Skønhed og mode

15 Seneste Short Mangalsutra Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Mangalsutras er det vigtigste ornament til dit bryllup. De moderne tendenser fokuserer på at vælge de korte til et bedre og et ædru udseende til dit bryllup. Så for at give dig det rigtige valg til dit bryllup, er her en liste over de top 15 korte mangalsutra designs, du kan finde. Vælg det bedste, du finder blandt de mange forskellige mangalsutraer i listen.

Smukke og traditionelle Short Mangalsutra Designs til Kvinder i Trend:

Lad os se på de bedste korte mangalsutra designs til damer.

1. Almindelig Sort Kort Mangalsutra:

Mangalsutraen med de sorte perler vævet i den tynde kæde i Ti-lagret måde mod bunden er en simpel kort mangalsutra med et let design og god nok til et simpelt og ædru bryllup. Køb dette til din smukke kone og få hende til at gå glad.

2. Skriv Twirl Short Gold Mangalsutra:

Mangalsutra med den glatte gyldne kæde med sorte perler på den og twirled mod bunden falder under kategorien af ​​en middelmådig designet mangalsutra. Med en ikke meget tung design, men et attraktivt udseende, kan mangalsutra købes af dig og ville gøre dig godt på din bryllupsdag. Så køb det!

3. Regular Wear Short Mangalsutra i guld:

Denne mangalsutra er en iøjnefaldende en med de sorte designs overalt. De sorte perler stærkt vævet i kæden, det sorte stenede firkantede design og de sorte hængende juveler i bunden. Det ville passe, at din nakke pænt var en kort og derefter give et godt udseende på grund af designet. Mangalsutra er den bedste mulighed for manden med konen, der elsker det traditionelle mørke blik på sine smykker. Så køb det og gør hende glad på den specielle dag.

4. Small Diamond Studded Short Mangalsutra:

Den stilfulde mangalsutra, der ikke altid byrder dig selv med den traditionelle beklædning, du er nødt til at lande op på dette. Den bærer det normale design af en mangalsutra i sin kæde med de sorte perler, men har en attraktiv diamant knyttet til den med den gyldne berøring. En perfekt nydelig mulighed for dit frodige bryllup!

5. Kæde Bundle Kort Mangalsutra Guld:

Mangalsutra er en multikæde, hvor de gyldne kæder væves omhyggeligt for at danne fem lag med design i bunden. Hvert lag har en rød perle knyttet til den med de grå juveler og danner dermed en smuk traditionel mangalsutra. Køb dette til dit bryllup og gør det specielt!

Se mere: Long Mangalsutra Designs

6. Kort Ganthan Mangalsutra:

Mangalsutra er en meget unik med det design, den har. Kæden har et sort beaded design fastgjort lineært og to store perler hængende i bunden sammen med sorte juveler, der giver det et smukt udseende. Designet er sådan, at det passer meget til din hals for at lade designet være et center for tiltrækning i mængden. Så køb det til dit bryllup.

7. Flower Diamond Short Mangalsutra:

Mangalsutraen er en solid med dristige runde sorte perler ovenover og diamantblomsten med den lilla struktur fastgjort til den. Mangalsutra er en unik og en smuk at blive købt til dit bryllup. Så køb det og lav dit bryllup specielt.

8. Afrundet Hollow Locket Short Mangalsutra:

Den korte mangalsutra er en klassisk og en kreativt designet halskæde til dit bryllup. Låset i mangalsutraet har en hul rund lås, der giver et elegant udseende. Kæden er en kreativ en med den ene side med de sorte perler, og den anden er en gylden kæde. En perfekt mulighed for dit moderne bryllup, køb dette til din kone!

9. Solid Heavy Short Mangalsutra Designs:

Mangalsutraen er et rent guld med de gyldne runde perler fastgjort til den sorte beaded kæde ovenfor. Denne har stærkt designet mangalsutra med den enkeltrøde sten i låset. Denne mangalsutra er perfekt traditionelt ornament til dit bryllup.

10. Flere Strands Jeweled Short Mangalsutra:

Mangalsutra har gyldne runde tilbehør i kæden med de mange tynde kæder fastgjort til den under de små sorte perler. Hvis din kone er en af ​​dem, der kan lide de stærkt smykkede halskæder, er mangalsutra den eneste for hende!

Se mere: Guld Big Mangalsutra

11. Mayuri Gold Short Mangalsutra:

Mangalsutra har den sydlige indiske kontakt med den lyse guldbelægning og de to låse med den. Smukt som det ser ud, ville det være en tilføjelse til enhver brudes skønhed på dagen for hendes bryllup. Klassisk og dyrt, dette er en god mulighed for din overdådige bryllupsdag.

12. Perfekt sort / hvid Stoned Short Mangalsutra:

Mangalsutra har en almindelig gylden kæde med de hvide krystaller i låset og de sorte med en foring ovenover. Den gyldne mangalsutra er et kreativt designet ornament endnu et simpelt, ædru smykke til brug på din bryllupsdag!

13. Rajasthani Short Mangalsutra i guld:

Mangalsutra er en traditionel med det autentiske rajasthani design. Mangalsutra har de røde og grønne sten indlejret på det gyldne lås. Kunden i de forskellige farver giver det også det traditionelle touch og er en perfekt mulighed for dit traditionelt organiserede bryllup.

14. Maharashtrian Short Mangalsutra Gold:

Mangalsutra er en autentisk designet halskæde i Maharashtra traditionen. Den gyldne mangalsutra med de traditionelle maharashtrian-mønstre beaded hele med den enkeltrøde sten imellem er et smukt stykke ornament til dit bryllup. Så til dit traditionelle maharashtrian bryllup, køb denne mangalsutra til din kone.

Se mere: Lille Mangalsutra Mønster

15. Kort Casual Mangalsutra Samling med Par øreringe:

For at give din kone det fulde sæt halskæde og øreringe er mangalsutra sæt den perfekte mulighed for dit bryllup. Med det krystalformede halskæde og øreringe giver ornamenterne et lyst og attraktivt udseende. Den bedste gave til din kone på hendes bryllupsdag, køb dette til hende!

Listen er sikker på at sortere alle dine problemer med at vælge den rigtige mangalsutra til din bryllupsdag. Det være sig den enkle eller de åbne, listen indeholder alt. Så vælg de bedste korte mangalsutra designs til dig.

Se videoen: Top 15 Beautiful Light Weight Mangalsutra Designs (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send