Sundhed

20 Bevist fordele ved Ginger (Adrak) til hud, hår og sundhed

Pin
Send
Share
Send


Uanset hvilken skål du laver, er ingefær en af ​​de få ingredienser, der bruges obligatorisk i det. Er det ikke? Sundhedsfordelene ved ingefær er så forbløffende, at den bruges i næsten enhver form, hvor den kan gavne kroppen. Det videnskabelige navn af ingefær er berømt kendt som Zingiber Officinale.

Ginger var indfødt i regionen Sydasien og er almindeligt anvendt i området. Brugen af ​​ingefær er ikke kun begrænset til disse regioner, men de forskellige ginger vitaminer fordele bruges i hele verden. Gingerrot sammen med de forskellige dele af ingefærplanten anvendes mod forskellige sundhedsmæssige sygdomme.

Hvad er Ginger?

Ginger er en herbaceous flerårig og også en blomstrende plante, der vides at blive brugt som medicin og krydderi. Ginger har et varmt klima for at vokse og findes således hovedsagelig på steder som Indien, Kina, Afrika og Caribien. Gingerplanterets rod bruges i vid udstrækning til mange lægemidler sammen med at blive anvendt som smagsstof. Gingernes medicinske egenskaber gør det til en fantastisk ingrediens, der giver maksimale sundhedsmæssige fordele.

Andre navne på ingefær i forskellige sprog:

Ginger er berømt for sine forskellige navne på forskellige sprog blandt folket. Nogle af de populære navne på ingefær på forskellige sprog er som følger:

 • Spansk: Jengibre
 • portugisisk: Gengibre
 • Hindi: adrak
 • Tamil: Inji
 • malayalam: Inchi
 • telugu: Allum
 • Gujarati: Adu
 • bengalsk: Ada
 • marathisk: ale
 • punjabi: adrak
 • urdu: adrak
 • Fransk: Gingembre

Er ingefær god til sundhed?

Ja, ingefær er en af ​​de mest gavnlige ingredienser til sundheden. Ginger ernæringsværdi tyder tydeligt på, at det regelmæssige forbrug af ingefær kan levere mange sundhedsmæssige fordele. Takket være de forskellige ingefæringsegenskaber kan det medføre maksimale fordele, der forbedrer dit helbred inden for en tid. I betragtning af denne kendsgerning kan du også finde mange ginger kosttilskud på markedet. Så næste gang, hvis nogen spørger om indvirkningen af ​​ingefær på sundheden, kan du være sikker på, at den kun har en positiv indvirkning på helbredet.

Betydningen af ​​ingefær:

Betydningen af ​​ingefær er populær lige fra oldtiden. Ingrediensen blev anvendt i mange lægemidler og blev også brugt i fødevarer for at øge deres fordele. Gingeregenskaberne er således, at de kan indtages af enhver, uanset hvilken type ydelser de har brug for.

Fordelene ved at spise ingefær kan helbrede selv de ældste kropsproblemer uden besvær. Betydningen af ​​ingefær tales også med hensyn til gingermedicin, der igen gavner kroppen med minimale bivirkninger.

Ginger Ernæringsmæssige Fakta:

Der er ingen benægtelse, at der er mange fordele ved ingefær, og alt dette skyldes ingefærens ernæring. Ingrediensen indeholder mange næringsstoffer, der gør kroppen sunde sammen med at beskytte den mod både store og mindre sygdomme. De forskellige anvendelser af ingefær indikerer også, at denne ingrediens er en af ​​de rigeste kilder til forskellige næringsstoffer.

Du kan også tage de sundhedsmæssige fordele ved at drikke ingefær drikkevarer til sundhed. Er du interesseret i at kende de forskellige næringsmæssige fakta i forbindelse med ingefær? Her er de nødvendige detaljer om ingefærens næringsværdi. Tag et kig på:

 • Proteiner: 1,8 g
 • Phytosteroler: 15 mg
 • Samlede kalorier: 80
 • Total kulhydrater: 18 g
 • Kostfibre: 2 g
 • Sukker: 1,7 g
 • Total fedt: 750 mg
 • C-vitamin: 5 mg
 • E-vitamin: 260 mcg
 • Vitamin K: 0,1 mcg
 • Calcium: 16 mg
 • Jern: 600 mcg
 • Magnesium: 43 mg
 • Fosfor: 34 mg
 • Kalium: 415 mg
 • Natrium: 13 mg
 • Zink: 340 mcg
 • Mangan: 229 mcg

Hvor meget dosering af ingefær skal jeg bruge dagligt?

