Skønhed og mode

25 indiske åndelige om tatoveringsdesigner () og deres betydning i 2018

Ordet "Om" () har en usædvanlig værdi åndeligt og religiøst. Om, som har en opadgående og nedadgående kurve som et symbol, skildrer smukt livets start og ende, faktisk livets kilde. Om tatoveringsdesignerne har fået en enorm popularitet af sent efter en levende eksponering for de østlige religionsmanuskripter, populært efterfulgt af hinduistiske, buddhistiske og jain-samfund i mange århundreder.

Dette har inspireret mange tatoverings kunstnere, for den ekstraordinære betydning og værdien af ​​Om tatoveringsdesign holder. Selvom de fleste mennesker kan lide at være inked med åndelige symboler, især hinduerne om tatovering, kender ikke mange om tatoveringen mening i reel forstand.

Skjult Betydning af Om () Sign Tattoo Designs

Om ifølge Deva Bhasha sanskrit er faktisk en stavelse, der har tre lyde "aa" "oo" og "maa". Mens de tre lyde henvises til de tre vigtigste hinduiske guddomme, bruges stavelsen i vid udstrækning i næsten hver sanskritbøn. Om er "noget, der ikke har nogen Aadi og ingen Antham", hvilket betyder, at der ikke er nogen start uden ende, som er kernens essensen af ​​livet (janma) undervist af de fleste guruer.

De fleste af de indiske om tatoveringer og de andre ohm-symbolet tatoveringsdesign, selvom de ser meget trendy og stilfuldt, beholder de stadig den vitale åndelige berøring.

Sneak-peak i Om Tattoo Ideas

Tattoo kunstnere i Indien og andre steder har grebet træk af tatovering tendens med et strejf af åndelig smag. Der er mange variationer til at praktisere af tatovering kunstnere, hvor om stil tatovering er smukt kombineret med andre traditionelle indiske symboler til at skabe en typisk Om mantra tatovering, der er subtil men elegant.

De fleste af de ohm tatoveringsdesigner er forbundet med en lotus, der effektivt reflekterer dyb bevidsthed og skønhed.

Nogle af Om-tatoveringsdesignerne er rent faktisk designet med Lord Ganesha's hoved i afrundet form med buerne. Nogle eksklusive 3d om tatoveringsdesign har også specifikke sanskrit-chants skrevet i et cirkulært design for at vise livets evige cirkel. De kan gøres i sort blæk eller mangefarvede mønstre efter dine krav.

Traditionelle indiske Unisex Om Tattoo Designs:

Mens tatoveringer hovedsagelig er blevet betragtet som menneske ting i årtier, med de skiftende tider og modetrends, har tatoveringer, især om tatoveringer, gjort et fremragende mærke til at forbedre en piges skønhed.

Der er et sprudlende udvalg af design af Om tatoveringer til piger til rådighed i dag. Bliv permanent tatovering eller en midlertidig lille om tatovering eller et mehendi design, Om trishul tatovering og Om ganesh tatovering har grebet et særligt sted i hjerterne af kvindelige tatovering elskere.

I dag er de også vant til at lave mange tatoveringsdesigner og i mehndi også. De ser virkelig autentiske på samme tid for moderne. Her er nogle traditionelle tattoo designs til både mænd og kvinder, du kan hurtigt vælge og få blæk.

1. Indian Ganesh Om Tattoo Design:

Den indiske Ganesh Om tatovering er en autentisk indisk tatoveringsdesign, der skildrer Lord Ganapati, der holder en blomst i hånden og giver en behagelig og åndelig følelse. Ganesha'ens hoved er afrundet, og buerne af omløbet strømmer ind i hinanden helt naturligt. Designet er ikke kompliceret og er meget fortryllende. Ganapathi er monteret på en sådan måde at give denne tatovering et perfekt udseende. Ganapati-stammen og ordet er skrevet på sin bedste måde for at få det til at se meget naturligt ud.

 • Bedst til: Denne åndeligt elegante tatovering er unisex i naturen, da herren Ganesha er en hindrings-remover. Derfor kan både mænd og kvinder få dette blækket uden nogen anden tankegang.
 • Foretrukne blæk: Om ganesh tatoveringen ser fantastisk ud, når den er færdig med mørk sort blæk.
 • Hvor: Denne populære om Ganesha-tatovering er bedst, når den er blæst på håndens inderside lige over håndleddet og albuen.
 • Størrelse: Ganesha om tatoveringer er fortrinsvis blækpatroner i mellemstørrelse, da designet skal præsentere herrens behagelige ansigt med udtryk for øjne og de andre ansigtsdele, der viser perfekt.
 • Hudfarve: Denne tatovering er bedst egnet til dem med hvede til retfærdig hud.

