Skønhed og mode

15 Seneste Diamond Mangalsutra Designs til bryllup

Pin
Send
Share
Send


Mangalsutra har altid været en vigtig del for en kvinders dekorative smykker. Der er flere traditionelle og nye fashionable designs til rådighed på markedet at vælge imellem. Men diamant mangalsutra har altid været højt preffered. En mangalsutra har sin egen fromme betydning i smykkesektionen. Diamantsmykker har altid tiltrukket hjerterne af alle med sin krystal mousserende.

Mangalsutra Designs i Diamond:

Således vil kombinationen af ​​diamanter og mangalsutra give et yndefuldt udseende til kvinderne. Lad os få et overblik over diamant mangalsutra design at have en klassisk og fab look denne sæson.

1. Red Leaves Pendant Mangalsutra:

Vil du have en mangalsutra inspireret af naturen! Her er et attraktivt design dekoreret med krystaldiamanter. Den sorte perle streng er fastgjort med en vedhæng besat med små diamanter af rød og hvid farve. Slutningen af ​​vedhænget er en perleformet charme med hvide diamanter. Dette vedhæng kan bæres med kjoler, der passer til fester.

2. Tanmaniya Peacock Designet Mangalsutra:

Påfugldesignet er altid attraktivt for smykker og kjoler. Et påfugldesign med Tanmaniya-diamanter er virkelig attraktivt på traditionelle sarees med påfuglens patter. Dubbelsnoren mangalsutra er fastgjort til et vedhæng med to påfugl i hvide krystaldiamanter. Den buede hale er også besat med diamanter for at give et attraktivt udseende.

3. Diamond Mangalsutra Set:

Mangalsutra sæt er et meget trendy design at bære. Den sorte beaded streng er knyttet til et diamantvedhæng med et unikt design og cirkulære stiklinger i den. De små diamanter tilføjet i det giver et mousserende udseende. For at tilføje til sin skønhed er der også et par øreringe. De små diamantkugler hængt under giver det et overdådigt design. Sådanne sæt er søde over fashionable kjoler og sarees i fester.

4. Henna Designed Mangalsutra:

Heena design er simpelt, lille og ønskeligt. Og når de er præget i et diamant mangalsutra design, bliver det virkelig dine øjne til hjerter. Et dejligt vedhæng med kurvede heena-designs fyldt med hvide diamanter giver et attraktivt udseende til den sorte perle dobbeltstreng. Det giver et unikt kig på lehengas på ægteskaber.

5. Fancy Floral Branch Design:

Ønsker du at have et godt udseende i de trendy fester og komme sammen! Dette design er absolut det du søger efter. En blomstret gren med smukke små blomster besat i diamanter sammen med kurvede mønstre i diamanter er iøjnefaldende. De amerikanske diamanter giver en romantisk effekt for seerne.

Se mere: Mangalsutra design i sølv

6. Pearl og Diamond Mangalsutra:

En kombination af perle og diamanter er fantastisk at bære på etniske designer sarees og kjoler. Et dejligt mangalsutra design i diamant og perle er fastgjort med en enkelt sort beaded streng. Perler bruges mellem kæderne og i slutningen af ​​vedhænget for at give designet et fantastisk udseende. Diamanter er også fastgjort i vedhænget for at give det krumme udseende et nyt design.

7. Lotus Design Mangalsutra:

Ønsker du at have et floral design til din mangalsutra! Prøv dette diamant mangalsutra billedesign. Et vedhæng designet som en lotusblomst i vandet og besat med hvide diamanter er et must til at bære design. Det symboliserer sandhed, ærlighed, kærlighed og evighed. Dette passer specielt på hvide kjoler for at kigge.

8. Angel Heart Pendant Design:

Ønsker at gave noget elskeligt for din prinsesse! Her er et nyeste diamant mangalsutra design. Vedhænget er lavet af guld og diamanter, der giver en form af hjerte med vinger. Dette design betyder sand kærlighed. Det kan være en ordentlig gave til bruden, der angiver hende som livets vinkel. Som det er en kort mangalsutra, kan den bæres på ethvert outfit.

9. Star Designet Mangalsutra Design:

Ønsker en unik kombination af hvidguld og diamanter! Prøv dette design af mangalsutra med diamanter arrangeret for at give en stjerne udseende. De mangalsutra design diamanter er små og glitrende for at give et charmerende udseende til mangalsutra. De er yderligere designet med hvidguld og sort beaded streng. Det passer bedst på sarees.

10. Sort / Hvid Diamanter Vedhæng:

Prøv denne unikke designet mangalsutra med dine tunge kjoler eller sarees og se elegant ud. Vedhænget har en form svarende til et alfabet. De anvendte diamanter er sort og hvid. Det kan være en hemmelig gave til din kone, hvor den første er gemt i designet.

Se mere: Ny designer Mangalsutra

11. Simpel guld og diamant vedhæng:

Et simpelt og delikat vedhæng med guld og diamanter giver et etnisk udseende. Vedhænget er fastgjort til en enkelt sort perle streng. Vedhænget giver et evigt udseende, hvor den gyldne cirkel er omgivet af små diamanter i et lille hul. Det tager dit etniske udseende til et nyt niveau. Udformningen af ​​diamant mangalsutra os bruges også regelmæssigt.

12. Måne Designet Mangalsutra:

Naturen er altid inspireret af smykkedesign. Et halvmåneformet design fyldt med hvide og krystal små diamanter giver vedhænget et fantastisk udseende. Dette design symboliserer ægte kærlighed, magt og femininitet. Det ser dejligt ud på casuals og etnisk slid.

13. Delikat Diamond Pendant Mangalsutra Design:

Ønsker at give din bedre halvdel noget anderledes! Et vedhæng inspireret af de buede grene ville være for det. Diamant mangalsutra design med sådanne kurver og en enkelt sort perle streng er fantastisk. Det giver et blændende kig på hvert outfit. Det symboliserer en ægte kærlighedsbinding mellem parret.

14. Motiver Design Mangalsutra:

Vil du bære noget kongeligt til bryllupper! Et design af betelblade besat i amerikanske diamanter er det bedst egnede. Tre motiver er knyttet til hinanden for at danne et vedhæng fastgjort med enkelt streng. Motiverne design giver en kongelig berøring til din personlighed til enhver fest eller bryllup.

Se mere: Seneste Mangalsutra Designs

15. Tangled Mangalsutra Design:

Dette er et smukt mangalsutra design i diamant. Det er en kombination af knudebånd i reb og en elefantskur. Begge er besat i små diamanter for at give et unikt look til bæreren. Det giver et panache look på hver kjole du har på dig.

Designet af diamant mangalsutra er altid attraktivt med forskellige mønstre af blomst, hjerte, blade, cirkel osv. Nogle giver også alfabetiske vedhæng til deres kære knyttet til mangalsutra streng. De minder altid den mindeværdige dag med bryllup til parret.

Se videoen: Latest Diamond Mangalsutra with PRICE 2019 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send