Skønhed og mode

7+ bedste hårprodukter til kvinder for at få dit sexede spil på i 2019!

Pin
Send
Share
Send


Har 2018 været kedelig for dig? Og du føler, at du ikke har fået dit spil til et niveau, som det skal være, ikke panik, 2019 ville være fantastisk, hvis du bare får disse topkvalificerede hårprodukter i 2019.

Stop med at slå rundt om busken, vi fik dig dækket, og når du handler næste, skal du bare gå til en eller alle disse produkter, og du vil være tilbage her for at sige 'tak'. Med disse produkter kommer du til at ligge på samme niveau som dræbe dronninger, og dit hår vil aldrig forblive det samme, du bliver klassisk og du føler dig stolt af dit hår.

Din hårpleje bør være mere end bare shampoo og balsam, 2019 ville ikke være for en sådan tynd omsorgspleje, du skal tage ting lidt længere og få det bedste ud af dit hår, og derfor har vi denne liste over nyskabelser for at give dit hår en god pleje.

Og hvis du virkelig er uvidende om de forskellige korte frisurer, du kan få på, skal du tjekke denne række af 42 korte frisurer til kvinder, det er sikkert at fange din fancy.

Bedste hårprodukter til kvinder:

Lad os komme til det!

DAVINES - WAKE UP CIRCLE:

Ligesom du har brugt hårdt på at maskere for din hud, bør du virkelig tage god tid til at passe på dit hår, og det er her, hvor dette Davines-produkt kommer ind. Der er mange fordele, der følger med ved hjælp af Wake-Up-opkaldet ved Davines, hvoraf den ene er dens genoprettende egenskaber. Forskellige saloner i London bruger dette produkt sammen med andre hårprodukter, og du bør virkelig overveje at bruge det, da det giver dit hår den perfekte maskering til et upåklageligt udseende.

HAIR RITUEL AF SISLEY PARIS:

Dit hår er højdepunktet i din skønhed, og Sisley ved det, og dermed nyskabelsen af ​​dette hårplejeprodukt, der giver dig den luksus, du virkelig ønsker. Det serverer dit hår i klassen, nærer håret, giver det en fantastisk styrke og giver det modstandskraft over for miljøforhold. Dette produkt er et Revitaliserende Fortificerende Serum, der er nødvendigt for sundheden i hovedbunden, med ingredienser, der spænder fra zink, kobber, magnesium og vitamin B6.

REDKEN - MEGA SHEET HAIR MASK:

Dette produkt skal bruges til håret, kun en gang om ugen. Det er en holdbar blød mega hårmaske. Det kan bruges til tørret hår, og det var inspireret af koreanske skønhedsritualer, en kopi af de populære ansigtsmasker. Du skal prøve det.

LORE ORIGINALS:

Dette er et unisex produkt, der passer til både mand og kvinde. Hårpleje mærket Lore originaler er kun beregnet til dit hår. Det er en unik forberedelse + beskytter konditionering primer. Dette produkt er beriget med omega-rige planteolier og forskellige marine antioxidanter. Hovedfunktionen i dette hårplejeprodukt er at beskytte håret mod forurening og ultraviolette stråler, der kan beskadige håret. Det forbereder også håret til varme styling.

IGK - SMOKE & MIRRORS CONDITIONING RENGØRINGSOLIE:

Ligesom du bruger brugen af ​​rensende olier til at fjerne urenheder fra din hud, er dette produkt nøglen til at fjerne urenheder fra hår. IGK indeholder røg- og spejlkonditioneringsrensningsolie, der er lavet af kokos og søde mandelolier, der skal tilbyde en fuldstændig oprydning af håret uden at fjerne håret. En unik grund til at du bør overveje at bruge dette produkt i 2019 for at perfektere dit hår skønhed er, at det giver dig mulighed for at fortsætte uden brug af balsam. Er det ikke bare fantastisk?

OUAI - ANTI FRIZZ HAIR SHEET:

Ligesom din olieagtige T-zone renses ved brug af blottpapir eller matende pulvere, blev dette produkt - Ouai's anti-frizz-hårplade produceret kun med det formål at bekæmpe den frizz, der måtte opstå på dit hår. Det gør denne kamp på ingen tid. Dette fremragende produkt er fremstillet af hampepapir, der er blevet beriget med kokosolie og sheasmør. Dette produkt er den perfekte balsam til dit hår, du skal gå i gang med det.

SHU UEMURA ART AF HAIR:

Har du ledt efter et produkt, der gør et fantastisk arbejde på dit hår, selv når du sover? Dette er din bedste indsats. Det er blevet fremstillet til at hydrere og perfekterer dit hår, mens du sover. Dette over natten serum er ligesom din dekadent natcreme. Forskellige ingredienser var blevet sat i den rigtige andel, men hovedrollen var Camellia olie.

KERASTASE - BAIN MICELLAIRE:

Den micellære teknologi, der tidligere blev frigivet til hudpleje, blev vedtaget i designet af dette produkt. Denne shampoo er bare perfekt til håret, lavet med sulfater og silikoner. Hovedformålet med brugen er at rense tørre hår og gøre det så blødt som muligt og hydrere det i de næste 48 timer.

At få mest ud af dit hår bør være en prioritet som en kvinde af klasse og dyd, og ligesom du bruger en formue på hudpleje, makeup og tøj, har dit hår lige så meget. Efter en betagende hårpleje ville det være tilrådeligt for elskere af enhver form for kvinde frisurer at tjekke Trendy Seekers for mere ide. Husk, dit hår er prikken på din glødende hud, der holder dig strålende skønhed!

Pin
Send
Share
Send