Sundhed

Sådan fjerner du et sort øje hurtigt

Der kan være mange grunde til, at en person står over for et sort øje. Ikke alene er dette problem meget synligt og pinligt, men også en der bringer problemer med syn, ubehag og endda smerte i mange situationer. Ifølge fagfolk er årsagerne forbundet med sort øje allergiske reaktioner, skader i næsepassagen, bid, kæbeoperationer, dental infektion, hudinfektion og endda slag på ansigtet.

Det bringer også hovedpine og hævelse i regionen som nogle af symptomerne. Men når du er opmærksom på spørgsmålet, er det næste bedste, at det ser på hjemmebeslagsbehandlinger for det samme. Nedenstående liste har nogle af de førsteklasses hjertekurer, der kan vælges fra. Dette kan bruges regelmæssigt til synlige behandlingsresultater på det sorte øje og på en hurtig måde.

1. Varm komprimering:

Dette er et middel, der skal gøres efter en dag eller to af den sorte øjen forekomst. Varme kompresser kan påføres på det berørte område for at forbedre blodcirkulationen. Dette hjælper med acceleration af blod og hurtigere helbredelse. En ren klud skal dyppes i varmt vand, og overskydende væske skal fjernes, før det påføres øjnene. Dette skal gøres i 10 minutter ca. 2-3 gange om dagen for resultaterne.

Se mere: Hjem Remedies for øje kløe

2. Isbrug:

Anvend straks en is på det sorte øje, hvis du vil have et hurtigt middel til problemet. Dette hjælper med at reducere den interne blødning såvel som forhindrer yderligere blå mærker af det sorte øje. Tag et stykke is i en muslinduk og hold den på øjnene i de næste 20 minutter. Dette skal ske flere gange om dagen i de første 48 timer.

3. Vaseline og Cayenne Pepper:

Tag fem spiseskefulde smeltet vaseline, og tilsæt derefter en spiseskefuld cayenne peber. Dette skal blandes og afkøles. Dette bør anvendes rundt om øjnene, så det ikke kommer i øjnene. Tør det med en våd klud efter et par timer. Dette skal gøres 3 gange om dagen i tilfælde af alvorlige problemer med sorte øjne.

4. Witch Hazel Fordele:

Tag en ren bomuldspude og dypp den i heksehassel. Påfør nu denne bomuld på de sorte øjne for en beroligende effekt, samt at fastgøre helingsprocessen for det sorte øje. Denne væske er en af ​​de bedste, der skal bruges til tider med sorte øjne krise og er kendt for at være en af ​​de perfekte hjem retsmidler indtil dato. Følg ideen hver dag, indtil problemet falder.

Se mere: Hjem Remedies For Gærinfektioner hos kvinder

5. Arnica:

For at reducere enhver form for hævelse forbundet med sort øje, er arnica et af de bedste midler til brug. Det hjælper med at reparere musklerne i øjnene, der blev beskadiget i processen. Den fås i både salve og olieform på markedet. Begynd at bruge så hurtigt som muligt til fastlagte resultater.

6. Kartoffelskiver:

Hævelsen og smerten i det svarte øje kan behandles med anvendelse af kartoffelskiver. Skær det i tykke skiver, afkøles i et stykke tid, og læg derefter dette skive på det berørte område i de næste 30 minutter. Kartoflen kan også revet og holdes i øjnene for de samme fordele.

Se mere: Tænder Whitening At Home

7. Comfrey ansøgning:

Lav en pasta af Comfrey-rødderne med lidt vand og anvend det på det berørte område dagligt for at få de bedste resultater på det sorte øjenproblem. Du kan også tilberede comfrey root te og dyppe en vaskeklud i den for at komprimere det sorte øjenområde.