2. Gautama Buddha Om Tattoo Design:

Gautama Buddha Om tatovering er et kompliceret, men meget fascinerende tatoveringsdesign. Den har en mediterende Buddha inde i om tattoo design. Ansigtet af Lord Buddha med lukkede øjne, der gør det til en moderne indisk tatoveringsdesign ide. Dette gør det ser virkelig tiltalende ud.

 • Bedst til: Hvis du er åndeligt tilbøjelig til Buddhas forkyndelse eller en ildfuld fan af buddhismen af ​​en eller anden grund, er denne tatovering bedst for dig, uanset om du er mand eller kvinde.
 • Foretrukne blæk: Denne tatovering er for det meste blækket i mørk farvefarve for at gøre det synligt og se levende ud.
 • Hvor: Denne åndeligt tilbøjelige tatovering ser bedst ud, når den er indlagt på armen eller på indersiden af ​​hånden mellem håndleddet og albuen.
 • Størrelse: Sådanne eminente tatoveringer skal være i mellemstørrelse for at kaste de positive vibes overalt.
 • Hudfarve: Gautama Buddha om tatovering er bedst egnet til dem med wheatish eller fair skin.

3. Komplicerede Om Tattoo Designs:

Dette om tattoo design igen har en Buddha tegning inkluderet i den. Denne gang er tatoveringen forbedret ved at tilføje jordfarver til den. Dette har om-symbolet, der er inked i nuancer af sort på armene. Strømmen af ​​designet er virkelig fantastisk, og detalje med prikker, chakraer, øjne og lotusblomsten er bare perfekt for enhver tilhænger af Buddha.

 • Bedst til: Da dette design har en blanding af farver, der spiller deres rolle for at forbedre skønheden i denne tatovering, er det bedst for kvinder eller mænd baseret på deres personlige valg.
 • Foretrukne blæk: Blækket, der bruges til denne tatovering, er primært en mørk, for det meste sort med en smule lysere nuancer, der beriger design elegansen.
 • Hvor: Denne tatovering er bedst, når den er blæk på indersiden af ​​hånden.
 • Størrelse: Denne tatovering ser også bedst ud, når den er i medium størrelse, da den har meget detaljer.
 • Hudfarve: Denne tatovering ser godt ud på mennesker med retfærdige eller hvide hudtoner.

4. Simple Om Tattoo Designs:

Dette er et simpelt, men sjovt blæser om tatoveringsdesign. Det er virkelig sødt, lille og har meget lidt detaljer. Men ser stadig meget flot ud.

Dette lille om symbol er inked i jet sort farve, der har enkle flowy sorte mønstre og kurver for at fuldføre udseendet. Det er en af ​​de sødeste om symbol tatovering.

 • Bedst til: Med sin enkelhed og små detaljer er denne lille om tatovering bedst for dem, der er i professionelle job, men ønsker at blive inked. Både mænd og kvinder kan få dette inked.
 • Foretrukne blæk: Blækket er primært en mørkere nuance, enten sort eller en skygge tættere på den.
 • Hvor: Denne tatovering ser elegant på indersiden af ​​hånden eller på nakken, hvis det er for en kvinde eller på armen, hvis det er en mand, der har gode biceps.
 • Størrelse: Denne tatovering ser også bedst ud, når den er lille i størrelse, da den ikke har meget detaljer.
 • Hudfarve: Dette er for dem med skønne eller hvide hudfarver.

5. Trishul Of Shiva Om Tattoo Design:

Udformningen af ​​denne tatovering er virkelig tiltalende. Dette har for meget detaljer, som kun fagfolk kan skabe. Denne om tatovering har Shiva's trishul og hele tatoveringen er den nøjagtige replika af Shiva. Denne tatovering med sider fremhævet effektivt giver faktisk en 3d-effekt med et fantastisk levende udseende.

