Skønhed og mode

Sådan bruges teposer til mørke cirkler under øjnene?

Pin
Send
Share
Send


Mørke cirkler og bløde øjne er almindelige problemer, som alle bekymrer sig om. Det ser ikke godt ud på dit ansigt, og du kan ikke skjule det med sminke. Inflammation af blodkar omkring dine øjne forårsager mørk cirkel og bløde øjne. Årsagen kan være alt fra træthed, mangel på søvn, stress træthed er nogle sundhedsmæssige problemer. Mørke cirkler reducerer din selvtillid. Der er produkter til rådighed for at slippe af med mørke cirkler. Men det kan være dyrt og kan ikke være egnet til alle hudtyper. Naturlige hjemmelavede midler er der for at reducere dette problem. En af de bedste metoder til at slippe af med mørk cirkel og bløde øjne er en tepose. Fordelene ved teposer til mørke cirkler er utrolige.

Koffein er en fælles ingrediens i al øjenbehandling. Hovedårsagen bagved er koffein hjælper med at skrumpe blodkar omkring øjne, og dermed reducerer puffiness og mørke cirkler. Andre end koffein indeholder teposer også antioxidanter og tanniner. Tanniner er ansvarlige for smag og farve af te, også de kan stimulere sund blodcirkulation. Således hjælper det til at stramme din hud. Så du kan bruge teposer til mørke cirkler under øjenbehandling. Dette er en nem metode, som du kan gøre hjemme der, når du får fritid. Kamille, grønne, pebermynte og bagteposer er egnede til at fjerne mørke cirkler, puffiness, og de har også antiinflammatoriske og antiallergiske egenskaber.

Teposer til mørke cirkler under øjnene:

Sådan gør du det:

 • Tag to teposer (prøv at vælge teposer, der indeholder højt indhold af koffein). Du kan vælge sort te eller grøn teposer.
 • Tag en kop varmt vand og sæt disse teposer i den
 • Fjern nu teposer fra kop og læg den i en beholder
 • Køle denne beholder i 20 minutter
 • Efter 20 minutter skal du fjerne det fra køleskabet og klemme det for at fjerne ekstra væske
 • Nu er den klar til brug

Hvordan man ansøger:

Læg dig ned og læg denne tepose på dine øjne. Slap af i 15 til 20 minutter. Fjern derefter teposer omhyggeligt og vask dit ansigt for at fjerne pletter fra dit ansigt

Sådan bruges:

Du kan gøre dette dagligt, hvis du har tid ellers gør det mindst en eller to gange om ugen. Så brug teposer til bløde øjne mørke cirkler og få smukke øjne.

Se mere: Grøn te til mørke cirkler

Grøn teemask til øjne:

Sådan gør du det:

De vigtigste ingredienser til denne maske er

 • 1 kop brygget økologisk grøn te
 • 1 kop tærte agurk
 • 4 spsk aloe Vera gel
 • 2 spiseskefulde friske kokosnøddeolie
 • 2 spiseskefulde økologisk honning

Kombiner alle ingredienser i en blender og bland til det bliver en glat pasta. Du kan hælde det i en krukke og holde det i køleskabet til senere brug. Prøv denne maske af grøn teposer for at slippe af med mørke cirkler.

Hvordan man ansøger:

Dyp bomuldspuder i denne blanding og læg den under dine øjne. Lad den være der i 15 minutter og vask dit ansigt med vand.

Sådan bruges:

Du kan bruge denne teposer til øjne mørke cirkler en eller to gange om ugen. Gør det hver uge for at få det forventede resultat.

Tepose har magt til at fjerne mørke cirkler og bløde øjne. Må ikke smide brugte teposer bruge dem til at slippe af med mørk cirkel under dine øjne. Disse er dokumenterede metoder, og de har ingen bivirkninger. Du kan gøre dette en gang i hver uge for at få et smukt ansigt. Brug af naturlige midler er bedre end at bruge kunstige produkter, der kan skade dit ansigt.

Se mere: Home Remedies For Dark Circles Under Eyes Treatment

Pin
Send
Share
Send