Skønhed og mode

5 Easy Face Packs Under Monsoon Seasons

Hver sæson bringer sine unikke udfordringer for huden og monsunen er ikke anderledes. Monsoon handler om fugtighed, sved og varme. Damphud er et hotbed for hudinfektioner fra mikrober og svampe. Med den konstante temperaturændring har huden brug for særlig pleje for at beskytte mod alle slags hudproblemer fra acne til udslæt til ringorm. I monsunen kan huden pludselig blive skinnende og olieagtig eller kedelig og tør eller omvendt. For at beskytte huden mod forskellige problemer skal vi bruge ansigtspakker i løbet af månesæsonen.

Easy Face Packs For Monsoon Sæson:

Her er top 5 ansigtspakker under monsunen, der er designet til at opfylde hudens særlige behov i denne sæson.

1. Vaadi Herbals Saffron Skin Whitening Facial med ekstrakt af Sandal:

Dette ansigtsudstyr beriget med safran og sandeltræ forbedrer hudfleksionen, reducerer fine linjer, rynker og forbedrer hudens elasticitet. Denne ansigtspakke fjerner også urenheder, polerer huden op for at give en sund glødende hud.

Ingredienser: Saffron, sandal pasta, appelsinskal ekstrakt, gurkemeje, citrongræsolie

Pris: 275 INR

2. VLCC Papaya Frugt Facial Kit:

Papaya er en rig kilde til papinenzym og vitamin A. Dette ansigts kit hjælper med at fjerne død hud, hydrater og opretholder oliebalance. Bortset fra papaya har dette ansigts kit vandmelon, fersken, appelsin og agurkekstrakt, der hjælper med at opnå en sundere hud. Det er også en af ​​de bedste i monsoon ansigt pakker.

Ingredienser: Ekstrakter af papaya, agurk, fersken, appelsin og grønt æble

Pris: 250 INR

Se mere: Face Packs Under Graviditet

3. Shahnaz Hussain Chokolade Facial Kit:

Beregnet med chokolade essens og beriget med aloe vera og grapefrugtekstrakter indeholder dette ansigts kit også godhed af oliven og mandelolie. Dette ansigts kit exfolierer, genopliver og forynger huden. Celleaktivatoren i huden reducerer tegn på aldring ved at fremkalde cellulær vækst.

Ingredienser: Kaffe frø, aloe vera juice, mandel olie, kokosolie

Pris: 321 INR

4. Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular Anti-Aging Facial Kit:

Denne ansigtspakke indeholder platinaktivatorer, der fremmer kollagen og beskytter mod frie radikaler. Det reducerer huden bryder ud som sår og acne. Sættet fremmer cellulær regenerering, der aktivt reducerer tegn på aldring ved at øge hudens elasticitet.

Ingredienser: Passionsfrugtekstrakt og kolloidal platin

Pris: 1395 INR

Se mere: Monsoon Mehandi Designs

5. Inveda Passion Frugt & Silke Protein Facial Kit:

Infunderet med silkeprotein, lidenskabsfrugt og andre aktivatorer, reducerer dette ansigtssæt dårlighed og lyser huden. Dette kit beskytter huden mod frie radikaler og negativ påvirkning af miljøet. Det giver huden en naturlig støv for at holde glødende og korrigerer pigmentering og hudpletter. Ansigtspakken er også kendt for at beskytte huden mod acne og lignende hududbrud.

Ingredienser: Passionsfrugtolie, silkeprotein, arganolie, manjisthaekstrakt og C-vitamin

Pris: 180 INR

Forskellige hudtyper har forskellige behov i monsun. Folk med fedtet hud skal vaske deres ansigt ofte eller anvende kold kompressionspakning. De med tør hud skal øge vandindholdet for at holde det hydreret. Der er mange ansigtspakker til rådighed på markedet for monsunen, men det er lige så nemt at blande op enkle ansigtspakker til månens sæson derhjemme. Sørg for at ændre dit hud regime for at opfylde særlige behov under monsun og holde din hud glad og sund.

Se mere: Monsoon Bridal Makeup Tips

Se videoen: Best 5 Monsoon Essentials- Beauty. ThatQuirkyMiss (Januar 2020).

Загрузка...