Sundhed

24 bedste hjem retsmidler for ondt i halsen

Pin
Send
Share
Send


Selvom ondt i halsen er et problem, der er ret almindeligt, er det ekstremt ubehageligt og smertefuldt og har brug for øjeblikkelig behandlingsproces for at sikre hurtig kur. I mange tilfælde fjerner halsbetændelse i løbet af et par dage alene uden behandling eller medicin, men hvis det ikke gør det, er det altid bedre at overholde nogle effektive midler til at behandle problemet og komme tilbage til den glatte livsstil igen . I stedet for at bruge medicin, anbefales det, at man stikker til tophak i hjemmet til behandling af ondt i halsen.

Naturlige hjem retsmidler for ondt i halsen:

Til gavn for brugerne har denne vejledning nedenfor nogle bedste hjemmemekanismer for ondt i halsen, der kan hjælpe dig. Tjek dem ud og brug nogle af dem rutinemæssigt for at få fremragende behandling for både smerter og hævelse i halsen:

1. Saltvand Gargle:

En af de nemmeste ting at gøre er at gurgle halsen med lunkent vand, der er blandet med noget salt. Dette bør gøres to gange om dagen for at give relief til den betændte hals og åbne passagerne på en effektiv måde. Det dræber også bakterierne akkumuleret i halsen. Opdele vandet og sluk det ikke.

Se mere: Migrænehjem Remedy

2. Har gode mængder væsker:

At have gode mængder almindeligt og filtreret vand er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at tynde slim i halsen, der forårsager overbelastning og smerte. Ca. 10-12 glas vand anbefales. Bortset fra dette kan du få andre sunde væsker til at fastholde processen. Dette omfatter suppe bouillon, frisk frugtsaft, grøn te og meget mere.

3. Tag ordentlig hvile:

Korrekt hvile er meget vigtigt for at give kroppen tid og styrke til at bekæmpe bakterierne akkumuleret i halsen, der forårsager ømhed og smerte. Tag regelmæssige lur om dagen og omkring 8 timers uforstyrret søvn om natten for at sikre god behandling for ondt i halsen.

Se mere: Home Remedies For Hypothyroidism

4. Brug en luftfugter:

En af hovedårsagerne til ondt i halsen er den tørre luft, der normalt opstår i kølige måneder. En af de bedste huskure, som du kan bruge, er at sætte en befugter i det rum, hvor du bruger mest af din tid i løbet af dagen. Dette hjælper med at bringe fugt i luften og dermed føre til effektiv behandling af ondt i halsen.

5. Har salvie te slippe af ondt i halsen:

Forbered nogle salvie te hjemme og få det 2-3 gange om dagen for at lindre smerten og reducere hævelsen i halsen. Ikke kun salvie med arbejde på akkumulering af bakterier, men urtete vil hjælpe med at udtyndes korrekt i slimhinden.

6. ingefær undrer:

  • Du kan enten tygge på et stykke ingefær eller inkludere det i opvasken til de anti-inflammatoriske egenskaber i dette naturlige produkt.
  • Dette hjælper med behandling af ondt i halsen og helbreder smerten også.
  • Gingerte kan også tilberedes 2 gange om dagen for de samme fordele.

7. Honning gør fri fra ondt i halsen:

Honning har naturlige helbredende egenskaber og har varierede fordele for kroppen, huden og håret, herunder en hjemlig afhjælpende behandling for ondt i halsen. Du kan inkludere det med teene du tager eller ellers få en sked økologisk honning hver dag for at hjælpe ondt i halsen og afbøde dig fra krisen. Honning er en af ​​de fabelagtige hjemmehjælpemidler for ondt i halsen og gør din hals meget glat og kølig.

8. Kyllesuppe Behandling for ondt i halsen:

Kyllingesuppe tilberedt hjemme hjælper ikke kun med at åbne blokeret næse, men hjælper også med behandling af ondt i halsen. Det er kendt at give beroligende kvaliteter til ondt i halsen. Det vil også give kroppen en næring, der kan hjælpe med at bekæmpe problemet. Varm kyllingesuppe er en af ​​de mest effektive hjemmetmidler for ondt i halsen.

9. Licorice Root:

Licorice rod kan blandes med vand og bruges som en gurgle for at sikre en ordentlig behandling for ondt i halsen. Dette er en af ​​de bedste og mest populære hjem retsmidler halsbetændelse, der bruges fra en lang tid nu.

10. Glat Elm:

Det er et af de bedste hjem retsmidler til behandling af ondt i halsen. Denne naturlige metode er blevet fulgt af indfødte amerikanere i mange år nu og er stadig i praksis. Ifølge en række undersøgelser og test kan den glatte elmid helbrede en hoste og kold og gøre halsfunktionen ordentligt også. Når det blandes med vand, danner det en glat gel. For at bruge det skal du hælde noget vand over barkens pulverform, rør det og drik det.

11. Marshmallow Root:

Hvis du har brug for nogle hjemmemekanismer for ondt i halsen, så er denne en af ​​de bedste måder at behandle ondt i halsen naturligt. Marshmallow root indeholder et stof, der stort set ligner slim, der dækker halsen og beroliger det også. Du kan tilføje nogle rod til en kop varmt vand for at lave en te med marshmallow ruten.

12. salvie og echinacea

Urter salvie og echinacea er to naturlige elementer, når de bringes sammen, udgør det en effektiv halsbetændelse hjemmet. Det kan effektivt reducere ondt i halsen og lindre dig fra sådanne problemer inden for få dage. Det er det naturlige hjem rette mod ondt i halsen

Se mere: Hjem Remedies For Scabies

13. Pebermynte lindrer ondt i halsen:

Leder du efter det bedste hjemmehjælpemiddel for ondt i halsen? Her er en vidunderlig måde at behandle ondt i halsen uden mange problemer. Det er blevet bevist og godkendt af American Cancer Society, at pebermynte kan reducere symptomet på ondt i halsen. Pebermynte kommer med mentol, der virker som et anti-agens mod ondt i halsen og reducerer irritationen og beroliger halsen.

