Skønhed og mode

Top 9 Stilfuld Metal Chokers til Kvinder i Trend

Pin
Send
Share
Send


Metal chokers er perfekte chokers til et mere dristigt udseende og en der giver en maskulin appel. Disse chokere er ikke sarte og de bæres normalt med mere semi casual og casual outfits. Vælg metaller som guld og sølv blandt andre for chokere. Metalchokerne kan have tynde ledninger eller tykke og klumpede metalbånd.

Seneste og smukkeste metalchokere til piger med billeder:

Her er de bedste designs af metal chokers smykker til unge damer i mode.

1. metalbelagt choker:

Denne cool skinnende metalbelagte choker er et mellemstort metalbånd, der er inspireret af Terminator-serien. Denne choker ser ultra cool ud og giver dig den typiske stil af tungmetal. Par det med mørke læbestifter til et meget smukt udseende. Metal choker er perfekt til unge piger.

2. Thin Gold Metal Choker:

Vil du have noget mere sofistikeret? Vælg denne skinnende guld tynde metal choker, der sidder godt på nakken. Dette er mere af en aften slid smykker element. Det kan parres med kjoler, der også er mere asymmetriske. Guldet skinner igennem og giver et rigt udseende.

3. egyptisk stil metal choker:

Se smukke som Cleopatra i denne egyptiske stil metal choker halskæde. Chokeren har tynde metalstykker, der er forbundet til halsen. Det dækker ikke kun to tråde, men også en, der falder mod det øvre bryst. Det giver et meget traditionelt udseende, der nemt kan parres til både indiansk slid såvel som vestlig.

4. Burnished Metal Choker:

Dette er en burnished metal choker, der har udsmykkede charme med hængende perler. Metal choker har de tynde metal ledninger sammenflettet for at danne sløjfer. De små perler er smukke og gør choker ser meget feminin og charmerende ud. Denne choker kan bæres til en fest og fuldender dit udseende.

Se mere: Seneste Gold Choker Sets

5. Chunky Metal Choker:

Metal choker smykker er den bedste mulighed for piger, der ønsker noget, der er dristigt og gade stil. Denne chunky kæde stil metal choker er fantastisk til et dristigt udseende. Centret vedhæng har en krystalsten knyttet til den. Dette er perfekt til daglig brug.

6. Geometrisk Metal Choker:

Metal chokers i geometriske former er rasende nu. De går godt med alle slags tøj. De anvendte former er normalt i forbindelse med hinanden. Denne metal choker har diamantformer. Detaljeringen er strålende med hvide, sorte og sølvfarvede farver, der bruges til at supplere hinanden.

Se mere: Tattoo Choker Halskæde

7. Rose Gold Choker Halskæde:

Metal choker halskæde i guld er meget populær som en aften slid smykker element. Roseguldet der bruges her er meget subtilt. Designer stil to streng halskæde er racy i design. Det passer godt med moderne outfits i sort eller hvid. Vælg dette hvis du vil elske at op din mode kvote.

8. Spiral Metal Choker:

Denne unikke metal choker har en S spiralform. Der er ingen lås for at fastgøre choker. Spiralen selv kan placeres på nakken og klemmes langsomt for at passe til nakken. Designerstykket er meget stilfuldt og elegant. Vælg disse i metal efter eget valg som sølv eller guld.

Se mere: Choker halskæde Diy

9. Gold Wired Metal Choker:

Denne metal guld choker er noget der skiller sig ud og gør en vidunderlig fashion statement. Den næsten fire strengmetal wire choker er af mellemtykkelse og dækker hele halsområdet. Par det med formelle eller semi casual outfits.

Chokers i metal passer bedst til tunge street stil udseende. De chunkede og kablede metalchokere fylder nakken og får dig til at se robust ud. Vælg metal chokers i guld, rosenguld, sølv, osv. De stilarter du kan vælge blandt inkluderer egyptiske, spiral og geometriske blandt andre.

Pin
Send
Share
Send