af alle sine tasker.

Se mere: Emma Watson Style Tips

Dobbelt rolle:

Et andet hemmeligt tip fra Lima-læberne afslører en duontone på både hendes læber og kinder. En nedslående moroselip går aldrig godt med rosenrøde kinder og til at supplere hinanden. Den samme farve og tone bruges af Lima på både læber og kinder til et mere naturligt luftigt udseende.

Hårpleje:

Når det kommer til nitty-gritty sættes Adriana altid til organiske materialer. Avocado til hendes hår er det bedst mulige produkt til hende, da de giver håret et stort volumen og glans sammen med en glittende fugtighedslås.

Grow The Mane:

For at dyrke de lange lækre lus, så spørg Lima for noget råd, og hun vil helt sikkert anbefale nogle hørfrøolie, der hjælper hendes hår vokse mirakuløst sammen med den ekstra velsignelse af glans og glans. Hvis det økologiske produkt er for meget til din for lidt tid, så spørg din læge om nogle foreskrevne linfrøpiller.

Hendes duft:

Frøken Lima har to dufte blandet til hendes hverdag rutine. I løbet af dagen kører hun sin foretrukne Bombshell Diamonds parfume, som er en floral frugtagtig duft, der holder hende sjov og flimrende, mens Victoria's hemmelige aften for solen ned i øjeblikket. Den senere er en meget lidenskabelig lækker duft formuleret specielt til aftenen rendezvous. Nu ved vi alle at lugte som Adriana Lima.

Pin
Send
Share
Send