 • Bedst til: Da dette design har mange detaljer og krav om en stærk natur at skildre det, er det uden tvivl for mænd.
 • Foretrukne blæk: En mørkere skyggefarve med et snit af lysere nuancer her og der for at give 3d-effekten, vil være fantastisk til denne tatovering.
 • Hvor: Denne tatovering er for dem med større arm plads og bicep området.
 • Størrelse: Det skal være en større tatovering for dens detaljer.
 • Hudfarve: Det går godt med folk, der har retfærdige eller hvide hudtoner.

6. Half Sun Om Tatoveringer:

Dette tatoveringsdesign er enkelt med et forbløffende udseende. Dette har halv Surya (solen) som sin grænse. Om inden i solen giver det et åndeligt og moderne men etnisk udseende.

 • Bedst til: Dette er hovedsageligt egnet til mænd, da det afspejler guden Surya og Shiva.
 • Foretrukne blæk: Absolut et mørkere skyggefarve til perfekt udformning af grænsedetaljerne.
 • Hvor: Denne tatovering er beregnet til dem med en stor kiste, for det er den mandlige tatovering.
 • Størrelse: Dette bør være en lille til mellemstor tatovering på grund af dens specifikke, men mindre detaljerede detaljer.
 • Hudfarve: Denne tatovering er hovedsagelig til mennesker med retfærdige eller hvide hudtoner.

7. Om Tattoo Designs På Hals:

Flytningen af ​​denne tatovering er bare fantastisk. Det enkle design giver dette et meget etnisk udseende. Dette om tatoveringsdesign ser grasiøst ud med lange linjer og kurver lavet af om-symbolet i denne tatovering. Hvis du ser dette meget klart, kan du bemærke, at om også ser ud til at være inde i hjertet, hvilket kan være en bedste besked af den, der har denne tatovering. Dette er en af ​​de bedste om tatovering.

 • Bedst til: For sin elegance og etnicitet er denne tatovering absolut fantastisk for både mænd og kvinder.
 • Foretrukne blæk: Tykke konturer af dette design kræver en mørkere farveblæk.
 • Hvor: Denne tatovering er beregnet til dem med en stor nakkeplads.
 • Størrelse: Dette bør være en lille størrelse tatovering på grund af dets specifikke, men alligevel detaljerede detaljer.
 • Hudfarve: Denne tatovering er hovedsagelig til mennesker med retfærdige eller hvide hudtoner.

[Se mere: Tattoo på skulder til piger]

8. Om Tattoo Design Med Star:

Denne om tatovering design har en stjerneklare grænse, som er bare fantastisk. Dette tilføjer elegance til det overordnede udseende af tatoveringen. Designet er bare ikke fyldt, der ser ringet ud nogle gange. Mange dele af sektionen holdes lidt tomme for at fremhæve om-designet. Dette er en fantastisk tatoveringside.

 • Bedst til: For sit eksemplariske udseende er det utvivlsomt for mænd.
 • Foretrukne blæk: Tykke konturer af dette design kræver en mørkere farveblæk.
 • Hvor: Denne tatovering er beregnet til dem med en god skulderplads. Hvis du har et bredt skulderrum, er denne tatovering til dig.
 • Størrelse: Dette bør være større størrelse tatovering for dens detaljer.
 • Hudfarve: Denne tatovering er fantastisk på enhver hudfarve.

9. 3D Om Tattoo Designs:

Hvis du søger at flaunt en 3d om tatoveringsdesign, kan denne være den bedste. Dette er stylet med de stærke flydende linjer. Denne om tatovering har omrids, der er skyggefuld for at give dette et strejf af 3d-effekt. Tatoveringen er simpelthen fantastisk. Højdepunktet og skyggen i om-designet giver dette en 3d-effekt. Også designets sider ligner sværd, der giver maskulinitet til denne tatovering.

 • Bedst til: For sin elegance og kraftfulde udseende er det helt sikkert den maskuline folkemænd - mændene!
 • Foretrukne blæk: Skarpere konturer af dette design kræver en mørkere skyggefarve med et snit af en relativt lysere skygge for at gøre op på kurverne.
 • Hvor: Denne tatovering er til mænd med en god arm-skulder struktur uanset biceps rummet.
 • Størrelse: Dette bør være en mellemstørrelse til større størrelse tatovering på grund af dets specifikke detaljer.
 • Hudfarve: Denne tatovering er hovedsagelig til mennesker med wheatish til rimelige hudtoner.

