Skønhed og mode

Top 20 fantastiske Georgette Sarees, der taler din stil

Pin
Send
Share
Send


Med efterspørgslen efter nyere design og udskrifter i stigende grad er det en udfordring for designere at vælge det rigtige stof, som kan understøtte deres kreative ideer. Det er her, hvor Georgette-stoffer stort set kan erstatte alle andre stoffer med deres alsidige egenskaber. De kan understøtte næsten alle udskrifter, farver og er ret holdbare. Disse stoffer er navngivet Georgette efter en fransk designer, Madame Georgette de la Plante introducerede dem til markedet i slutningen af ​​det 20. århundrede. De var oprindeligt lavet af ren silke. Garnerne er snoet for at gøre dem stærke og låne et net som finish. De er meget slidstærk, modstandsdygtige over for rivning og er samtidig meget lette på huden. Læs videre for at vide mere om dem og tjek nogle af de nye Georgette saree designs på markedet.

Betydningen af ​​Georgette Sarees:

Georgettes blev oprindeligt opfundet med en hensigt om at skabe et stof, som kan understøtte ethvert tryk, farve og design. Fremstillingen af ​​disse stoffer indebærer et særligt twist af tråden for at yde højeste styrke. Derfor har Georgette et højt slidlevetid sammenlignet med de andre stoffer. De har lav vedligeholdelse og rynkefri stof. Moderne georgetter er også ret lette på lommen, og man kan få en god saree i nogle få hundrede rupier.

Funktioner af Georgette Sarees:

Her er nogle interessante fakta om Georgette sarees:

 • Georgette materiale sarees er semi-gennemsigtige gardiner, der tilbyder en pæn pasform på kroppen.
 • De er lidt ru i tekstur, der følger med de snoet væv.
 • Der er mange typer af Georgette som Jacquard Georgette, Stretch Georgette, Poly Georgette og Satin Georgette.
 • Moderne dag Georgettes er lavet ved hjælp af syntetiske polyesterfibre for at gøre dem økonomiske
 • Georgette sarees understøtter også tung broderi, hvilket gør dem ideelle til fest og lejlighedsvis slid.
 • Stofferne har en højabsorberende egenskab, og det er derfor let at farve dem. Bonusen er, at disse farver ikke løber, når de vaskes.

Egnet aldersgruppe for Georgette Sarees:

Georgette sarees passer til næsten alle aldersgrupper. Den type farve, design og det anvendte tryk kan imidlertid være egnet til et bestemt segment af kvinder. Mens fed, levende prints vælges af unge kvinder, er subtile farver og ædru udskrifter valgt af midaldrende kvinder. Georgettes foretrækkes også af Brides for deres Sangeeth og receptioner, der vælger stærkt fornemme versioner.

Seneste Georgette Saree Designs med billeder:

Du kan nemt stil med denne trendy saree uden at styre meget. Her kommer vi på tværs af top 20 georgette sarees med billeder.

1. Banarasi Georgette Saree:

Denne overdådige rosa og orange Banarasi saree taler for klasse og elegance. Den sømløse blanding af den traditionelle Banarasi-væve med de moderne farvekombinationer gør det til et perfekt ensemble. Du kan para det med en beige farvebluse og matchende smykker for at øge sarees skønhed.

Saree Design: Pink og Orange Georgette Banarasi Saree

Materiale: Georgette Banaras

Foretrukne lejligheder: Traditionelt slid

Egnet kropsform: Velegnet til alle kropstyper

2. Georgette Silke Saree:

Pasteller regerer mode verden denne sæson, og denne lilac georgette er sikker på at få dig nogle rigtige følger fra dine fans. Den ædru saree har en uudtalt nåde og elegance i den. En kreativ touch sættes til denne saree med en metallisk flerfarvet kant. Du kan para dette med en beige bluse for at stjæle showet.

Saree Design: Lilac Georgette Saree Med Metallisk Border

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Brunches, Kitty Parties

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

3. Fancy Georgette Saree:

Denne trykte Georgette saree kan du se ud som om du har dukket ud af en Bollywood sang. Den farverige saree kan få dig til at se godt tonet og højt. Det er bedst matchet med en rød farvebluse og sæt øreringe for at få det filmagtige udseende. Vi er ret sikre på, at du aldrig vil få et kedeligt øjeblik med denne saree.

Saree Design: Trykt Georgette Fancy Saree

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Brunches, Kitty Parties

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

4. Chiffon Georgette Saree:

Denne lilla farvede Georgette saree kan få nogen til at se ubesværet kongelig. Den slanke georgette chiffon saree draperer som en drøm med det letvægtsblødt stof. Det er pyntet med en spejlværkskant og en matchende bluse til at fungere som en diamant. Vælg et choker sæt for at fuldføre dit etniske udseende.

Saree Design: Lilla Chiffon Georgette Saree Med Spejl Arbejdsgrænse

Materiale: Chiffon Georgette

Foretrukne lejligheder: Etnisk udseende

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

5. Lys Vægt Georgette Saree:

Denne pastellblå blomster saree bringer hukommelsen med at lege i de fuldt blomstrede haver tilbage. Sareen giver dig illusionen om at bære lyse blomster, som digitalt trykkes på stoffet. For at tilføje et strejf af realisme er grænserne udsmykket med blomstret satinblonder.

