Skønhed og mode

25 Bedste Lakme Makeup Produkter Du skal tjekke ud ASAP!

Pin
Send
Share
Send


Lakme er et sådant mærke, der har været en del af det indiske marked i årtier nu. Mærket har ikke en eller to men flere forskellige kategorier af kosmetik, der alle er forskelligt skabt og har unikke komponenter samt emballage. Lakmes produkter er meget elskede, fordi virksomheden skaber en række produkter, der er prissat til en sådan sats, at selv masserne har råd til det, så her kommer vi med dig til en lakme makeup produktkatalog, der vil hjælpe dig med at lære mere om deres make-up samt andre hudplejeprodukter.

Bedste Lakme Makeup produkter til rådighed i Indien:

Lad os finde de 25 bedste produkters liste over Lakme gamle og nye produkter til skønhedspleje, som er tilgængelige i Indien.

1. Lakme Complexion Care Face CC Creme:

Som navnet antyder, Lakme Complexion Care er en creme, der hjælper med at korrigere din hudfare øjeblikkeligt såvel som over tid. Mens anvendelsen af ​​produktet straks giver dig en jævn hudtone, der gør din hud til at se næsten perfekt, virker den også under din hud for at korrigere din ujævne tone.

 • For og imod: Kan bruges dagligt i stedet for et fundament for en lav til middel dækning.

2. LakmeEyeconic Kajal:

En kajal / kohl, der kan vare op til 10 timer uden at smette eller blive lettere, er LakmeEyeconic Kajal. Kajal kan bruges på vandlinjen eller som øjenliner til øjnene. Dette er en af ​​de bedste lakme produkter, der er tilgængelige på markedet.

 • For og imod: Der er ingen signifikante konsekvenser, da dette klinisk testes.

3. Lakme Insta Liner Eyeliner:

En eyeliner, der kan findes hos enhver kosmetisk butik og købes af flertallet på grund af den meget overkommelige prisfastsættelse, er Lakme Insta Liner Eyeliner. Denne lille flaske eyeliner ser meget ud som en neglelakflaske, men indeholder nok produkt til de sidste måneder.

 • For og imod: En god flaske eyeliner, der er overkommelig og giver en fin finish.

4. Lakme fersken mælk fugtighedscreme Body Lotion:

En fugtighedscreme, der ikke kun holder din hud fugtet og hydreret, men også lader det lugte som fersken er Lakme Peach Milk Moisturizer Body Lotion, der er meget berømt på det indiske marked. Dens særskilte duft gør det skiller sig ud fra den anden fugtighedscreme på markedet.

 • For og imod: Har en meget subtil fersken duft, der ikke er overvældende.

5. Lakme Eyeconic Curling Mascara:

Hvis du er på udkig efter en moderat prissat mascara, der ikke koster dig mange penge og samtidig får gerningen ud, så LakmeEyeconic Curling Mascara er en passende mulighed for dig. Mascara hjælper med at gøre dine øjenvipper ser krøllede og voluminøse ud.

 • For og imod: En overkommelig mascara, der krøller dine øjenvipper under ansøgningen.

6. Lakme 9 til 5 Naturale Matte Sticks:

En læbestift, der er mere naturlig og mindre kemisk, lyder som en joke, right? Nå, Lakme 9 til 5 Naturale Matte Sticks er ingen joke. Merchandise af den berømte lakme 9 til 5 produktsortiment er det ikke kun for det meste naturligt men også mat.

 • For og imod: En læbestift, der er mindre kemisk og mere naturlig og giver dine læber den perfekte matte finish.

7. Lakme Radiance Complexion Compact:

En kompakt er en vigtig del af enhver makeup procedure, da det hjælper med at sætte alt det sminke eller fugtighedscreme på plads. Lakme Radiance Complexion Compact hjælper med at give dig et strålende, glødende kig på en meget overkommelig markedspris.

 • For og imod: Denne kompakte er et perfekt køb, hvis du ikke kan bruge mange penge, men ønsker et anstændigt produkt.

8. Lakme Absolut Argan Olie Serum:

Et serum, hvis det anvendes konsistent, hjælper ikke kun med at gøre din hud til at se smuk ud, men også forsyne og sunde indefra. Lakme Absolute Argan Oil Serum er et sådant produkt, der hjælper med at fodre din hud dybt inde, hvilket hjælper dig med at opnå en smuk hud på ydersiden.

 • For og imod: Der er ingen konsekvenser af dette produkt, da det er klinisk testet for at give næring til alle hudtyper.

9. Lakme Absolut Argan Olie Lip Farve:

Arganolie har flere hud- og hårfordele, men den magiske olie har også flere medicinske fordele. Disse fordele kombineret med din yndlingslipfarve er en Lakme Absolute Argan Oil Lip Color. Læbestiftet holder din læbe godt hydreret og plump med bare et lag af applikation.