14. ACV Drikke:

Blanding af en ACV-drink til dig selv, kan være en af ​​de bedste hjemmehjælpemidler for ondt i halsen. Æblecidereddike har mange fordele, og når det kommer til koldt og hoste, kan denne naturlige drikke bare ikke ignoreres. Det er et antiinflammatorisk stof og reducerer den irritation, du går igennem. Alt du skal gøre er at tage æble æblecidereddike og bland det og rør det i et glas varmt vand og drik det.

15. Dampbehandling for ondt i halsen:

Du kan behandle din ondt i halsen uden at bruge nogen kunstig medicin eller uden endog at konsultere en læge. Dampning af kroppen kan helbrede problemerne med ondt i halsen, og dette betragtes som et af de bedste hjemmemekanismer for ondt i halsen. Hvis en person spørger dig om ondt i halsen, så er dette den eneste, der foreslår. Tag noget vand i en skål (kogt vand) og indsæt nogle dråber eucalyptusolie i det derefter indånder dampen.

16. Cayenne Tricks:

Har du brug for nogle hjemmehjælpemidler for ondt i halsen? Cayenne hjælper dig med denne sag. Drikkevand med cayenne vil helt sikkert hjælpe dig med at føle dig bedre. Det vil fjerne irritation følelsen i halsen og gøre din hals føle sig meget bedre. Det er blevet testet af mennesker over hele kloden og er et af de mest populære og mest praktiserede naturlige hjem retsmidler for ondt i halsen.

17 Bagesoda Tea:

Det kan måske lyde underligt, men det er et af de mest effektive ondt i halsen. Gennem bagepulver er en af ​​de enkle ting, der findes i fødevareforretningerne, den har en række anvendelser, især når det kommer til ondt i halsen. Det har anti-bakterielle egenskaber, som hjælper med at reducere inflammation i halsen og gør det irriterende.

18. Klipper reducerer ondt i halsen:

Klipper bruges af mennesker til at behandle ondt i halsen i mange år nu og kan hævdes som et af de mest anvendte ondt i halsbetændelsen. Det er kinesisk tradition at bruge fedter til at behandle halsproblemer forårsaget af hoste og forkølelse. Det kan lindre dig fra mavesmerter og den alvorlige irritation, du oplever i din hals.

19. Hydrogenperoxid:

Hydrogenperoxid fungerer som kølemiddel, og det kan effektivt reducere en række ydre og indre smerter, ondt i halsen er en af ​​dem. Alt du behøver er noget vand, en kop og noget hydrogenperoxid. Du bliver nødt til at hælde en kop fuld af hydrogenperoxid i en drikkekop fyldt med varmt vand. Denne proces kaldes fortynding af hydrogenperoxidet, og så skal du gurgle med dette lunkent vand.

20. Øg doseringen Granatæble:

Lad granatæble komme ind på billedet. Granatæble har tonsvis af sundhedsmæssige fordele og er en af ​​de foreskrevne frugter af læger. Det hjælper med blodcirkulationen og får din hals til at føle sig meget bedre. Det er et af de bedste ondt i halsen hjemmet. Man kan spise i eller drikke det også. Begge vil udføre samme måde, og de anti-inflammatoriske elementer i denne frugt vil effektivt reducere derefter irritation.

21. Varm mælk Cures Sår thraot:

Varm mælk er en af ​​de bedste tynder, du kan drikke på denne pint tid. Det har få beroligende egenskaber og reducerer også irritation. En af de bedste ting ved varm mælk er, at det lader varmt væske komme igennem din hals, hvilket er en af ​​de bedste måder at behandle ondt i halsen på. Mælkefrakker halsen og kommer med slimindhold.

22. Undgå at ryge:

Det anbefales stærkt, at du holder op med at ryge for denne gang i det mindste. Rygning er ikke godt for dig alligevel. Det har alvorlige virkninger på halsen, og mens du oplever en ondt i halsen, kan det være mere skadeligt. Røgelementet kan forårsage irritation og gøre tilstanden i halsen meget værre end den er for nu. Det er en af ​​de mest skadelige ting for dig, og det kan vise sig at være ekstra skadeligt, hvis det ikke er ordentligt taget hånd om. Dem, der har en rygning afhængighed kan finde det svært at forlade rygning, men det skal gøres for at forbedre din hals. Den opvarmede tobak vil befugtre luften du trækker vejret og er ikke god til din hals overhovedet. For rygere vil dette være det første skridt mod hærdning af ondt i halsen.

23. Bliv sikker under kolde og influenza sæsoner:

Under variationerne i klimatiske forhold forbliver beskyttet, hvilket betyder at indpakke en lyddæmper rundt om halsen i løbet af vintrene. Dette enkle hjem tip vil gemme halsen mod smerte og hævelse.

24. Zink Lozenges:

Zink-pastiller indeholder en masse zink, og dette vil være et effektivt hjem middel til soar hals. Zinket vil hjælpe med at lindre smerten fra halsen.

Det smalm hals er en af ​​de mest irriterende ad smertefulde hals problemer kendt for manden. Lægerne vil give dig tonsvis af antibiotika sammen med andre lægemidler, som du bliver nødt til at gøre alligevel. Så hvorfor forsøger du ikke at udføre disse hjemmehjælpemidler for såre hals, som diskuteres ovenfor, hvilket også kan spare tid og penge?

Se videoen: Thyroid Cure permanent med i uge - Sundhedstips (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send