Saree Design: Pastel Blå Blomster Lys Vægt Georgette Saree

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Kitty Fest og Damer Få Togethers

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

6. Flerfarvet Georgette Casual Saree:

Denne multi-farvede georgette saree er et afslappet slid. Den nedre halvdel af sareen består af flerfarvede strimler som blå, violet, grøn, grå, lyserød, rød og gul. Og den øverste halvdel er simpelthen sort og kombinationen af ​​slanke striber er alternativt gjort. Flerfarvet del har et levende udseende. Specialiteten af ​​denne saree er, at den kan bæres som et dagligt slid. Denne georgette saree er let at håndtere og kan styles i fart.

Saree Design: Flerfarvet Georgette Saree Med Stripes

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Bruncher, små begivenheder

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

7. Fersken Blomstertrykt Georgette Saree:

Den pulserende ferskenfarve er kontrasteret med creme og røde blomsterprinter. Sareen har en storslået gylden grænse for blot at fremhæve den simple ferskenfarvede pallu. Det trykte arbejde udføres over hele sareen undtagen pallu, hvilket gør det enkelt. Blomsterprintede kjole materialer er i stor efterspørgsel, da det er meget attraktivt. Sareen er parret med mono-farvet bluse med gylden kant.

Saree Design: Fersken og Blomster Halv og Halv Georgette Saree

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Kitty Fest og Togethers

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

8. Lys Gul Og Violet Faux Georgette Designer Saree:

Grøn og violet er de vigtigste farver i denne designer georgette saree. Denne saree er af høj kvalitet og god finish. Du kan vælge dette som festklæde. Semi gennemsigtig eller gennemsigtig tekstur ser godt ud i dig. Værkerne er lavet i gylden og violet langs grænserne og nogle traditionelle designs udføres på kanten af ​​pallu. Denne saree omfatter ikke indviklede værker. Så hvis du foretrækker simple sarees kan du vælge dette stykke saree til et tiltalende udseende.

Saree Design: Olivengrøn Georgette Saree Med Velvet Border

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Dagsparter

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

9. Hvid Broderi Georgette Saree:

Denne hvide og røde kombinerede georgette saree har et traditionelt perspektiv. Ren hvid farve er den vigtigste base af denne saree. Broderierne sker langs grænsen i rød og gylden. Broderi arbejde har et bestemt mønster på cirkulær måde sammen med denne grænse der er en skinnende gylden grænse. Dette er en ren blanding af traditionelt udseende med en moderne og designer touch. Guddommelighed af denne saree vil helt sikkert tiltrække dig. Designerbluse er perfekt til denne saree. Rødfarvet bluse med skinnende gylden del er hovedattraktionen.

Saree Design: Pure White Georgette Saree Med Red Lace Border

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Bryllupper, Sangeet og lejlighedsvis slid

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

10. Halv og Halv flerfarvet Trykt Georgette Saree:

Halv og halv saree er en nuværende trend i sarees. Dette ser absolut ud til at være fantastisk med kontrasterende portioner i sareerne. Disse sarees er i grunden foretrukket af de unge generationer, da disse er meget attraktive, selvom de er enkle. Den gule halvdel har sortfarvede blokbilleder, der er rigtig levende og den anden halvdel betyder, at pallu er den simpelthen rosa draperet over din krop. Du kan sikkert stil med denne simple trykte saree.

Saree Design: Fersken og Grøn Halv og Halv Georgette Saree

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Kitty Partier, Få Togethers

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

11. Levende grøn Georgette Saree med sølvkant:

Ren grønfarvet georgette saree er parret med sølvforing. Enkelhed er nøglefunktionen i denne saree. Sølvkanten har en lustøs effekt på denne saree. Kvinder med fair complexion kan vælge dette stykke uden tvivl.

Saree Design: Lysegrøn Georgette saree Med Silver Border

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Små partier og dagshændelser

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

12. Sort Faux Georgette Saree Med Blomsterkant:

Sort farve, der anvendes i sarees eller i kjole materialer er simpelthen for elegance. Enkle sorte sareer med nogle røre op af andre farver ser fantastisk ud. Her i denne saree er den sorte del det vigtigste tiltalende træk ved denne georgette saree, som har en lyserød og grøn blomstret designet kant med slank guldfodring. Denne off-beat saree er parret med blomstret designet bluse.

Saree Design: Sort Faux Pas Georgette Saree Med Floral Border

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Aftenpartier

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

13. Golden Shimmer Georgette Saree Med Broderi Border:

Denne georgette saree har en glansende og skinnende gylden effekt gennem sareen. Grænserne består af hvide broderier. Du skal blot gøre denne saree i særlige lejligheder for at få et storslået udseende.