 • For og imod: En læbestift, der også holder dine læber hydreret og sund.

10. Lakme Enrich Satin Lipstick:

En læbestift, der glider på dine læber som smør, er Lakme Enrich Satin Lipstick. Læbestiftet tilbyder flere nøgne og lyse farver, der dækker dig for de næsten formelle såvel som uformelle lejligheder.

 • For og imod: Et stort udvalg af læbestifter, der er nemme at anvende.

Se Moe: Bedste Lakme Lipsticks

11. Lakme Whitening Rose Pulver med Solcreme:

Vi har ofte hørt om cremer og fugtighedscreme indeholdende solcreme, men er sikker på, at mange af os endnu ikke kan opdage et pulver med solcreme. Lakme bringer os et hudblegemiddel, der også hjælper med at give os en nødvenlig beskyttelse mod solen.

 • For og imod: Et pulver, der hjælper med at lette og lysere din hudfarve samtidig med at du virker som solcreme.

12. Lakme 9 til 5 Naturale Aloe Aqua Gel:

Vi ved alle om fordelene ved aloe vera gel og hvordan den kan bruges til flere hudpleje hacks. Selv om vi er godt opmærksomme på alt dette, kan det være lidt svært at få hænderne på en aloe vera-plante på alle tidspunkter, så det er her, når Lakme 9 til 5 Naturale Aloe Aqua Gel kommer til at være praktisk. Gelen er aloe og aqua baseret gør den velegnet til alle hudtyper og holder huden godt fugtet.

 • For og imod: En perfekt gel til alle hudtyper og toner, der kan påføres på ethvert tidspunkt af dagen og forårsager ingen skade.

13. Lakme Absolut Perfekt Radiance Skin Lightening Night Creme:

Om natten, når kroppen er mere afslappet og rolig, virker den på at vokse, udvikle og reparere vores krop, der omfatter vores hud. Lakme Absolut Perfekt Radiance Skin Lightening Night Creme er den perfekte natcreme til din nat-rutine. Cremen hjælper med at lette hudtonen samtidig med at den bliver strålende.

 • For og imod: En god natkrem, der passer til alle hudtyper og toner.

14. Lakme Lip Love Chapstick:

I løbet af vintrene eller bare på en regelmæssig dag, når du ikke er i humør for en læbestift, men stadig vil have dine læber til at se hydreret med en farvetone, svarer det til at bruge to forskellige produkter. I stedet for at være usikker på hvad du skal bruge, og hvad du ikke prøver at bruge Lakme Lip Love Chapstick, der er tilgængelig i flere farver, der er moderat synlige på læberne.

 • For og imod: Holder læberne godt hydreret samtidig med at de giver dem en fin farvetone.

15. Lakme Absolut Skin Gloss Gel Creme:

Ikke hver dag er en mat huddag, til tider er alt, hvad vi har brug for, et duget, friskt ansigt. Lakme Absolute Skin Gloss Gel Creme er et perfekt lakme produkt til tørre hudfolk, der ønsker at opnå en mere hydreret hud, men samtidig ønsker at undgå olie eller greasiness.

 • For og imod: Et godt hudplejeprodukt, der er egnet til mennesker med normal til tør hud.

16. Lakme Black Eyebrow Pencil:

Vi ved alle, at et godt udført øjenbryn helt kan ændre udseendet af en person. Hvad vi også ved, er at øjenbrynene aldrig kan være perfekte, men vi kan helt sikkert opnå en vis grad af perfektion ved hjælp af Lakme Black Eyebrow Pencil, som du kan bruge til at udfylde alle de manglende områder, der ville se godt ud med noget mere hår.

 • For og imod: Et produkt, der passer til alle de mennesker med skarpt øjenbryn eller som bare vil have en mere buet og perfekt øjenbryn.

17. Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal:

En kajal forbedrer vores kedelige øjne og ansigt i løbet af få sekunder, men nu er folk begyndt at være mere innovative med dette produkt. Med tanke på den voksende tendens og stilarter får Lakme Absolute Kohl Utimate Kajal en smørbørste i den anden ende, der hjælper dig med at opnå røgfyldte øjne på ingen tid.

 • For og imod: Leveres med en indbygget smudgebørste på den anden ende af den indtrækbare kajal.

18. Lakme Deep Cleanser Cleansing Milk:

Mens der er flere smøremidler til rådighed på markedet, kan ingen nægte den mildhed, der tilbydes af rensemelk. Lakme dybe renser rengøringsmælk hjælper dig med at slippe af med alle makeup og snavs akkumulere på huden fra dybt indenfor.

 • For og imod: En meget blid og fugtgivende dyb rensende mælk.