For at få maksimalt udbytte af ingefær og ingefær ernæring er det vigtigt at forbruge ingefær i det rigtige og passende beløb. Ifølge sundhedseksperterne skal den rigtige mængde ingefær, der skal indtages dagligt, være 3-4 gram.

På den anden side, hvis du er gravid, bør du kun forbruge 1 gram ingefær om dagen. I orden søger du efter ginger supplement fordele; Kontakt din sundhedsekspert inden du begynder.

Utrolige fordele ved ingefær til hud, hår og sundhed:

I denne artikel indrømmede vi 20 fantastiske fordele ved ginger til hud, hår og sundhed. Lad os kigge på dem.

Sundhedsfordele ved ingefær:

Man kan aldrig undgå de forskellige sundhedsmæssige fordele, der er forbundet med den regelmæssige brug af ingefær. Over tid leverer ingefær en række sundhedsmæssige fordele for mange sundhedsmæssige problemer. Det er ikke kun den sundhed, som ingefær nyder godt af sine næringsstoffer, men du kan få fordelene ved ingefær til din hud sammen med dit hår.

Der er mange måder, hvorpå du kan få de forskellige ginger vitaminer. Spænder fra ginger medicinske anvendelser til ginger fordelene for huden, der er mange ting, som ingefær kan levere for at forbedre din krops skønhed. Lad os se på de forskellige sundhedsmæssige fordele ved ingefær:

1. Hjælper med at behandle kvalme:

Ginger er et af de effektive midler, der kan bruges mod kvalme. Du kan få de rå ginger fordele eller fordelene ved at drikke ginger vand og kan slippe af med problemerne med kvalme. Det er også gavnligt at tage ingefær under graviditeten og få lindring fra kvalme. Du bør dog konsultere din sundhedsekspert, inden du indbefatter ingefær i din kost for at undgå enhver form for komplikationer og problemer under graviditeten. Selvom der ikke er nogen bivirkninger, men stadig er forebyggelse altid bedre end helbredelse, er det ikke?

Du kan forbruge ingefærvand eller kan spise rå ingefær, når du føler dig kvalme. Selvom ingefær ikke forhindrer opkastning, giver det nogle fantastiske fordele til kvalme. Selvom der er meget minimal ingefær bivirkninger, anbefales det altid at rådføre sig med en læge, før der indtages store mængder ingefær. De antiinflammatoriske egenskaber hos ingefær er også gavnlige for at reducere maveproblemerne sammen med at reducere følelsen af ​​kvalme.

Sådan forbruges:

Du kan tage ingefær når som helst og i enhver form for at undgå problemet med kvalme.

2. Sænker menstruationssmerter:

Takket være de antiinflammatoriske egenskaber hos ingefær kan du bruge dem til at lette menstruationspine. Ginger bliver regelmæssigt brugt i de tidlige menstruationsdage lige fra den gamle tid. Desuden kan de anti-bakterielle egenskaber af ingefær reducere chancerne for væksten af ​​enhver bakteriel infektion i menstruationscyklussen. Det styrker også kroppen til at håndtere de forskellige kropssmerter sammen med forbedring af stofskiftet. Samlet set kan ingefær eller ingefærte bevise at være en af ​​de bedste ting, du kan have under den tunge menstruationspine.

Sådan forbruges:

Det er blevet observeret, at med regelmæssigt forbrug af ingefær eller ingefær drik i starten af ​​menstruationscyklusen kan reducere smerten. Du kan tage 250 mg ingefær i ca. 4 gange om dagen under din menstruationscyklus og få mest muligt ud af gingerjuicefordelene.

3. Behandling af respiratoriske problemer:

Hvis du har problemer med åndedrætsværn, kan du have en kop ingefærte eller ingefærdrik være din all-time favorit løsning. En af de vigtigste ginger drikke fordele er dens evne til at bekæmpe de forskellige respiratoriske problemer. Tilstedeværelsen af ​​en række vitaminer og mineraler i ingefær spiller en afgørende rolle for at bringe relief til forskellige respiratoriske problemer.