Saree Design: Golden Shimmer Georgette Med White Lace Border

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Aftenpartier

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

14. Pink Georgette Saree med indviklet arbejde:

Denne indviklede designer saree er forskellig fra ovenstående georgette sarees. Skinnende gyldne mønstre er i hele denne rosa georgette saree med skinnende gyldne grænse. Par denne saree med gylden kort ærmet designer bluse.

Saree Design: Pink Georgette Saree Med Guldtryk

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Day Events

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

15. Floral Booti Double Shaded Soft Georgette Saree:

Denne bløde georgette saree har dobbelt effektfarver. Denne rosa og hvide georgette saree har blomstermotiver i orangefarvet kun langs den nedre del af sareen med orange kant på siderne. Det er bedst at bære denne livlige saree i dagsmøder.

Saree Design: Pink og Orange Georgette Saree Med Blomstretryk

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Day Events

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

Se mere: Chiffon Plain Sarees

16. Lys Trykt Soft Georgette Saree:

Specialiteten af ​​denne saree er, at den er meget meget blød i tekstur. Denne blomstrede trykte grønne og rosa saree er behagelig at bære og også håndterbar. Du kan vælge det til fritidstøj. Blomsterprintede sareer kan aldrig få dig til at gå galt og er perfekte til enkle sammenkomster. Par det med en solid grøn bluse for at få det perfekte udseende.

Saree Design: Pink and Green Floral Georgette Saree

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Day Events

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

17. Gul Plain Georgette Saree:

Almindelig georgette sarees er også fælles for sit udsigter. Denne saree har forskellige nuancer af gule og farvestrålerne afspejler pænt. Sarees enkelhed kombineret med den gyldne grænses elegance gør det til et rigtigt tøj til dagshændelser.

Saree Design: Almindelig gul Georgette Saree med gylden snørebånd

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Day Events

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

Se mere: Tant Silk Sarees

18. Lysegrøn og hvid designer Georgette Saree:

Denne designer lysegrøn georgette saree er slukket semi-transparent tekstur. Hvide og gyldne grænser og mønstre langs en del af denne saree ser glamourøse ud. Prøv denne outlook i enhver fest med designer bluse.

Saree Design: Pastellgrøn Georgette Saree Med Hvid Spids Palla

Materiale: Georgette, Lace

Foretrukne lejligheder: Day Events, Kitty Parties

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

19. Citron Gul Farvet Georgette Saree Med Laced Border:

Levende citrongul georgette saree er en kombination af blomsterdesign. Grønbundens basisfarve er sort, hvorpå blomsterdesign udføres i gul og havgrøn. Sareen ser storslået ud med blomsterbluse.

Saree Design: Lysegul Georgette Saree Med Blomsterkant

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Day Events, Kitty Parties

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

Se mere: Bomkai Cotton Sarees

20. Sea Green Coloured Georgette Party Wear Saree:

Denne fest slid georgette saree er en kombination af havgrønne og sorte farver. Designene udføres i sort langs sareeens ene side. Du ser helt fantastisk ud med nettet sort designerbluse.

Saree Design: Mint Green Georgette Saree Med Sort Border

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Cocktailpartier

Egnet kropsform: Velegnet til slanke kropstyper

Egnede bluser med Georgette Sarees:

Georgette sarees kan holdes sammen med en række bluser for at få et nyt udseende hver gang. Nogle af de populære og nyeste bluse stilarter omfatter:

 • Banarasi Brocades
 • Lace Boat Neck Blouses
 • Satin Silk Spaghetti Bluse
 • Helt stof Cape Style Bluse
 • Shimmer og Sequin Work Blouse
 • Hele ærmer Netted Blouse
 • Ærmeløs trykt bluse

Sådan Styles Georgette Sarees?

Den bedste del af Georgette sarees er, at de er meget alsidige og lette at stilere. Nogle af stylingtipsene her kan hjælpe dig med at opnå et glamourøst udseende:

 • Georgettes er bedst draperet på en enkelt pally for et smukt og sensuelt udseende
 • Du kan prøve at bruge metalliske smykker, herunder guld, sølv og tysk sølv
 • Choker og lang kæde med vedhæng ser elegant ud med Georgette Sarees.
 • Hvis du vælger en gennemsigtig saree, skal du sørge for at tilføje en shimmer eller satin petticoat for at hæve udseendet.
 • En rund sølv Bindi eller sten arbejde Bindi kan gøre dig til at ligne en sølv skærm model
 • Glem ikke at bære en dejlig kobling eller lille håndtaske for at tilføje et strejf af stil.

Vi håber, at disse Georgette saree designs har givet dig store modemål. Helt enkelt stykke er designet til at hæve den indfødte skønhed i hver kvinde, samtidig med at omkostningerne og vedligeholdelsen tages i betragtning. De fleste af disse sarees kan håndvaskes hjemme og behøver ingen ekstra forsigtighed. Du kan bogstaveligt talt være klar om et par minutter ved blot at smide på en af ​​disse Georgette sarees og gå ud som en Bollywood Diva!

Se videoen: Allied Unified Command On The Horizon I THE GREAT WAR Week 190 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send