19. Lakme Eyeconic Liner Pen Fin Tip:

Én eyeliner men flere måder at anvende, dag for dag lærer vi en ny stil. LakmeEyeconic Liner Pen Fine Tip er bygget som en spidspen pen med en fin fin spids, der gør applikationen meget let for alle.

 • For og imod: Den fine tip, såvel som filtstangen penstrukturen hjælper med at opnå de perfekt fodrede øjne.

20. Lakme Face Magic Skin Tintsuffel:

Et kig ind i Lakme Face Magic Skin Tintsuffel får dig til at tænke på en lækker mousse eller noget dejligt sødt skål. Denne creme som formulering giver din hud en meget flot fersken som den farve, der gør din hud meget sund og smidig straks.

 • For og imod: Et meget flot produkt til at få din hud en meget sund farvetone samtidig med at du reparerer det indefra.

Se mere: Seneste Lakme Face Washes

21. Lakme Absolute Illuminating Foundation:

Hvordan kan vi gå glip af et fundament, når vi diskuterer makeup? Lakme-firmaet forstår også betydningen af ​​et fundament, og dermed har forskellige typer og størrelser af dette kosmetiske produkt til rådighed. Lakme Absolute Illuminating Foundation er et af de bedste fundamenter, der ikke dårer din hudfarve.

 • For og imod: En dejlig lysende formation gør det til et meget godt fundament.

22. Lakme Absolut Pore Fix Toner:

Hvis der er en ting, der kan få vores hud til at komme i en meget dårlig tilstand, er det vores porer. Så Lakme Absolute Pore Fix Toner er en fantastisk måde at fixe vores porer ved at rense dem og minimere dem gradvist, så de bløder i en mindre mængde af unødvendige produkter og dermed producerer mindre talg, hvilket betyder mindre blackheads / white-heads og mindre acne.

 • For og imod: En god toner til at minimere porerne langsomt men gradvist.

23. Lakme Jordbærkrem Ansigtsvask:

Lakme Strawberry Crème ansigtsvask er et af de mest duftende ansigt vasker du nogensinde kommer over til en overkommelig pris. Ansigtsvasken renser din hud, samtidig med at den gør det meget smidig uden nogen slidende kraft på huden både eksternt eller internt.

 • For og imod: Dette er en virkelig fantastisk og duftende ansigtsvask meget velegnet til alle hudtyper.

24. Lakme Absolut White Intense Concealer Stick:

Hvis du er i rush eller bare ikke i humør for at dække dit ansigt med meget sminke, er Lakme Absolut White Intense Concealer Stick alt hvad du behøver. Pinden hjælper med en nem applikation, samtidig med at du giver dig en øjeblikkelig lav til medium dækning, så det giver dig en perfekt nej makeup, makeup look.

 • For og imod: Dette produkt giver dig ikke høj eller fuld dækning, men giver dig en anstændig mængde skjult og er meget nem at bruge.

25. Lakme 9 til 5 Primer + Matte Lip farve:

Et produkt, der er en af ​​de bedste Lakme produkter til dato, er Lakme 9 til 5 Primer + Matte Lip Color. Som navnet antyder læberfarven varer en god 10-12 timer uden udtværing. Lækken farve kommer ind med en læbe primer, som betyder, at det også preps op og beskytter dine læber hele dagen.

 • For og imod: Det er en langvarig lip farve med en primer, der også forbliver perfekt mat.

Jeg tror vi har sikkert opdaget en masse Lakme-produkter, som vi måske ikke rigtig har hørt om, men hvad vi mere har forstået er, at mærket henvender sig til mennesker af alle levestandarder, hvilket gør dem til et velkendt og elsket makeup-mærke i branchen . Næste gang du besøger en kosmetisk butik, skal du sørge for at tjekke nogle af lakme skønhedsprodukter, som du nu ved ved hjælp af disse lakme-produkter billeder.

Se mere: Liste over Lakme Facial Kits

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvor kan jeg finde Lakme Beauty Products?

Lakme skønhedsprodukter kan nemt findes i enhver kosmetisk butik eller online. Nogle af de mere almindelige og almindeligt anvendte lakme-produkter kan også findes på det lokale apotek eller en dagligvarebutik.

2. producerer Lakme kun kosmetiske produkter?

Mærket Lakme producerer alle former for hudplejemidler samt makeup / kosmetiske produkter, som er let tilgængelige på det indiske marked.

3. Er alle Lakme Makeup Products dyre?

Lakme har flere forskellige kosmetikprodukter, prissætningen samt emballagen, og indholdet afviger, hvilket gør dette mærke egnet til masserne.

Se videoen: My Best Eye Makeup & Giveaway, Tips on Hooded Eyes, Circles etc, Women over 50, Part 1 of 5 (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send