Bortset fra disse er de andre rå ginger fordele dens anti-inflammation og anti-bakterielle egenskaber. Disse to egenskaber af ingefær kombinere sammen og dermed beskæftige sig med åndedrætsproblemer. Det helbreder ikke kun det eksisterende problem, men det minimerer også chancerne for at disse problemer opstår.

Sådan forbruges:

Bland noget gingerpulver med honning og brug det hver dag for at få de ønskede fordele for åndedrætsproblemerne. Denne kombination af honning sammen med ingefær har været i brug i mange år nu og er således ret pålidelig og pålidelig løsning for næsten alle luftvejssygdomme.

4. forhindre kræft:

En af de største fordele ved ingefær er dets evne til at bekæmpe kræftfremkaldende celler. Ginger er en rig kilde til anti-kræft egenskaber og dermed giver det maksimal lindring fra de kræftfremkaldende celler og væv.

De fleste sundhedseksperter tyder også på, at forbrugende ingefær også hærder tidlige kræftstadier. Ginger hjælper også med at forbedre immuniteten hos den person, som yderligere hjælper med at styrke kroppen for at minimere virkningerne af kræft. Gingerens antioxidanter egenskaber gør det til en stærk ingrediens, der bekæmper væksten af ​​de kræftfremkaldende celler. Ikke kun dette, men ingefær hjælper også med at stabilisere væksten af ​​sunde celler i kroppen.

Sådan forbruges:

Det regelmæssige forbrug af ingefær giver positive resultater for at blokere de kræftfremkaldende celler i at vokse yderligere.

5. hjælpemidler fordøjelse:

Forbedring af fordøjelsen er en af ​​de medicinske fordele ved ingefær. Fenolforbindelserne findes i ingefær hjælper med at forbedre fordøjelsen af ​​kroppen. Andet end dette giver ingefær også fordele for at reducere gastriske sammentrækninger sammen med problemet med forstoppelse. Sammen med forbedring af fordøjelsen hjælper det også med at lade kroppen bedre absorbere alle næringsstoffer fra fødevarerne.

For at reducere problemerne forbundet med fordøjelsen, bør du tage fordelene ved frisk ingefær. I tilfælde af det alvorlige problem med forstoppelse kan du også have fordelene ved ingefærvand. Tilsæt lidt mængde ingefær i din mad under madlavning og se de maksimale fordele, der kommer i tilfælde af forstoppelse. På ingen tid vil du se forventede positive resultater for din fordøjelse ved at bruge ingefær.

Sådan forbruges:

En kop ingefær te om morgenen og om aftenen kan give de bedste resultater for at forbedre fordøjelsen.

6. Behandling af morgensygdom:

Ginger er en af ​​de mest foretrukne ingredienser, som foretrækkes af mange til at håndtere og overvinde problemet med morgenkvalme. En af de største fordele ved at spise ingefær tælles som en reduktion i fornemmelsen af ​​morgensyge. Gingernes sundhedsegenskaber sammen med de forskellige næringsstoffer, der er tilgængelige i det, hjælper med at gøre ingefær til en af ​​de bedste behandlinger til morgenkvalme.

Sådan forbruges:

Forbruge tør ingefær som den første ting hver morgen og få det maksimale ginger ekstrakt fordele. For nemheds skyld kan du også gøre brug af ingefærpulver og blande det med noget honning og derefter få det hver morgen for at slippe af med morgenkvalme. Du kan også sikkert forbruge dette under din graviditetstid uden at frygte nogen ginger bivirkninger.

7. lindrer muskelsmerter

Uanset om du har muskelsmerter af nogen grund, har ingefær den evne, og de næringsstoffer, der kan give det, smerter sin ønskede kur. Du kan få gingerpulverfordelene, hvis du spiser det hele tiden i 11 dage.

Disse anvendelser af tør ingefær til afslappende muskelsmerter har været i brug i mange år nu. Det er ikke kun de ældre mennesker der siger det, men nu tror mange sundhedseksperter også på ingefærpulverets fordele for muskelsmerter. Gingerens antiinflammationsegenskaber er også ansvarlige for at hjælpe musklerne til at komme sig fra problemer som smerter, hævelser mv. Samtidig reducerer de anti-bakterielle egenskaber af ingefær væksten af ​​enhver form for infektioner i musklerne og fremskynder dens normal vækst.

Sådan forbruges:

Det er blevet observeret af mange undersøgelser, at det regelmæssige forbrug af rå ingefær hjælper med at reducere problemet med muskelsmerter.