10. Om Namah Shivaya Tatoveringsdesign:

Der er fuld tilstedeværelse af herre Shiva medtaget i dette om tatoveringsdesign. Tatoveringen ser fantastisk ud, primært fordi den er fremhævet med nogle jordfarvede brune farver. Tilstedeværelsen af ​​Shiva er lavet meget smukt og meget kreativt. Formen af ​​om har et ansigt af en smilende Shiva, der gør det til et moderne indisk design. Denne tatovering symboliserer fred og velstand. Shiva kombineret med om giver et fredeligt sind, krop og sjæl.

 • Bedst til: For sin etnicitet og åndelig sammenhæng er denne tatovering mere tilbøjelig til den maskulinitet. Men det er helt sikkert godt for både mænd og kvinder.
 • Foretrukne blæk: Tykke konturer af dette design kræver en mørkere farveblæk med andre lettere nuancer, der er nødvendige til fyldninger.
 • Hvor: Denne tatovering er beregnet til dem med en god arm plads.
 • Størrelse: Dette bør være en mellemstørrelse til større størrelse tatovering på grund af dens detaljer.
 • Hudfarve: Denne tatovering er hovedsagelig til mennesker med retfærdige eller hvide hudtoner.

11. Sun Om Tattoo Designs:

Denne tatovering er en flot fan af åndelig bevidsthed med en lille favorisme til hinduismen. Dette har om i en cirkel, som derefter forlænges med solstrålerne, der afspejler herre Surya. Dette har stærke linjer af den, der trækker alles øjne for denne fedte tatovering. Dette er omgivet af delikat foret mønstrede solstråler i tatoveringsdesignet. Brandmønsterrammen i symbolet er bare fantastisk. Detaljeringen af ​​om er gjort meget effektivt, for det er tydeligt synligt selv fra en afstand.

 • Bedst til: Dette enkle, men fremtrædende tatoveringsdesign er bedst egnet til både mænd og kvinder, for dets unisex udseende.
 • Foretrukne blæk: Dette design kræver tyk sort skyggeblæk.
 • Hvor: Dette er en tatovering for armområdet.
 • Størrelse: Denne tatovering kan enten være lille eller medium eller stor i størrelse, for udseendet er elegant, men det er gjort.
 • Hudfarve: Bedst egnet til alle hudtoner.

12. Om Tattoo Designs med effekter og bogstaver:

Dette er den mest unikke af alle de om tatoveringsdesign. Dette har om det fremhæves med en tinge af rød farve, hvilket giver den en meget god baggrund. Derefter dækkes dette med trekanten mærket, som har "Chandra bindu" over det. Hele dette billede vises i øjet og den pupil, der ligner Shiva's tredje øje. Dette tatoveringsdesign har også solstråler til at fuldføre udseendet, som igen er fremhævet med en lysere skygge. Tatoveringen skildrer en visuel besked, "giv mig sindsro".

 • Bedst til: Tatoveringen er traditionel og passer bedst til enhver, uanset deres køn.
 • Foretrukne blæk: De blæk, der normalt bruges i dette design, er en mørkere nuance og par lysere nuancer til eksklusiv design.
 • Hvor: Denne tatovering er beregnet til dem med en god skulderarm plads.
 • Størrelse: Dette skal være en mellemstørrelse til større størrelse tatovering for dens flerfarvede detaljer.
 • Hudfarve: Denne tatovering er bedst for dem med fair skin tone.

13. Elegante Om Tatoveringer med et strejf af skønhed:

Denne smukke om design tatovering har omhyggeligt tilføjet kurver, paisley motiver, og blomsterblad formularer, der gør dette til en traditionel om tatovering design. Designet indeholder nogle mehendi-designs, der giver et kig på traditionel mehendi med et etnisk udseende.

 • Bedst til: For sin elegance, etnicitet og eminens er denne tatovering helt sikkert for kvinder.
 • Foretrukne blæk: Tykke konturer af dette design kræver en mørkere blækfarve med en lysere nuance, specielt lyserød skygge for at tilføje visse højdepunkter.
 • Hvor: Denne tatovering er til kvinder, der elsker at vise deres lange nakke rum.
 • Størrelse: Dette bør være en lille til mellemstor tatovering for dens kvindelige elegance detaljer.
 • Hudfarve: Denne tatovering er hovedsagelig til mennesker med retfærdige eller hvide hudtoner.

