Skønhed og mode

Hjem Remedies for Black Spots på dit ansigt

Pin
Send
Share
Send


Mange mennesker står over for problemer med mørke pletter også kendt som sorte pletter på ansigtet. Dette gør huden kedelig og uinteressant for folkene rundt. Faktisk er det et af de store problemer, som folk er bange for. Det hæmmer målene med at opnå en fejlfri hud.

Dette sker normalt på grund af ekstra melaninproduktion, der fører til patches. Den gode nyhed er dog, at med nogle enkle og nemme midler kan man let hjælpe med at lette disse sorte pletter og gradvist behandle dem helt fra huden. Hormonal ubalance, stress og søvnløshed kan også være nogle af årsagerne til sorte pletter.

Sammen med at være pinligt, sænker det selvværdets egenagtighed og skal behandles ved hjælp af disse tophemmer. Det vil helt sikkert give dig synlige resultater.

Simple Home Remedies for Black Spots på dit ansigt:

Se mere: Sådan behandles cuticles

1. Brug citronsaft:

De naturlige blegningsegenskaber af citronsaft er et perfekt valg at gøre for langsomt at fjerne de sorte pletter på ansigtet. En lille smule af denne væske kan tages på en bomuldskugle og påføres direkte på de sorte pletter. Dette skal efterlades for at tørre, før det vaskes. Dette skal gøres dagligt for de bedste resultater inden for et par uger.

2. mandler:

Sug nogle mandler i mælk og derefter tidligt om morgenen lav en pasta ud af det sammen med nogle honning og sandeltræ. Dette skal anvendes godt på ansigtet i de næste 30 minutter. Skyl det af med vand for udfaldet. Følg dette dagligt til behandling af sorte pletter.

3. Sandeltræ Pulver:

Sammen med beroligende egenskaber har sandeltræpulver også muligheder for at lette huden klar og de sorte pletter. Lav en pasta ved hjælp af rosenvand og glycerin med sandeltræpulver. Dette skal anvendes i de næste par minutter på ansigtet og derefter vaskes med lunkent vand for maksimale resultater.

4. Papaya Anvendelse:

Der er mange enzymer i papaya, især bromelain, der virker vidundere på de sorte pletter på ansigtet. Sammen med at spise en skål papaya hver dag, bland dem nogle af dem og anvend det godt på det berørte område. Sørg for at du masserer det forsigtigt ind i huden. Følg dette dagligt for at slippe af med de grimme mærker.

Se mere: Sådan fjerner du graviditetsstrækmærker

5. Aloe Vera Juice Brug:

Aloe Vera er en plet korrektur til ansigtet sammen med beroligende hud. Aloe Vera juice kan påføres godt på de sorte pletter og forsigtigt masseres i nogen tid. Dette skal gøres to gange om dagen for de bedste resultater. Brug en ren klud til at tørre saften eller gelen af.

6. Gurkemeje fordel:

Tætningen af ​​gurkemeje er perfekt til behandling af sorte pletter. Det fjerner også solpletter og alder pletter fra ansigtet sammen med sorte pletter. Gurkemeje skal gøres til en pasta med mælk og citronsaft. Efter et par minutter skal du vaske det af med lunkent vand for at få resultaterne på de sorte pletter.

7. Kartoffel:

Tag en frisk skiveskårne kartoffel og massage den på de sorte pletter. Dette bør efterlades i et par minutter, før det vaskes med vand. Kartoffel- og honningsmaske kan også fremstilles og anvendes til samme formål.

8. Løgjuice:

Sip en ren bomuldskugle i frisk ekstraheret løgjuice og læg den godt på de sorte pletter på ansigtet. Dette bør gøres dagligt med jævne mellemrum for at få de ønskede resultater og fejlfri skønhed.

Se mere: Vitamin E kapsler til hudblødning

9. Kærnemælk:

Påfør nogle kærnemælk på de sorte pletter ved hjælp af en bomuldsbold hver dag eller bland det med nogle tomatjuice for at fastholde resultaterne. Dette skal gøres dagligt i 4-5 uger for at begynde at få resultaterne.

10. Castorolie:

Castoroliens helbredende egenskaber gør det til en fremragende fjerner af sorte pletter. Det skal påføres huden og ansigtet med bomuld to gange om dagen, om morgenen og om aftenen. Gentagelse af denne procedure hver dag for en regelmæssig tid vil hjælpe dig med at slippe af med sorte pletter i sidste ende.

11. tørt orange skræl pulver:

En af de bedste skin lighteners, tørt appelsinskal pulver er frugtbar i fjernelse af mørke pletter. Tør peelingerne og tilbered et pulver, opbevar det i en beholder til senere brug. En blanding af pulveret og den lille mængde citronsaft og ostemasse skal påføres på de sorte pletter på ansigt og hud. Det opdaterer huden og letter de uønskede pletter.

12. Kokosolie:

Den overflod af kraftige antioxidanter gør det til en super kraftig mørk pletfjerner. Kokosolie skal påføres direkte over det beskadigede område, og regelmæssig applikation slippe af med de mørke pletter og forhindrer også deres tilbagevenden.

13. Hvid eddike:

Det forhindrer acne og er også en stor kur mod hyperpigmentering. Bland en te ske med hvid eddike med en sked vand og påfør det på de mørke pletter områder ved hjælp af bomuld.

14. Mælk og honningpasta:

Der skal fremstilles en blanding af mælk og honning. Løsningen påføres direkte på de sorte pletter på ansigt og hud, og efterlades som sådan i 5-10 minutter. Tonelysningsegenskaben af ​​mælk og fugtgivende virkning af honning gør dette til en dødelig kombination for at bekæmpe mørke pletter. Denne blanding giver en øjeblikkelig glød til huden, og deres regelmæssige brug lette mørke pletter fuldstændigt.

15. Sukkerkuber:

Dette er nok den nemmeste måde at slippe af med mørke pletter. Bare gnidning af disse terninger i det berørte område virker vidundere og letter de mørke pletter i et meget kort spænd. Det exfolierer også huden og fjerner pletter i processen. Tilstedeværelsen af ​​glykolsyre i sukkerrørene er årsagen til dette mirakel.

Sorte pletter kan virkelig dæmpe dit indtryk foran nogen. Så skynd dig op og brug disse midler for at få den glødende ungdommelige hud, som du altid har ønsket.

Pin
Send
Share
Send