8. Bekæmper svampeinfektioner:

Næringsstoffer og vitaminer til stede i ingefæren virker som en effektiv kur mod svampeinfektioner. Det er en af ​​de få anvendelser af tør ingefær, at det kan være et godt middel til alle slags svampeinfektioner. Den regelmæssige brug af denne magiske ingrediens i mad eller taget som rå kan behandle en svampinfektion, uanset hvor alvorlig den er. Selvom du altid bør konsultere din læge, før du starter noget med din normale medicinske kursus. Dette vil medvirke til at opretholde balancen mellem ingefærens fordele og bivirkninger.

De anti-infektiøse, antibakterielle og antioxidante egenskaber af ingefær kombinere sammen og reducere svampeinfektioner. Disse yderligere reducere alle slags infektioner fra at forekomme sammen med fremme væksten af ​​de yderst effektive kropsceller.

Sådan forbruges:

Bland nogle af gingerjuice med bær juice og konsumér i ca. 1 måned for at vidne de betydelige resultater mod svampeinfektionerne.

9. De antiinflammatoriske virkninger kan hjælpe med slidgigt:

De medicinske egenskaber angiver også dets effektivitet til behandling af problemer som slidgigt. Der er mange typer forskning, der observerer effektiviteten af ​​ingefær til dette problem. Uanset forekomsten af ​​visse kalorier i ingefær, kan du forvente at få positive resultater mod slidgigt. De tilgængelige ingefærdrikke er ret effektive til at levere energi til de mennesker, der lider af dette problem.

Ikke kun dette øger mobiliteten i personen sammen med forbedring af deres afslapning. Brugen af ​​naturlig og frisk ingefær i nogen tid kan påvirke personens stemning på en positiv måde. Men mængden af ​​tid, der er nødvendig for at helbrede denne sygdom, afhænger af sygdommens sværhedsgrad, men det gør det sikkert, hvis det tages regelmæssigt. Dette er en af ​​de effektive ingefærpulveranvendelser, der kan tages imod problemet med slidgigt.

10. Sænker kolesterolniveauer:

Antioxidanterne, der er til stede i ingefær, hjælper med at sænke kolesterolniveauerne sammen med at balancere blodtrykniveauerne. Den regelmæssige brug af ingefær i fødevarerne kan effektivt reducere kolesterolniveauet. Ikke kun dette, men ingefær hjælper også med at reducere forekomsten af ​​blodpropper inde i kroppen sammen med at øge blodcirkulationen. Som højt kolesterolproblem er almindeligt hos mænd, så dette er en af ​​de bedste ginger fordele for mænd.

Bortset fra dette, som du også kan bruge ingefær til vægttab, har du tendens til at reducere kolesterolniveauerne med vægten. Dette vil helt sikkert forbedre din krops styrker, og du vil have afbalanceret kolesterolniveau. Denne fordel af ingefær er nu også iagttaget af mange sundhedseksperter, og derfor kan du få mange gingertilskud, der hjælper med at kontrollere og afbalancere kolesterolniveauerne.

Sådan forbruges:

Bland noget ingefær med æteriske olier eller olivenolier, og brug derefter det til madlavning af dine måltider.

11. Forbedrer hjernefunktion:

Ønsker du at forbedre hjernens funktion? Ønsker du altid at holde din hjerne sund og i den bedst fungerende tilstand? Hvis ja, så skal du benytte de tørre gingerpulverfordele. Ginger virker som vidunder for normal og effektiv funktion af hjernen uanset de forskellige problemer, som din hjerne har at gøre med. Ginger er også nyttig til at øge blodcirkulationen i hjernen, hvilket yderligere bidrager til effektiv og effektiv funktion af hjernen.

Gingerens antioxidanter og antibakterielle egenskaber hjælper med at reducere væksten af ​​de beskadigede hjerneceller og fremskynde væksten af ​​de effektive hjerneceller for at holde den aktiv.

Sådan forbruges:

Et glas ingefær juice eller forskellige ginger te anvendelser ville bringe de ønskede resultater inden for nogen tid. Det eneste du bør passe på er at bruge ingefær kontinuerligt i enhver form i din rutine.

