Skønhed og mode

Hoftesmerter under graviditet - Årsager og hvordan man behandler

Pin
Send
Share
Send


Når du er i din anden trimester, vil du have en sød lille baby bump, som sandsynligvis får din krop til at gå ud af form. Du vil også bære løse og baggy tøj, men alligevel vil folk smile, når de ser på dig og tilbyder dig plads i offentlig transport. Men med den søde bump kommer sammen med en lang række smerter og hævelser i din krop. De mest almindelige af dem alle er hofte smerter, mens de er gravid.

Heftesmerter under graviditeten:

Almindelige årsager:

Denne smerte er forårsaget af løsningen af ​​ledbånd, der holder sammen rygsøjlen og bækkenbenene. Disse knogler løsnes for at hjælpe med fødslen, men denne løsnelse af leddene kan forårsage smerter i hofter, nedre ryg og ben. Det kan yderligere føre til knogler fræsning mod knogler og betændelse.

En anden årsag til hoftepine under graviditeten er, at når din baby udvikler sig, kommer hans hoved til at hvile på næsen, der er placeret i den nederste del af rygkanalen. Dette fører til en følelse af følelsesløshed og smerte, der synes at dukke op fra dybt i dine skinker og udstråle nedad til dine ben. Kvinder, der er overvægtige eller dem, der allerede har hofteproblemer, inden de bliver gravid, er mere tilbøjelige til at blive ramt af det. Smerten kan virkelig være meget intens til tider, men efterhånden som din baby vil skifte sin position i din livmode, vil smerten forsvinde så hurtigt som det kom.

Se mere: Dårlig lugt under graviditeten

Graviditetshormonet, relaxin, fører til blødgøring af skindbenet, og dette kan også være årsagen til hoftepine hos gravide kvinder. Hæft og bækken smerter er noget, som ni ud af ti kvinder oplever, når de er gravid.

Hovedårsagen er som nævnt det øgede pres på din sciatic nerve. Dette forårsager et problem eller en smerte, der er kendt som ischias. Som du bevæger dig tættere på din forfaldsdato, vil det nok gå væk, og denne hoftepine er ikke en væsentlig årsag til bekymring.

Hvordan man skal håndtere smerten:

Se mere: Brystinfektion i graviditeten

Den bedste del er, at denne hoftepine i graviditeten kan håndteres på meget nemme måder:

De bedste måder at bekæmpe gravid hoftepine på er at opretholde en god kropsholdning. Mens du sover, skal du holde en pude mellem dine knæ og en krop under din ryg eller på siden for at sikre korrekt blodcirkulation i din krop og reducere trykket på dine led.

Sov ikke lige på ryggen. Sov på din side og hold knæene lidt bøjede. Dette er ikke kun en meget god kropsholdning til barnet, men det vil også reducere trykket på bækken og hofteled.

Graviditet resulterer i en tung livmoder, der kommer til at bære sin vægt på bækkenbundene i din krop. For ikke at understrege dette led mere, er det tilrådeligt at opgive at bære hæle indtil det tidspunkt, hvor din baby er født. Hælene kan afbalancere din krop og måske overdrive den smerte, som du allerede oplever. Brug af platforms hæle er den bedste mulighed for dem, der på en eller anden måde ikke kan klare sig uden hæle. Hvis du ikke kan lide platforme, skal du gå til flade fodbør, der ikke skråner på din eneste og vil bevare balancen i din krop.

Graviditet vil rane dine knogler af calcium. Det er derfor tilrådeligt at medtage calcium i din kost, så din krop ikke bliver mangelfuld i calcium. Kalkundfattige knogler er svage og fører til smerte. Hvis du fra begyndelsen af ​​din graviditet indtager tilstrækkelige mængder calcium, vil du ikke føle meget smerte i løbet af din anden eller tredje trimester. Fødevarer som yoghurt, mælk og æg bør være en regelmæssig del af din kost. Derudover kan du også indtage calciumtilskud, men kun med forudgående tilladelse fra din læge.

Se mere: Karpaltunnel mens gravid

Når hoftesmerterne under graviditeten bliver uudholdelige, kan du fylde badekarret med varmt vand og nyde et varmt varmt vandbad. Du kan også bruge en varmtvandsflaske til at reducere ømheden af ​​dine led og nerver og dermed reducere smerten i dine hofter. Du kan også bede din jordemoder om forsigtigt massere din hofteområde. Hun kunne også anvende noget varm olie under massage. Det hjælper dig med at føle dig bedre.

I de senere stadier af graviditeten oplever næsten alle kvinder en hoftepine. I denne periode bør en gravid kvinde ikke engagere sig i en stressende fysisk aktivitet. Løft tunge ting og stå i lange timer bør undgås. Giv din krop og din baby passende hvile, og du vil helt sikkert føle dig godt.

Prænatal yoga er også kendt for at give relief for hofte smerter i graviditeten. Yoga bør dog kun udføres af en certificeret instruktør, fordi forkerte stillinger kan genopblussen og forværre smerten. Bed din instruktør om at lære dig enkle yoga øvelser som pilates, fordi det reducerer hofte og led smerte umådeligt.

Undgå slashing og opretholde en god kropsholdning, når du sidder eller står for at sikre korrekt blodgennemstrømning i din krop. Undgå at gå for længe, ​​da det også skubber smerten i dine hofter en hak højere.

Disse enkle og nemme trin bør gå langt i at lindre din krop af smerte og stress. Hold dit sind og sjæl fredeligt og stress ikke meget.

Hæftesmerter i graviditeten går generelt væk, da babyen skifter stilling i din livmode, men bare hvis smerten er for meget for dig at bære, og det forstyrrer dig, skal du ikke springe pistolen og tage smertestillende midler, fordi det kunne skade dit barn. Følg disse naturlige trin for at helbrede smerten, og det skal få dig til at føle dig bedre. Men som jeg sagde, hvis smerten er lidt for meget, skal du informere din læge om dit næste prenatale besøg og tage hensyn til hans råd, inden du gør noget. Vær sund, vær glad!

Pin
Send
Share
Send