Skønhed og mode

15 Smukke Radhika Sarees, der stjæler dit hjerte

Pin
Send
Share
Send


Ingen indiske kvinder kan forestille sig sin garderobe uden sarees? Fra Kanjeevarams til chiffoner kan sarees øjeblikkeligt hæve en kvindes udseende og gøre hende elegant. Mange kvinder foretrækker sarees til daglig brug for at holde trit med traditionerne og også holde sig godt tilpas. Tunge silke sarees er ikke praktiske i disse tilfælde, og man kan ikke engang gå for kedelige ser sarees. Den perfekte løsning - Radhika sarees! Radhika sarees er dem, der er lavet i lette, flydende materiale med flerfarvede udskrifter. De er lyse og tilføjer et strejf af drama med levende og fede udskrifter. Disse er de mest populære sorter med mange kvinder, som foretrækker sarees, som er nemme at vedligeholde, stilfulde, økonomiske og komfortable. Radhika sarees er absolut en stjæle for prisen og kan give high-end designer sarees en hård konkurrence. Udforsk mere om disse smukke gardiner og vælg dit foretrukne valg.

Stoffer anvendt i Radhika Sarees:

Radhika sarees er generelt lavet med bløde, flydende stoffer, som er ret lave ved vedligeholdelse. De er farvefaste, rynkefri og kan vaskes af maskinen. De populære stoffer, der anvendes til fremstilling af Radhika sarees, er Chiffon, Georgette, Faux Pas silke og Lycra. Disse stoffer er ideelle til fremstilling af mønstre, der involverer flerfarvede og fede tryk.

Foretrukket aldersgruppe for Radhika Sarees:

Radhika sarees kan bæres af kvinder i alle aldre. Da de er lavet med luftige materialer, drager sareerne som en drøm og fremhæver figuren hos en kvinde. De fede udskrifter og de lyse nuancer gør dem imidlertid egnede til dem mellem 20-40 aldersgrupper. Den bedste del af disse sarees er, at de kan bruges til enhver lejlighed ved at vælge det rigtige tilbehør.

Nyt design af Radhika Sarees for simpelt og elegant udseende:

Udforsk nogle af de bedste Radhika saree designs i denne artikel og ejer et smukt stykke!

1. Sort Radhika Saree Med Designer Palla:

Dette er et af de mest klassiske designs i Radhika saree modeller. De sorte pletter kommer i bomuldssilke og har en elegant selvbroderi. Palla er højden af ​​saree. Multi-farverne i digital print gør det til at se ud til at være attraktivt og fantastisk. Sareen leveres med en fløjlgrense.

Saree Design: Sort og regnbuefarvet Radhika Saree

Materiale: Georgette, Cotton Silk

Foretrukne lejligheder: Aftenpartier

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

2. Grøn og Blå Trykt Radhika Saree:

Denne unikke designer saree kommer i oliven grøn, blå og hvid farve kombination. Sarees interessante indslag er de sorte striber over hele kroppen, hvilket giver et højere og slankere udseende til kvinden. Den er pyntet med en maroon kant for at supplere resten af ​​farverne i sareen.

Saree Design: Grøn og blå Radhika Saree med sorte striber

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Daglig brug

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

3. Sort og flerfarvet Radhika Saree:

Denne Bollywood-inspirerede Radhika Saree er sikker på at stjæle dine hjerter. Saree-pletterne kommer i sort farve, og pallu får et unikt rutet tryk i flere farver. Du kan bære denne saree med en kontrastbluse og vælge minimal tilbehør. Stil, komfort og elegance, det er Radhika sarees for dig!

Saree Design: Sort Radhika Saree med rutet Palla

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Daglig brug

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

4. Blå og grøn blomsterskriver Radhika Saree:

Dette fantastiske designelement gør dig til at ligne en gågade. Sareen leveres med smukke blomsterprinter og suppleres med et solid print. Det er lavet med georgette materiale og er ret let og luftigt. Du kan parre denne saree med nogle etniske smykker for at se fantastisk ud!

Saree Design: Blå og Grøn Blomstret Radhika Saree

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Daglig brug

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

5. Blå Designer Radhika Saree:

Denne smukke designer saree gør enhver kvinde ser fantastisk ud. Saree kommer med vandfarve effekt udskrifter i brun og orange. Det er pyntet med en maroon farve grænse for at hæve udseendet. Du kan parre denne saree med matchende bluse og komme til sætningstilbehør!

Saree Design: Blå blå Designer Radhika Saree

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Daglig Tøj og Kitty Partier

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

6. Multi-Prints Radhika Saree:

Denne saree er et oprør af farver og trykkerier. Klassificering af kontrollerne kombineres med friskheden af ​​blomsterprinter. Farver som rød, hvid, sort og blå gør sareen til en ægte humørløfter. Du kan lave den med en matchende rød bluse og nogle perle smykker til et interessant udseende!

Saree Design: Multi-Prints Designer Radhika Saree

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Daglig Tøj og Kitty Partier

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

7. Sort og Gul Trykt Saree:

En blød og behagelig georgette stil saree, Radhika sarees bringer dig denne fashionable saree at bære i løbet af dagen, mens du handler eller ud for dagen. Det er den nuværende tendens med en sort og hvid pallu i et abstrakt design og pop i gul og grøn på enden af ​​pallu og pletter.

