Frisurer

Top 9 Bun Frisurer til langt hår

Pin
Send
Share
Send


Forskellige typer bun frisurer kan nemt gøres, når en person har langt hår. Disse kan være sport for fester og også disse holde en person sved problem gratis.

Nedenfor er de øverste 9 typer af hårede frisurer til langt hår, som en person helt sikkert bør prøve.

Bedste Bun Frisurer til langt hår:

1. The Prom Look:

Dette er et meget stilfuldt udseende, som en person kan sport til fester og også til proms. Disse er meget i trøb nu, og disse kan kombineres med casuals samt festklæder. En person kan også have nogle funky makeup eller lange øreringe med disse for at gøre dette look endnu mere stilfuldt.

2. The Casual Bun Look:

Dette er ganske let at sport og ser også ud til at være temmelig trendy. En person kan også bære dette på en meget traditionel måde og også med andre festklæder, der er helt moderne. Dette er ganske smarte og også meget moderne til sport.

Se mere: Frisurer til teenagepiger med langt hår

3. The High Fashion Look:

Dette er et rampestil udseende, der kan være sport ganske let. Hvis der er en fest at gå til så kan disse gøres ved hjælp af parlors. Disse kan gøres med nogle stok tilbehør og så kan dette også se helt klassisk og traditionelt ud. Hvis en person ønsker det, kan disse være sport til fester, der er formelle. Disse er også gode til regelmæssig brug. Dette gøres let, når sektionerne er lange og tykke. Hvis en person vil så kan falske sektioner klippes for at give mere lydstyrke, og så kan det gøres.

4. Valset glamourøst pige:

Dette er et vintage look, som kan være sport ganske let. For mere glamour kan en person bruge blomsterstifter, som kan sidde fast ved siderne. Ofte kan disse gøres hjemme med hjælp fra venner. Denne type af et hår design er ret hovedsagelig gjort for enhver afslappet venner indsamling. For dagen shopping med venner, kan en person let sport disse. Disse er også lavet med nogle tilbehør og kan bæres som afslappet tøj eller med kurtis. Dette kan samles med zaree sarees for traditionelt tøj.

Se mere: Kerala Bridal Hairstyles For Long Hair

5. Vandret Bun:

Dette er en anden formel form for bolle. Dette er ret klassisk og kan let sportes. En person, der har skulderlængde sektioner, kan børste dem ud og derefter klip disse på bagsiden i et vandret mønster. Disse er let sportede til afslappede dage og også til formelle lejligheder. Disse er også ganske prangende og kan gøres nemt.

6. Funky Girl Look:

Dette er for dem, der vil lejlighedsvis sport noget, der er punkisk og også lidt funky. Dette er temmelig fashionabelt, hvis personen ønsker at tilføje flere farver til dette, så kan hovedgearene være sammen med dette. Dette er helt prangende og også funky farver til læber og øjne kan gøres med dette.

Se mere: Fringes Frisurer til langt hår

7. The Messed College Look:

Dette er et rullet og ufærdigt udseende. Dette er ganske fashionabelt og kan gøres, når sektionerne er uvaskede. Hvis afsnittene er vasket og en person vil gøre det, så kan nogle spraysprøjter være nyttige.

8. The Low Pin Rolls Look:

Dette er helt forskelligt fra det sædvanlige pin roll-look. Dette sker i bunden af ​​delen i stedet for siderne. Dette er ret glamourøst.

9. Casual Low Clipped Look:

Dette gøres nemt med lidt knusning. Denne stil kan være sport til fester og andre sammenkomster som venner dag ud.

Pin
Send
Share
Send