Skønhed og mode

9 Traditionelle Indiske Brude Bangles Set Designs 2019

En brudes buksseau skal have smykker, der indeholder armbånd, øreringe, ringe mv. Brudekjole er kun færdig med masser af farverige armbånd og også guld- og diamantarmbånd. Bangle sæt kan omfatte flere armbånd eller armbånd sammen med armbånd, armbånd sammen med ure osv. Brude armbånd sæt kan ses i de fleste dele af Indien. Hver stat i Indien vil have noget særpræg i deres brudekollektion, og hver af disse tilføjer kun pragt til bruden at være.

Bangles Sæt til bryllup:

Tjek disse top 9 brudebangle sæt for at se, hvilken der vil pryde en smuk brud.

1. Bengali Tradition Brude Bangles Set:

En bengalsk bruder fra Indien bærer dette smukke sæt på hendes bryllupsdag. Farverne i hvid og rød er symbolske for bengalskerne. De røde armbånd er lavet af røde koraller, og de hvide armbånd er lavet af tønder.

2. Gujarati og Rajasthani Brude Banglesæt:

Gujarati og Rajasthani Brides ser udsøgte ud i deres brudebukser, og den er kun færdig med tilføjelsen af ​​disse smukke armbånd, der bæres over hænder fyldt med 'mehendi'. De hedder 'chuda' og er lavet af elfenben. De er hvide og røde og dekoreret med sten. De er normalt i multipler af fire, da det er lykkeligt.

3. Punjabi Brude Bangle Sæt:

Bruderne fra denne region har også elegante og tidløse smykker. Deres armbånd sæt indeholder et par elfenben bangles. Disse armbånd er også knyttet til noget meget vigtigt kaldet 'kalire' som er streamers med sølv og guld klokker.

4. Fuld Hånd Brude Banglesæt i Guld:

Mange bruder gennemfører deres ensemble ved at bære guldsmykker og et armbånds sæt er en af ​​hovedkomponenterne. Disse kan være flere armbånd i tynd størrelse, eller de kan være af forskellige størrelser og mønstre. Guld betragtes som meget lovende, og så mange familier køber disse armbåndsæt til bryllup.

Se mere: Diy Bangle Box

5. Platinum Bangle sæt til brude:

I nyere tid er bruder mere eventyrlystne og elsker noget mere unikt. Platin som en mulighed appellerer til mange indiske bruder, da det er sofistikeret. Mange forskellige mønstre er tilgængelige sammen med det komplette sæt halskæde og øreringe.

6. Bridal Bangle Sets i krystaller:

Bortset fra traditionelt tøj, har bruder i dag noget som helst i deres tøj. Disse majestætiske krystal armbånd bringer lysstyrke og tilføjer masser af farve for at gøre deres bryllupsdag meget speciel.

Se mere: Punjabi Brude Bangles

7. Bridal Polki Kada Sæt:

Disse er meget traditionelle brudebangle sæt, der bæres af indiske bruder. Selvom de er tunge, låner de et meget elegant udseende til bruden. Nogle bruder foretrækker at bære kun en af ​​disse kadas, da vægten er mere.

8. Marathi Culture Bridal Bangle Sæt:

Bryllup armbånd sæt kan ikke være komplet uden omtale af 'Patlya' og 'Tode' fra Maharashtra. Disse er lavet af rent guld og bruderne bærer disse sammen med grønne armbånd for at afslutte deres brudekjole.

Se mere: Seneste Bangles For Girls

9. Kundan og Meena Bridal Banglesæt:

Disse er mest traditionelle og farverige indiske bryllup armbånd sæt. De er meget indviklede og ser smukkeste ud. Disse kan bæres af bruderne selv efter bryllupsdagen. Der er flere mønstre til rådighed i dette, men påfugldesignet er mest udbredt.

Indiske brude armbånd sæt er den vigtigste del af enhver brud. De fuldender hendes udseende for den smukkeste dag i hendes liv. Hvert af disse sæt gør en brud smuk, elegant og yndefuld. Der er så mange typer bangle sæt, at det vil tage en brud og hendes familie masser af tid og tålmodighed at vælge imellem det brede spektrum.

Se videoen: Best Indian Wedding Reception Bollywood Style Performance 2016 - Perfect Media (Februar 2020).

Загрузка...