Skønhed og mode

15 seneste samling af silke tråd armbånd i 2019

Pin
Send
Share
Send


Silke tråd armbånd er armbånd, der er indpakket med silketråd. Det er nyt i armbånds marked og har stor efterspørgsel også. Unge piger har mere dille af silke tråd armbånd. Du finder det meste af denne type armbånd på markedet nær pilgrimsrejse steder. Disse armbånd kan bruges af alle aldersgrupper. Selv brud kan bære silke tråd armbånd på hendes bryllupsdag. Bangles med silketråd ser attraktivt på iført og giver et usædvanligt udseende.

Smukke og trendy brude armbånd med silke tråd:

Der er mange forskellige i silke tråd armbånd. Nye armbånd med silketråd besidder nogle unikke design, som får dig til at se anderledes ud end andre.

1. Silk tråd armbånd med sten arbejde:

Dette er meget smukke silke tråd armbånd, hvor der er et sten arbejde. Der er to brede armbånd der dækker små armbånd i mellem. På bred bangle er der stor sten besat med blå og hvid farve. Det vil matche med tunge lyserøde og gule farver chaniya choli.

2. Silke tråd Bridal Bangles:

Dette er brude silke tråd bangle design. I kombination med pink og orange farve bliver pink lille armbånd simpel. Over orange bangle, der er præget en bold af gylden farve. Dette vil virkelig se fantastisk ud med dit brudekjole og få dig til at se anderledes ud end andre brude.

3. Håndlavede Bangles med Silke Thread:

Denne håndlavede silke tråd bangle er designet så smukt. Silkebangle af lyserød og grøn farve ser så fantastisk ud, og der er knyttet en række diamanter over grøn bangle. Det hele sæt af silke tråd armbånd ser så tungt og rige ud.

4. Bred silke tråd Bangles:

Disse brede silke tråd armbånd kan også bæres i et stykke. Dette er perfekt til unge piger at bære med kurta og kjole. Alle tre af dem er designet så entydigt. Multi-farve tråd design er lavet over hver og sten arbejde er også knyttet over det.

5. Indian Silk Thread Bangles:

Dette er virkelig fantastisk silke tråd bangle design med hvid og grøn farve kombination. Det ser så smukt ud med hvide og grønne almindelige armbånd. På få hvide armbånd er der tilføjet silketråd af grøn farve. Det er nyeste silke tråd armbånd. Det skildrer to farver af vores nationale flag.

Se mere: Forgyldt Bangles Designs

6. Silke tråd armbånd med perler:

Jeg elsker perler. Det får dig til at føle sig blød. I dette silke tråd armbånd design billede, er der gjort blomst design med brug af perler. Det ser så fantastisk ud i sin enkelhed. Designet er nemt og tungt også. Det vil pryde dit håndled og vil være attraktivt. Det er behageligt.

7. Elegant Silke Thread Bangle Set:

Dette er enestående farve i silke tråd armbånd. Guldfarve er sådan, at det vil se godt ud med alle farver. Plade silke tråd armbånd er dækket med to flere armbånd og på den er der guld farve bolde er knyttet. Det vil virkelig se elegant ud på hånden.

8. Creative Silk Thread Bangles:

Denne armbånd med silketråd skabes med så meget kreativitet. Meget små tynde armbånd anvendes, og på tyk er der forskellige design af perle- og stenserier. Guld silke tråd er bundet over tykke armbånd. Sammen ser det så stilfuldt ud.

9. Silke tråd armbånd til børn:

Dette er silke tråd armbånd til børn. Farverig silketråd anvendes med to serier af stenarbejde. Børn kan bære denne på hver hånd. Børnene vil se søde ud med disse silke tråd armbånd og chaniya choli. Børnene vil føle sig glade, når de får rost i disse armbånd.

10. Multi Color Silke Thread Bangles:

Fordelen ved at bære multi-farve silke tråd bangle er, at du kan bære det overalt og på enhver farve kjole. Det ser simpelthen på mode og værdig. Silketråd af så mange farver bruges med yndefulde udseende. Det er fancy og udsøgt også med fin farvekombination.

Se mere: Tråd Bangles Modeller

11. Designer Silk Thread Bangles:

Denne silke tråd bangle model er en skabelse af en ekspert. På bred gul silke tråd armbånd, fint sten arbejde er lavet i runde og pære form. Du kan også bruge denne silke tråd armbånd på ægteskab funktioner. Det ser vidunderligt og dejligt ud.

12. Tri-Color Silke Thread Bangle:

Dette er noget fancy silke tråd armbånd med hvid, pink og blå farve kombination. På basis hvid farve, er klassisk design med blå og lyserød silketråd gjort. Det vil også se sofistikeret med vestlige outfit og perfekt til unge piger.

13. Silke tråd Bangle med Ghungroo:

Dette er unikt design i armbånd med silketråd. Der er Ghungroo fastgjort på silke tråd armbånd. Ligesom Anklet lyder det også Cham Cham på håndleddet, og folk får høre meget melodisk musik. Damer er vanvittige bag denne armbånd.

14. Silke tråd armbånd med kugle kæde:

Denne silke tråd armbånd er dekoreret med gyldne farve bold kæder. Dette ser så kunstnerisk og dejligt ud. Damer vil elske dette design, og det vil også se sødt på håndleddet. Denne silke tråd armbånd vil gøre dig ser charmerende og sød.

Se mere: Håndlavede Bangles Designs

15. Silke trådparti Bangles:

Der er en tendens til at bære sort og rød farve outfit i fest. Så denne silke tråd armbånd vil være egnet til din fest. Der er hvid farve sten præget på sort og rød silke tråd armbånd. Dette vil skinne ud med dit tøj i mørke af natfest.

Bangle med silketråd vises så meget yndefuldt og stilfuldt. Det har også fancy designs til unge piger. Silke tråd armbånd er også til børn, unge og kvinder. Nyeste silke tråd armbånd har så mange dekorative designs med sten og perler. En silke tråd armbånd har kvalitet af fængslende damer med sit dejlige udseende. Bortset fra almindelige metal armbånd har damer flyttet mod disse silke tråd armbånd for at få nogle forandringer. Dette vil se nyt og trendigt ud med dit outfit. Dette kan vise sig at være den bedste gaveopsætning til dine kære.

Pin
Send
Share
Send