Saree Design: Sort, Grøn og Gul Farvet Radhika Saree Med Gota Border

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Bedste til aften Få samvær

Egnet kropsform: Disse er velegnede til slanke kropstyper

8. Nyanser af Blåt Trykt Radhika Saree:

Skinn som en stjerne i denne smukke georgette moderne saree i en levende vandblå farve og et mørkblåt trykt lineært design. Mønsteret er moderigtigt og stilfuldt, og denne saree har en smuk glans. Perfekt til at bære om sommerdagen.

Saree Design: Sea Green og Blue Radhika saree Med Abstrakt Udskriv

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Dagligt slid

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

9. Radhika flerfarvet chiffon saree:

Se strålende ud i denne flerfarvede chiffon brasso saree i nuancer af grøn, blå og fløde. Sareen er trykt overalt i et følsomt hvidt blomstermønster. Med en grænse lavet af tunge lacework, ville det bare være rigtigt for enhver fest.

Saree Design: Cream Colour Radhika Saree Med Blå og Grøn Border

Materiale: Chiffon Brasso

Foretrukne lejligheder: Få Togethers

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

10. Pink And Black Radhika Saree:

Smykke denne elegante baby pink saree med sort kant og broderi arbejde og se og stil stilfuld hele dagen. Den delikate lyserøde farve er omgivet af et udsmykket, sort blomstermønster og en sort sequinned kant. Det taler stil og nåde og ville være perfekt til en dag eller aften begivenhed.

Saree Design: Baby Pink Radhika Saree Med Sort Blonde Arbejde

Materiale: chiffon

Foretrukne lejligheder: Cocktailpartier

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

Se mere: Billeder af Baluchari Sarees

11. Flerfarvet Radhika Georgette Saree:

Ligner et kunstværk i denne smukke, flerfarvede Georgette type saree. Det trykte design ser ud som smukt blandede vandfarver på et stykke lærred ved hjælp af alle regnbuens farver. Flowy, lyse og chirpy, føler sig glad i denne sommertid saree.

Saree Design: Akvarel Udskriv Radhika Saree I Multi-Colors

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Daglig Tøj, Kitty Fest

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

12. Shades of the Sun Radhika Saree:

Stå ud fra mængden i denne meget kunstneriske georgette stof saree. Perfekt til den yngre generation, nuancer af rød, gul, orange er levende og varm, de trykte mønstre af cirkler og stænk af sort på hvid er quirky og det nyeste inden for minut mode. Denne saree er virkelig et kunstværk. Vær trendsætter i din cirkel i denne meget stilfulde saree.

Saree Design: Orange og Rød Designer Radhika Saree

Materiale: Chiffon Georgette

Foretrukne lejligheder: Daglig Tøj, Kitty Fest

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

Se mere: Bhagalpuri Silk Sarees

13. Red Net Brasso Radhika Saree:

I lighed med et Bollywood-nummer kan du se ud som om du lige er trådt ud af et film sæt i denne forlængende og glamourøse røde net saree. Med en turkis kant præget i gyldne palæer i et smukt design, er denne saree perfekt fantastisk til enhver aften anledning.

Saree Design: Rød Brasso Radhika Saree Med Golden Border

Materiale: Brasso

Foretrukne lejligheder: Få Togethers, Simple Parties

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

14. Pink Radhika Saree Med Broderi Border:

Blush den blushing bride eller glitre under lysene som en bryllups gæst i denne udsøgte saree. Den lysende skygge af den rosa saree er stærkt dekoreret i udførlig broderi overalt og en smuk tyk, guld, sequinned grænse med store spejlblomstermotiver. Vær beundring af alle, perfekt til forlovelser og bryllupper.

Saree Design: Hvid og Pink Radhika Saree I Halv og Halv Stil

Materiale: Satin Georgette

Foretrukne lejligheder: Få Togethers, Simple Parties

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

Se mere: Nalli Saree Collections

15. Art Silk Radhika Saree:

Gå rustik i denne dejlige fashionable og stilfulde trykte silke saree. Sletten, mørk orange af pallu er meget rustik, og den sorte kant med appelsiner patch motiver er kontrasteret perfekt med en hvid bund halv trykt med sorte mønstre. Denne saree er den nyeste i trend og stil. Vær misundelig af dine venner i denne perfekte dag til aftenbære.

Saree Design: Trykt Hvid Radhika Saree Med Brick Farvet Pallu

Materiale: Georgette

Foretrukne lejligheder: Få Togethers, Kitty Parties

Egnet kropsform: Suits af slanke kvinder

Sådan Styl Radhika Sarees?

Radhika sarees er lette at style og drape. Man kan klæde sig eller klæde sig ned med Radhika sarees med korrekt styling. Sådan får du det rette udseende:

  • Hvis du vil have et stilfuldt, sexet udseende, bære disse sarees med en enkelt palla.
  • En velindrettet frisure kan hæve hele udseendet. Opt for side boller eller løs hår med krøller.
  • Bangles, især metalene passer perfekt sammen med Radhika saree. Sørg for at bære mindst et dusin for det ekstra klæbende!
  • Brug en dejlig choker med matchende øreringe til at ligne en stjerne.
  • Brug en matchende bindi til at fuldføre udseendet!

Radhika sarees er en af ​​de mest kreative udseende sarees! Den sort, de tilbyder, er uensartede! Hver saree er et kunstværk med de unikke farvekombinationer og udskrifter, der anvendes. Den bedste del af dem er, at de er overkommelige og stilfulde. Så man behøver ikke tænke to gange om at købe dem. Så damer, hvis du er på udkig efter en komplet garderobeskift og ønsker at gå til et sæt designer wear sarees, er Radhika sarees helt værd at dine penge! Bær dem og gør dig klar til at imponere verden!

Pin
Send
Share
Send