Skønhed og mode

9 Bedste bryllupsrejse steder i nærheden af ​​Bangalore

Bangalore har et meget behageligt klima og på grund af dette er det en af ​​de bedste bryllupsrejse destinationer i Indien. Et stort antal romantiske steder er berømte, hvor par kan nyde fredelige omgivelser og nyde deres tid.

Smukke Bryllupsrejse Steder i Bangalore:

1. Taj Westend:

Når det kommer til romantik, er det et af de bedste sted for bryllupsrejse i Bangalore, og dette er et sted, hvor du kan nyde romantiske øjeblikke med din partner. En af de bedste ideer er at nyde stearinlys middag på Taj Westend og den romantiske atmosfære. Fang op på minder, og du kan dele en ny oplevelse, mens du nyder lækkert måltid og det smukt indrettede private rum omgivet af gardiner og oplyst af cheery candlelight.

2. Jade 735:

Bangalore bryllupsrejse steder inkluderer også at besøge Jade 735 og nyde rooftop spisestue. Udforsk øjeblikkene for at være lige sammen med din partner i en speciel opstilling på terrassen, som altid vil være mindeværdigt for jer begge. Det ville tage dig til en anden verden af ​​drømme og lykke. Nyd den lækre mad sammen med din partner på et skyggefuldt rooftop på en palanquin, specielt beregnet til denne vidunderlige oplevelse. Det ville virkelig lade dig nyde kvalitetstid med din elskede og tilføje op til dine dyrebare minder.

3. Pub Crawl:

Sæt din festkjole og sko op og gør dig klar til at nyde disse bryllupsrejser i nærheden af ​​Bangalore og også i Bangalore selv ved at tage din partner rundt i byen for at tilbringe lidt kvalitetstid. Gå rundt i byen og nyd diskoteker og pubber, som Bangalore er berømt for. Som du udforsker, vil du blive underholdt om nattelivet i byen og nyde gode øjeblikke med din partner. Nogle af de pubber, der kan besøges, er Ibar (The Park), Blimey (MG1 Mall) eller Skyy (UB City), som er et af de bedste steder i byen. Nyd dansen og vidunderlig musik med din elskede til at lave minder, som du kan værne om i fremtiden.

4. Sankey Tank:

Det kan siges som en god tid at bruge eller hænge ud sted for par. Det ligger i den vestlige del af Bangalore i forstæderne Malleshwaram, Vyalikaval og Sadashiva Nagan. Dette er en menneskeskabt sø og fuld af naturlig skønhed og grønt. Det omfatter park samt en swimmingpool. Det er et godt sted at nyde god tid med din partner under din bryllupsrejse. Det giver naturskønne skønheder, som også tiltrækker mange mennesker.

5. Bheemeshwari:

Dette er en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i nærheden af ​​Bangalore, som ligger syd for Bangalore og ligger ved bredden af ​​floden Caurvey. Dette sted er en sand velsignelse af naturen. Det er et naturligt sted for forskellige væsner som Mahseer fisk, elefanter, hjorte, krokodiller og forskellige andre fuglearter. Hvis du og din partner har kærlighed til eventyr, er dette det bedste sted for dig, da det giver ideelle indstillinger til forskellige eventyrlige aktiviteter. Det frodige grønne område gør det til et passende sted at nyde den naturlige skønhed og fred sammen med din partner.

6. Wayanad:

Også kendt som "Land Paddy Fields", er dette smukke sted en af ​​de bedste bryllupsrejse steder nær Bangalore. Tunge og tætte skovområder, dette sted er også ideelt til forskellige eventyrlige aktiviteter. Under trekking kan du støde på de smukke landskaber, tropiske skove, som føjer op til dine smukke minder. Du kan nyde oplevelsen af ​​et godt ophold på et bambushus, træhus, camping mv med din partner for at værne om de smukke øjeblikke.

7. Nandi Hills:

Beliggende ca. 60 km væk, dette er blandt de smukkehoneymoon pletter nær Bangalore. Bjergene er også et populært turiststed samt et smukt romantisk sted hvor du kan nyde kvalitetstid med din partner. Nogle af de smukke attraktioner er Tipu's Drop, Tipu's sommer Palace og Fort, Horse Way, Secret Escape Route osv. Dette sted byder på fredfyldt miljø fuld af smukke naturskønne steder at nyde de øjeblikke af sammenhold.

8. Innovative Film City:

Baseret på et indisk tema er dette sted en skat af sjov og underholdning, fordi sjov ikke er begrænset til visse alder. Forskellige attraktive ting, som du kan nyde med din partner er Aqua Kingdom, Cartoon City, Dino Park, Mini Golf, Mirror Maze, mad muligheder. Nyd den lækre mad og oplev rigdom af fantastiske ness og værdsætte skønhed af stedet.

9. Golden Palms Resort:

Bedste bryllupsrejse destinationer nær Bangalore omfatter også denne smukke udvej. Dette er en af ​​premium resorts og ligger i udkanten af ​​Bangalore. Det er en 14 hektar frodig grønt sted, som er smukt bygget med fantastisk landskabspleje. Der er ingen mangel på smukke naturskønne steder at nyde med din partner, det være sig vandfald, springvand eller haver. Derudover kan du nyde eksklusive præsidentsuiter, som er mere luksuriøse, og der er også andre barer og restraunts. Swimmingpool er til stede sammen med spa, indendørs spil faciliteter, tennisbaner mv.

Bangalore giver gode tider for par at tilbringe, og der er andre muligheder, ligesom booking bryllupsrejse suiter i gode hoteller, som giver yderligere faciliteter samt du kan søge bryllupsrejse pakker online, der kan give dig kombinerede besøg af steder, som vil være omkostningseffektive og slippe af med at bestille hoteller, restauranter og på den tid kan du nyde med din partner. Hvis du har nogle forslag i tankerne, kan du kommentere nedenfor for at hjælpe nye weds som dig.