14. Om Tattoo Designs på hånden:

Dette om tattoo design er den komplicerede af alle. Dette er noget, som kun en designer eller professionel tatoveringskunstner kan gøre det for dig. Strømmen af ​​at skrive om er bare fantastisk, der er omgivet af prikker og to cirkler. Bunden af ​​om er fyldt med at skrive "Datta Narayan", hvilket betyder Gud. Cirklen er forbundet med blomsterbladene, som ikke er feminine. Dette er igen fyldt med masser af prikker. Den øverste del af tatoveringen har horn, der ligner tyr.

Dette har også tre øjne fra herren Shiva på den øverste skadedyrsdel af den. Mønstrene i design er enorme, der øger sin skønhed.

 • Bedst til: Dette ser helt sikkert meget maskulin ud og passer til mænd, der har pænt bygget krop.
 • Foretrukne blæk: I dette design er om symbolet blækket i solid sort farve, der sidder omgivet af sarte prikker overalt.
 • Hvor: Det ser utroligt ud, når det er blækket på skulderarmområdet.
 • Størrelse: Dette burde være en større størrelse tatovering på grund af udsøgt0.
 • Hudfarve: Denne tatovering er hovedsagelig til mennesker med retfærdige eller hvide hudtoner.

[Se mere: Tattoo Designs for mænd på håndled]

15. Maha Mrityunjaya / Tryambakam Mantra Om Tatoveringer:

Stilen til at skrive om i dette tatoveringsdesign er simpel, fantastisk og bedst af alt. Denne omring er omgivet af en sanskrit shloka - mahamrityunjaya mantra. Denne mantra hedder også tryambakam mantraet. Om er indrammet i en cirkellinie af dette mantra symboliserer livets evige cirkel. Dette ligner det tredje øje Shiva herre. Hele sangen er omkranset af trisjen og et øje på toppen. Siderne har også tre søjler på hver side og trishulenden i bunden.

 • Bedst til: For sin åndelige og religiøse elegance er denne tatovering absolut fantastisk for både mænd og kvinder, selvom den er lidt tilbøjelig til den maskulinitet.
 • Foretrukne blæk: Dette design kræver en mørkere farveblæk.
 • Hvor: Denne tatovering er beregnet til dem med bred skulderled.
 • Størrelse: Dette bør være en større størrelse tatovering, der er specifik for ens skulderplads.
 • Hudfarve: Denne tatovering går godt på enhver hudfarve.

16. Geometrisk Om Tattoo Designs:

Her er et unikt Om tatoveringsdesign. Denne om tatovering ideen er bredt accepteret af de geometriske elskere. Designet omfatter Om design i sort, som er omgivet af flere box designs. Tatoveringen er lavet med et sort og hvidt skygger design, der ser ret trendy på bagsiden for en fuld vision. En simpel Om med en mørk omrids giver et digitalt udseende til tatoveringen. Tatoveringsdesignet giver også en besked til folket om, at løsningen på alle dine livsproblemer er Om, hvilket betyder fred og evighed.

 • Bedst til: For sin geometriske struktur er denne tatovering god for både mænd og kvinder baseret på deres personlige ønsker.
 • Foretrukne blæk: Dette design kræver en blanding af mørke og lettere skyggefarver.
 • Hvor: Dette er helt sikkert en back-space tatovering
 • Størrelse: Dette bør være en større størrelse tatovering for dens eksklusive detaljer og fantastiske struktur.
 • Hudfarve: Denne tatovering er god på enhver hudfarve.

17. Om Tattoo Designs med citater:

Ungdommen i dag er meget tiltrukket af at have citat tatoveringer. En lignende tatovering er lavet ved hjælp af Om design sammen med et citat om skæbne og held. Lavet af sort blæk, er tatoveringen lavet på håndleddet med kurvede mønstre med citater trykt på den. Slutningen af ​​tatoveringen er lavet med en Om-tatovering. De attraktive skrifttyper tilføjer skønheden i tatoveringen, der symboliserer tilliden til hårdt arbejde. Tatoveringen definerer hidtil naturen, tankerne eller principperne om livet, mændene lever med.

 • Bedst til: For det dristige udseende og budskab er det godt for både mænd og kvinder.
 • Foretrukne blæk: Tykke konturer af dette design kræver en mørkere farveblæk.
 • Hvor: Denne tatovering er bedst på indersiden af ​​hånden mellem håndleddet og albuen.
 • Størrelse: Dette er en tatovering, der spredes over det indre håndområde med en masse minutdetaljer. Så det er relativt stort og dækker.
 • Hudfarve: Denne tatovering er god på enhver lysere hudfarve.

