Skønhed og mode

Top 9 kost fødevarer at spise for hudrensning og glødende

Pin
Send
Share
Send


Glødende, strålende og klare farver er drømmen fra alle unge. Men mange mennesker kan ikke være opmærksomme på, at visse fødevarer virkelig gør underværker for din hud. Visse fødevarer har virkelig stærke ingredienser, der hjælper med at holde huden klar og plettet fri. For en skønhedsfremkaldende effekt skal du begynde at spise mad som angivet nedenfor. De vil ikke blot beskytte og reparere din hud, men også hjælpe med at fodre huden indefra. En korrekt balance af fødevarer er meget nødvendig for vores hud at forblive sund og smidig.

Bedste mad til klar hud hurtigt:

Lad os se, hvad der er den bedste kost for klar hud, der hjælper dig med at se fabelagtig ud.

1. Mørkebær:

Bær, gavner din hud i høj grad, da den indeholder anthocyaniner, et pigment, der virkelig hjælper med at styrke dine collagenfibre. Så hvis du leder efter hudrensende antioxidanter, så prøv at poppe nogle bær efter måltider.

2. Cantaloupe:

Hvis du leder efter fødevarer, som naturligvis kan forbedre din hudfleksion, så se ikke længere fra Cantaloupe. Det er højt i vitamin- og mineralindhold, som naturligt kan lette din hudtone. Så begynde at indtage denne søde frugt, som også er rig på beta carotener. Der kræves ingen selvstændig tanner efter dette for din hud.

3. Kale:

Hvis din hud lider af for meget acne eller andre forværrede problemer, vil kale helt sikkert hjælpe med at rydde din hud og resultere i at give dig en fejlfri hud. Kales er antiinflammatoriske grøntsager, der er rige på vitaminerne A, C, K og E. De er også meget rige på omega 3 og 6 fedtsyrer. Så hvis du lider af acne begynder at spise Kale, ville det bare hjælpe med at fjerne de ekstra toksiner fra kroppen ved at fremkalde en ordentlig afføring.

4. Nettles:

Nettles er velkendte for dets afgiftende egenskaber. Disse indeholder antiinflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at rydde op i din hud og giver din hud en strålende hud. Du kan bruge nældeblad på forskellige måder. Du kan enten lave frisk te med nældeblad eller bruge nældeblad i suppe.

5. Bell Peppers:

Bell Pepper er almindeligvis kendt som capsicum og er let tilgængelig i forskellige farver på markedet. Disse er rige på mineraler og vitaminer. Det hjælper med at holde din hud fejlfri og ung på grund af de antioxidanter og phytochemicals der findes i den. Så begynd at forbruge paprika i din almindelige kost for en sund hud.

Se mere: Sunde opskrifter til børn

6. Tomater:

Hvis du vil have et glødende og attraktivt udseende, så start med at spise rå tomater regelmæssigt. Tomater er meget rige på lycopen og er også sure i naturen. De carotenoider, der findes i tomater, vil helt sikkert give din hud et naturligt og varmt udseende.

7. Brasilien nødder:

Hvis din hud taber sin elasticitet eller mangler fasthed, skal du begynde at indtage nødder hver dag. Det hjælper med at reparere huden mod alle slags sol- og UV-skader. Nødder hjælper med at prale af selen, hvilket også gør din hud silkeagtig og glat.

Se mere: Gode ​​fødevarer til brude

8. Laks:

Laks er virkelig en super hud, da det ikke kun gør din hud tiltrækende, men også glødende. Det er højt i omega 3 fedtsyrer, som hjælper med at reducere alle former for rødme og betændelse. Du skal spise laks en gang om ugen; det kan forynge din hud og reducere alle former for betændelse.

9. Vand:

Drikke 8-10 glas vand kan ikke kun forynge din hud, men også genoprette skinnet tilbage på din hud. Det hjælper naturligvis med at skylle ud toksiner fra din krop, hvilket kan forårsage betændelse. Det er en af ​​de mest billige og kraftfulde fødevarer til klar hud.

Så hvis du vil have klar hud eller endda din hudfarve, prøv disse friske, uforarbejdede fødevarer i stedet for at bruge hudpleje cremer og salver. Spise sunde fødevarer vil påvirke din hud ikke kun udefra men også indefra.

Se mere: Mad til at spise for tør hud

Pin
Send
Share
Send