Eye Makeup

9 Trend Sapphire Øreringe & Studs Designs - 2019

Safir er en af ​​de mest værdifulde og værdifulde ædelstene. Den er generelt blå i farve, men der findes også sorter som pink safirer. Det er meget ønskeligt, især for kvinder, at dø til sin smukke farve, fremragende holdbarhed og glans, som varer evigt. Safirøreringe er og har været i nogen tid, noget raseri i mode- og smykkearenaen. Når alt kommer til alt, hvem vil ikke have smukt udformede blå ædelstene, der blinker fra deres ører for hele verden at se?

September Birthstone øreringe:

Her får vi dig de 9 øverste safirøreringe, der nu er i mode verden.

1. Blå safir diamant øreringe:

Blå safir ørestikker, der blinker som blå ild på dine ører! Den smukke hvide diamant og gulddetaljering tilføjer kun charme til den allerede smukke og får dig til at se endnu mere smuk ud. Lyt mænd, hvis du vil gøre din kvinde glad - det er vejen at gå!

2. Safir blandet form Halo øreringe:

Disse er en af ​​de smukkeste safir drop øreringe derude. Den indviklede detaljer af blandet diamant og safir tilføjer kun til den smukke smukhed af sættet. Hvad siger du damer, vil du ligne en engel med disse halo øreringe?

3. smukke safir drop øreringe:

Et andet smukt udformet indviklet sæt af blå safir drop øreringe. Du kan bære disse over en rig saree, en kjole, selv på jeans - du ved bare for at flaunt dit smukke ansigt med disse skønheder, der flankerer den på begge sider!

4. Blå safir Star Drop øreringe:

Disse stjernedråbeøreringe er de rigtige stjerner i smykker verden lige nu! Smukt udformede safir diamant øreringe stjerner med dråber på dem ville se fantastisk ud på nogen. Fremskynde damer! Gå med dem!

Se mere: Håndlavede øreringe

5. Pink Safir Stud øreringe:

Pink safirer er en anden slående valg, du kan gå til, når du kigger på smykker for at overraske kvinden i dit liv med. Disse subtile pink og hvide blinkende pinde gør hendes ansigt til at se endnu mere forbløffende smukt ud! Gå for det, overrask hende med disse blush studs!

6. Pink Safir Drop Earrings:

Drop øreringe, for at være ærlig, er en af ​​favoritterne, når det kommer til kvinder. Nå, når det er rosa safirer, der falder fra dine øreflader, lyser dit ansigt op, hvem vil sige nej tom det? Disse pink safir dråbe øreringe er endnu mere specielle, da de er lavet med hvidguld og diamanter.

Se mere: Diamond Solitaire Øreringe

7. Pink Safir indviklede øreringe:

Disse er de mest smukt udformede lyserøde safirøreringe med hvide safirer blandet i, der tager verdens øreringe med storm lige nu. Det indviklede design i sig selv er meget smukt, tilføj i de rosa safirers skønhed, og du er helt klar til at blinke og erobre scenen med dem!

8. Hvid Safir Øreringe:

Hvide safirer er meget sjældne, da de generelt laves syntetisk. Udformning af disse subtile akvamarin og hvide ædelstene i ørestikker eller endda hvide safirdråbe øreringe og derefter gave det til kvinderne i dit liv, så synes det en rigtig god ide ret? Nå, det er helt sikkert en god ide, og det vil gøre dem meget glade! Så du bør helt sikkert gå til det fyrene!

9. Hvid Safir Stud Ørering:

Disse hvide safirøreringe med 14 K hvidguld vævet omkring dem i et indviklet og gorgeøst subtilt mønster er et must, hvis du vil købe smykker til at bære på en begivenhed. Det være sig et bryllup, en fest eller endda et sceneshow - det er bundet til at få folk til at stå op og tage mærke til skønheden med diamant safir øreringe blinkende hvid ild omkring hende!

Se mere: Turkis øreringe øreringe

Safirer er en af ​​de mest værdifulde ædelstene set over hele verden. Den blå farve af det mineral, der danner disse ædelstene, er, hvad der giver dem navnet. Som ædelstene går, er safirer måske den mest ønskelige i smykkerbranchen efter diamanter, og i nogle tilfælde endda mere end diamanter.