18. Tribal Om Tattoo Designs:

Tribal om tattoo design er altid blevet valgt af ungdommen til et funky og inspirerende udseende. Tilsvarende giver en tribal tatovering med Om design det bedste Om tatoveringsdesign i denne kategori. Tatoveringen er lavet med mørk sort blæk og givet flere kurver, der bevæger sig ud af Om-designet for at give det et tribal look.

 • Bedst til: Det er et dristigt og smukt design og passer derfor bedst til den maskulinitet - mænd med en god krop!
 • Foretrukne blæk: Tykke konturer af dette design kræver en mørkere farveblæk.
 • Hvor: Det ser fantastisk ud på armene.
 • Størrelse: Dette bør være relativt mellemstørrere størrelse tatovering for dens dristige detaljer.
 • Hudfarve: Dette ser godt ud på enhver hudfarve.

19. Farverige Floral Om Tatoveringer:

Leder du efter noget religiøst og farverigt også? En farverig Om tatovering sammen med en forbløffende blomst er det bedste du kan bære på din krop. Om tatoveringen på halsen er designet i sort blækkant med to dejlige kurver i modsatte retninger. Blomstens centrum er givet gul farve med Om-designet i mørkt sort, der viser symbolets ære. Om er et symbol på fred og velstand, mens lotusblomsten er symbolet på renhed og genfødsel.

 • Bedst til: Selv om nogle mænd kan lide blomsterdesign, er dette design rent tilbøjelig til den feminine kraft - de smukke kvinder!
 • Foretrukne blæk: Dette er en flerfarvet skønhed!
 • Hvor: Denne tatovering er beregnet til dem med en stor nakkeplads eller for dem der flaunt deres smukke ryg.
 • Størrelse: Dette kan være overalt mellem små og store størrelser baseret på individuelle valg.
 • Hudfarve: Denne tatovering er hovedsagelig til mennesker med fair skin tone.

20. Om med Shiva Tattoo:

Denne virkelig etniske Om symbol tatovering er på sin bedste vært Lord Shiva. Om stammer fra Lord Shiva og tatoveringsdesignet viser det samme. Designet er lavet med alle Shiva symboler som Damru, Trishul og Omkar. Basen er designet med en damru, mens den midterste del er halvt set udseende af en trishul og halvdelen af ​​Lord Shiva's ansigt. Den øverste del af tatoveringen er designet med Om med enkle konturer. Designet symboliserer Guds sande rolle, skaberen, preserveren og ødelæggeren.

 • Bedst til: For sit stærke udseende er dette design bedst for stærke mænd.
 • Foretrukne blæk: Skygger af mørkere farve og et par lysere farver, der bruges til detaljer.
 • Hvor: Denne tatovering er beregnet til dem med en større arm plads indsnævring ned fra en bred skulder.
 • Størrelse: Dette vil være en større størrelse tatovering dækker biceps området.
 • Hudfarve: Denne tatovering ser godt ud på enhver hudfarve.

[Se mere: Håndtattoo Designs]

21. Om tatovering til piger på siden af ​​hånden:

Dette elegante, men unikt om tatoveringsdesign præsenterer åndelige motiver og de to rudrakshas, ​​de mest kraftfulde perler, som herre Shiva bærer på ham, er smukt designet på tatoverings øverste og nederste side. Den lille fjederudvidelse mod slutningen gør tatoveringen mere udsøgt og virkelig feminin i naturen.

 • Bedst til: For sit simple udseende er dette om tatovering design bedst for piger.
 • Foretrukne blæk: Skygger af mørkere farve bruges til detaljer.
 • Hvor: Denne tatovering ser fantastisk ud, når den er blæst på håndens side imellem håndled og albuebelagte områder. Håndens side og den indre side af hånden, der løber fra håndled til albue, er de bedste kropssteder for sådanne fantastiske tatoveringer.
 • Størrelse: Dette vil være mellemstørrelse tatovering tilføje elegance til hånden.
 • Hudfarve: Denne tatovering ser godt ud på enhver hudfarve.