12. Beskyttelse mod Alzheimers sygdom:

Nogle af de seneste undersøgelser har vist, at ingefærrotens anvendelser også omfatter forbedring af problemet med Alzheimer. Alzheimer er et arveligt problem og kan således løbe i familien i mange generationer, men med effektiv og tidlig anvendelse af ingefær kan der opnås et positivt resultat mod dette problem. Ginger forhindrer hjernen i at miste sine fungerende celler sammen med at reducere risikoen for celleskader i hjernen. Ginger virker glimrende i at holde hjernecellerne aktive og beskyttende i lang tid og dermed kan reducere chancerne for Alzheimers sygdom.

Sådan forbruges:

Det bedste er, at du kan inkludere ingefær i nogen form i din rutine for at bekæmpe Alzheimer. Du kan enten tage den i rå form eller kan få et glas ingefærjuice hver morgen eller på anden måde, som du kan lide.

13. Fremmer vægttab:

Bortset fra ginger fordelene til huden, kan du også bruge betingelserne ingefær og vægttab sammen. Ja, alle de mennesker, der søger et effektivt middel, der kan hjælpe dig med at miste disse ekstra kilo, være opmærksom på, at ingefær fordele vægttab. En af de effektive gingerrot anvendelser er for vægttab. Du ville også være begejstret for at vide, at ingefær fungerer som en naturlig fedtbrænder og dermed ikke forårsager bivirkninger.

Den gode mængde fibre i ingefær hjælper med at holde kroppen fuld i en virkelig lang tid og forhindrer dermed over-spisning. Andet end dette er ingefær for vægttab også en god ide, da det hjælper med at forbedre fordøjelsen.

Sådan forbruges:

Du kan blande nogle dele af ingefær i din mad, mens du laver mad, eller kan endda have nogle ingefærjuice efter dit måltid for en forbedret fordøjelse.

Se mere: Sundhedsmæssige fordele ved hvidløg

14. styrker hjertet

Ud af de forskellige anvendelser af ingefær plante er en af ​​de effektive en evne til at styrke hjertet. Brugen af ​​rå ingefær, enten normalt eller i fødevaren, kan reducere chancerne for intern blodkoagulation sammen med at reducere kolesterolniveauerne. Drikke ingefærdrik og te og få disse fantastiske sundhedsmæssige fordele ved ginger te til en sund og styrke hjertet.

Sådan forbruges:

Forbruge et glas ingefærdrik eller vand, eller endda en kop ingefærte, og sørg for, at dit hjerte bliver stærkere mod alle mulige problemer, herunder slagtilfælde. Disse tørre ginger fordele er magiske for dem, der allerede havde noget hjerte problem før som det vil reducere chancerne for gentagelse.

Ginger fordele for hud:

Her indgik vi top 3 ginger fordele for huden. Lad os kigge på dem.

15. Forhindrer anti-aldring:

Ginger indeholder omkring 40 antioxidanter, der kombinerer og giver det bedste udbytte af anti-aging fordele for folket. Dette er en af ​​de bedste ginger fordele for både mænd og kvinder. Den effektive og regelmæssige brug af ingefær hjælper med at øge blodcirkulationen i huden sammen med at fjerne toksinerne. Næringsstoffer til stede i ingefær kombinerer med antioxidanterne og derefter bevarer hudens ungdommelighed.

Hvordan man ansøger:

Påfør nogle gingerjuice og rosenvand på dit ansigt hver nat før du sover og reducer aldringssymptomerne på din hud. Du kan også prøve at få ginger te fordelene ved at have en kop ingefær te enten om morgenen eller om aftenen.

16. Rydder pletter og acne:

Bliv ikke overrasket, når du bliver opmærksom på, at ingefær er en effektiv ingrediens mod acne og hudpletter. De mennesker, der beskæftiger sig med problemet med svær acne kan gøre brug af ingefær i nogen tid og kan få øjeblikkelig lindring af acne og de relaterede problemer. Antioxidanterne, der er til rådighed i ingefær sammen med de anti-inflammatoriske egenskaber af ingrediensen, er årsagen til fjernelse af pletter og acne fra huden.

Hvordan man ansøger:

Bland noget af ingefærekstraktet eller gingerjuice med rå honning og vand. Sørg for at blande alle disse ingredienser for at få en tyk og glat pasta og derefter anvende det samme på dit ansigt. Brug denne ansigtsmaske på hver anden dag og lad den være i 10-15 minutter før vask. Du vil helt sikkert blive imponeret over ginger rod fordele mod acne og blemishes.

