Skønhed og mode

12 Bedste indiske nederdele Designs til kvinder

Pin
Send
Share
Send


Indien er et diversificeret land, hvor forskellige typer tøj anvendes i forskellige mønstre og mønstre. Blandt det indiske nederdele er de mest almindelige og foretrukne i kvindens folkemusik. Da det er meget nemt at bære og ser meget stilfuldt på piger og kvinders begge. Nederdelene kan bæres som formelle og endda som et festklæde, der gør dig til at se cool og enkel også.

Seneste indiske nederdele Designs:

Generelt indiske nederdele er løse beslag og hænger rundt om taljen og giver dermed et elegant udseende. Lad os se på top 9 designs af indiske nederdele.

1. Indian Ghaghra Nederdel:

Denne smukke sennep gule nederdel er sikkert en hoved drejning. Kjolen er smukt underboret med en subtil kobberfarve. Den samlede colr-kombination er minimalistisk, men alligevel tiltalende. Tilføjelse af et par kvaster til taljen kan hæve udseendet til et andet niveau. Pair det med en hvid fuldmuffer afgrøde top og gør dig klar til at møde paparazzi. (Credits: Jayanti Reddy)

Klud type: Bomuld Silke

Stil: Etnisk slid

Farve: Sennep gul

Design: Broderet

Længde: Lang

2. Indisk Maxi Nederdel:

Denne indiske stil maxi nederdel kan få dig til at føle dig komfortabel og smuk på samme tid. Den kommer i en Tie-up model kan få dig til at ligne en model på gaden. Den bedste partner til dette nederdel er en tank top eller en god monteret t-shirt. Hvis du vil prøve 'Desi Girl' udseende, kan denne stil af nederdel aldrig få dig til at fejle.

Tøjtype: Bomuld

Stil: Etnisk slid

Farve: Grøn

Design: trykt

Længde: Lang

3. Midi Skirt Indian:

Denne nederdel er sikker på at bringe sigøjnen i dig. Den midterste længde nederdel kan give et ubesværet boho look, som du altid har ønsket. Kjolen er pyntet med dejlige broderier og faux pas spejle for et lyst sommerudseende. Bær denne nederdel for at få verden til at snurre rundt om dig.

Klud type: Crinkled Cotton

Stil: Boho Wear

Farve: Rød

Design: Broderet

Længde: Midi

4. Bandhani stil indiske nederdele:

Bandhaini eller Bandhej er en type slips og dør proces, hvorfra nederdele er dekoreret i enhver form, du ønsker som i prikker, blomst eller enhver form kan laves på nederdelen. Disse typer nederdele ser meget seje ud på piger og giver dig et etnisk udseende. Den er tilgængelig i forskellige mønstre og farver, og du kan vælge nederdelen efter anledningen og flaunt festen.

Klud type: Bomuld

Stil: Etnisk slid

Farve: Rød

Design: Bandhni

Længde: Lang

5. Traditionelle silke lange nederdele indiske stil:

Silke er kluden, der gør bæreren til at se meget traditionel og stilfuld også. Det går aldrig ud af mode eller bliver forældet og kan bæres når som helst, hvor som helst uden tøven. Det giver dig et flot udseende, og som silke klud har et stiv udseende gør det en kvinde ser trim og smuk.

Klud type: Silke

Stil: Etnisk slid

Farve: Beige

Design: Trykt nederdel

Længde: Lang

6. Guld sekvens indiske lange nederdele:

Kjolen er skræddersyet smukt, på hvilket bemærkelsesværdigt broderi er indgraveret med gyldne tråde, hvilket giver det et stilfuldt og fabelagtigt udseende. Denne smuk lyserøde skørt har en fabelagtig rækkefølge mellem broderiet og giver dermed et himmelsk udseende. Skørtets bærer vil blive læst med komplimenter og se eksklusivt i mængden.

Klud type: Net

Stil: Etnisk slid

Farve: Lyserød

Design: Emboidery

Længde: Lang

7. Smukke Håndlavede Grå og Hvide Indiske Nederdele:

Den mest elskede og værdsatte farve er kombinationen af ​​grå og hvid nederdel. Det er hele tiden favorit af enhver kvinde, da den er perfekt til frokoster, fester og hangouts også. Kjolen er lavet af den håndlavede klud, og skørtets mønster gør dig skiller sig ud og giver dig et ægte minimalistisk udseende.

Klud type: Bomuld

Stil: Etnisk slid

Farve: hvid

Design: trykt

Længde: Lang

8. Blonde Arbejde Korte Indiske Nederdele til Piger:

Korte nederdele som navnet antyder er korte, generelt kortere end knælængden. Nogle korte nederdele kaldes endda minikjoler, og de bruges normalt som afslappet slid. Korte nederdele findes i forskellige mønstre, som nogle er trykt eller på dem blonder eller dikkedarer er fastgjort osv. Disse typer nederdele kan klædes med cool t-shirts og er perfekte som aftenbør.

Klud type: Bomuld

Stil: Etnisk slid

Farve: Gul

Design: Bandhni

Længde: Kort

9. Bomuld Blok Print Kort Nederdele Indien:

Korte bomuldskjørt er foretrukket end noget andet materiale, da det er perfekt til alle slags klima og ser også elegant ud. Den trykte bomuld indiske nederdele er perfekte, er perfekt til en formel arbejdsindstilling, så godt det er en elegant aften slid. Den gyldne blonde fastgjort nederst på nederdelene giver et klassisk udseende.

Klud type: Bomuld

Stil: Etnisk slid

Farve: Sennep gul

Design: trykt

Længde: Kort

10. Broderet blomstermønster Indiske nederdele:

De smukke blomster gråfarvede lange nederdele er meget i mode og efterspørgsel. Blomsterne og bladene broderede nederst på nederdele giver bæreren meget trendy og fashionabelt udseende. Disse typer nederdele kan sammensættes med højhalsede toppe, hvilket gør dig til at se klassisk og smuk ud.

Klud type: Bomuld

Stil: Etnisk slid

Farve: Grå

Design: Lace Broderi

Længde: Lang

11. Lange trykte indiske nederdele til lejlighed:

De trykte nederdele er awesome at se. Nederdelene kan udskrives i mange former som i prikkemønstre, grafisk stil og også i dæmpede eller lyse nuancer. Disse typer nederdele ser dig et retro og moderne look uden nogen indsats involveret. Disse typer nederdele kan bæres som afslappet slid og kunne også være et smart kontor slid.

Klud type: Bomuld

Stil: Etnisk slid

Farve: Coral Pink

Design: trykt

Længde: Lang

12. Stilfuldt farverige indiske nederdele til kvinder:

Denne slags nederdele ser meget fashionable og trendy af piger. Disse typer lange nederdele kan være en god collage slid og et godt valg til aften også. Nederdele er opdelt i forskellige dele, og hver har forskellige farver, der gør det lyst og farverigt.

Klud type: Bomuld

Stil: Etnisk slid

Farve: Flerfarvet

Design: Trykt Patchwork

Længde: Lang

Indiske nederdele er meget i mode og i trend som det er nemt at bære og selv det kan håndteres nemt. Nederdelene giver en behagelig følelse for brugeren og ser elegant ud. Nu er en dags nederdele til rådighed i forskellige mønstre og design, og du kan få fat i en efter dine valg.

Billeder Kilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Hvordan fungerer veer ved en fødsel? (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send