22. Small Om Style Tattoo Design:

Denne quintessential om tatovering design på hænderne viser en følelse af værdi og rigdom for kultur. Namaskar, den traditionelle indiske "hej" gjort ved at bringe to palmer sammen, er udsøgt beriget med denne smukke om tatovering omhyggeligt opdelt for at passe til siderne på en af ​​palmerne. Om-symbolet ser kun ud, når man gør en Namaskar. Dette design er den mest inspirerende om tatovering i trend lige nu! Hvor smukt! Er det ikke?

 • Bedst til: Denne lille om tattoo design ser smuk ud til både mænd og kvinder
 • Foretrukne blæk: Skygger af mørkere farve
 • Størrelse: Dette vil være lille tatovering tilføje elegance til palmsiden.
 • Hudfarve: Denne tatovering ser godt ud på enhver hudfarve.

23. Om Tattoo Design på fingre:

Dette er en af ​​de mest eftertragtede design tatoveringer til piger. De fleste unge piger eller endda de, der er lidt ældre, men er åndeligt tilbøjelige som denne tatovering. Om design tatoveringen, som er en af ​​de mest elskede designs af berømthedskvinder, er en permanent og smuk udskiftning af ringe, der har omgraveret på dem. Dette design i den mest fancy om design i trend nu!

 • Bedst til: For sin elegance er denne tatovering helt sikkert for kvinder.
 • Foretrukne blæk: Skygger af mørkere farve
 • Hvor: Denne søde og smukke tatovering ser normalt ud til at være tiltalende, når den er tækket på ringfingeren.
 • Størrelse: Dette vil være lille tatovering tilføje elegance til fingeren.
 • Hudfarve: Denne tatovering ser godt ud på enhver hudfarve.

24. 3D Om Tattoo Designs til mænd:

Denne mest farverige om design tatovering er et 3D-look med en skønhed, skønhed, kraft og rigdom overbelastet. Med lotusens rigdom, der blomstrer sammen med det mest elegante omsæt, tilføjer symbolet stor værdi til denne 3D-tatoveringsdesign.

 • Bedst til: Det er et dristigt og smukt design for mænd at tilføje mere elegance
 • Foretrukne blæk: Skygger af mørkere farve til den primære tatovering med flere farver til påfyldningen.
 • Hvor: Denne smukke tatovering skal kun gå på armen.
 • Størrelse: Dette vil være en større tatovering der dækker armen med rigdom og magt.
 • Hudfarve: Denne tatovering ser godt ud på enhver hudfarve.

25. Om Tattoo Design for en smuk tilbage:

Denne ekstraordinære blomstret beriget om tatovering design gør en kvinde tilbage til en naturens glæde. Dette design er ikke så kompliceret, men tager en stor indsats for at tilføre værdi. Også de flerfarvede nuancer er forsynet med blæk for at give tatoveringen et perfekt udseende.

 • Bedst til: For det meste kvinder som blomsterdesign er dette design rent tilbøjelig til den feminine kraft - de smukke kvinder!
 • Foretrukne blæk: Skygger af mørkere farve til den primære tatovering med flere farver til påfyldningen.
 • Hvor: Denne smukke tatovering skal kun gå på bagsiden.
 • Størrelse: Dette vil være en større tatovering der dækker overkroppen med elegance.
 • Hudfarve: Denne tatovering ser godt ud på en retfærdig til hvedeagtig hudfarve.

Yderligere tips til at beholde elegansen af ​​Om Tatoveringer:

Nu hvor du ved, hvad om tatovering går, hvor og hvordan de er lavet, er her et par tip til at beholde den elegance!

 • Vær sporten! Vælg om design tatovering der passer bedst til din hudfarve.
 • Vælg den du kan flaunt! Så få det blæk på den kropsdel ​​du kan flaunt. Hvis du ikke er komfortabel, flaunting din ryg, hvad er det for at bruge så meget og få blæk der?
 • Vælg farver klogt. Visse farver går ikke godt med visse hudtoner. Så vælg om tatoveringsdesign farverne i overensstemmelse med din hudtekstur
 • Gør det et punkt at tale med din tatoveringsartner og vise ham dit valg af design i god tid.
 • Har ikke travlt. Hav tålmodighed. Vælg smart og gå efter det!

Være det på håndled, finger, arm, nakke eller på bagsiden, om tattoo designs er bare for gode til at hoppe over at få blæk! Næste gang du er i tatoveringsbutikken, ved du hvad du skal få blæk! Når du får et af disse designs inked på dig selv, kan du dele dine tanker med os ved at kommentere nedenfor. Glad tatovering!