17. Fjerner ar:

Har du nogensinde tænkt på de fordele, du kan få ved blot at anvende ginger vand på dit ansigt? Sammen med ginger rod sundhedsmæssige fordele, kan du også få nogle af de fantastiske fordele ved ingefær på dit ansigt og ar. Ja, den regelmæssige brug af ingefærvand, hver nat før sove, kan faktisk reducere de ar, der er tilgængelige på ansigtet.

Hvordan man ansøger:

Du kan også blande ginger vand sammen med rosenvand og citronsaft for at forbedre din kamp mod ansigtslårene. Sørg for at anvende denne blanding på dit ansigt hver nat før du går i seng i 1-2 måneder og se dens positive resultater mod reduktionen af ​​ansigts ar. Samtidig vil gingervandet også tone din hud og dermed gøre det endnu mere glødende.

Se mere: Fennikelfordele

Ginger fordele for hår:

Her indgik vi top 3 ginger fordele for hår. Lad os kigge på dem.

18. Fremmer hårvækst:

Hvis du står over for problemet med langsom hårvækst, så er der chancer for, at du ikke giver nok næringsstoffer og vitaminer til dit hår. Som et resultat af det samme får dit hår ikke den rigtige form for kvalitet, der er nødvendig for effektiv vækst. Det er her, du kan stole på de økologiske gingerpulverfordele.

Dette vil gøre det muligt for dit hår at få den ønskede og forbedrede kvalitet, og du vil også se positive resultater i væksten af ​​dit hår. Hertil kommer, at gingerens antibakterielle egenskaber også reducerer væksten af ​​skadelige bakterier i hovedbunden og dermed bidrager til at fremme hårvækst.

Hvordan man ansøger:

Bland nogle af det organiske ingefærpulver med amlajuice, ostemasse, citronsaft og lidt honning, og anvend det på din hovedbund samt hårspidsen.

19. stopper hårtab

Den medicinske værdi af ingefær afslører også, at den regelmæssige brug af ingefær er yderst effektiv til at standse hårfaldsproblemet. Ginger er en rig kilde til antioxidanter, især gingerol, der kæmper mod frie radikaler og dermed hjælper med at forbedre og forbedre hårets kvalitet. Også opvarmning og stimulering virkninger af ingefær hjælper med at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden og dermed reducerer problemet med hårfald.

Hvordan man ansøger:

Bland nogle ingefærjuice med ostemasse og citronsaft og anvend derefter det samme på din hovedbund. Lad blandingen stå i 20-25 minutter og vask derefter som regelmæssigt. Den kontinuerlige anvendelse af denne blanding på hovedbunden, to gange om ugen, vil medføre positivt resultat for at kontrollere problemet med hårfald.

20. Behandling af skæl:

Ikke mange mennesker er opmærksomme på, at en af ​​de friske ginger sundhed fordele er dens behandling mod skæl. Ja, hvis du bruger en frisk ingefær, vil du aldrig stå over for problemet med skæl. Bortset fra dette hjælper ingefær også med at reducere det allerede tilgængelige skæl problem. Antioxidanterne og de anti-bakterielle egenskaber hos ingefær sammen med de forskellige vitaminer, der er tilgængelige i ingefær er hemmelighederne bag den positive virkning af ingefær på hovedbunden.

Hvordan man ansøger:

Du kan blande nogle af ingefærjuice eller ingefærekstrakt med citronsaft og amlajuice og så kan du anvende på hovedbunden. Den regelmæssige anvendelse af denne blanding af hovedbunden i 1-2 måneder vil resultere i reduktion af skælproblemer. Du kan også gøre brug af ingefær drik, hvis du har et alvorligt skæl problem.

Se mere: Fordele ved kokosmælk

Ginger er mesteren af ​​ingredienser, der har maksimalt fordele med meget små bivirkninger. Du kan helt regne med fordelene ved ingefær og kan få mest muligt ud af det, når du har brug for det. Tilsæt smag af ingefær i dit liv, og du vil blive helt overrasket over de friske ginger sundhedsmæssige fordele. Så hvornår planlægger du at inkludere fordelene ved ingefær i din rutine?

Venligst kommentér alle dine tanker, tvivl og spørgsmål vedrørende brugen, bivirkningerne og fordelene ved at spise ingefær. Vi ville komme tilbage til dig med de bedst mulige svar og relevant information, der ville hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Pin
Send
Share
Send