Skønhed og mode

Top 9 Best Beard Balms for Growth

Pin
Send
Share
Send


Ligesom håret på dit hoved giver dit ansigtshår, det vil sige dit skæg også mange problemer for dig i form af acne, grovhed, hårdt hår, ansamling af snavset ansigt, utilstrækkelig olieregulering på ansigtet osv. Således betyder det at du skal vedligeholde dit ansigtshår ligesom hvordan du holder håret på hovedet. For det skal du sikre dig, at dit skæg er ordentligt rengjort, trimmet og vigtigst nøje. Til næring kan du bruge forskellige skægplejeprodukter som Beard Wax, Beard Oils; Beard Vitaminer mv Et sådant moderne koncept i skæg grooming produkter er en Beard Balm. Det er dybest set et produkt med voksagtig konsistens, som, når den påføres gennem hele dit skæghår, betingelser dem, blødgør dem og styrker rødderne.

Populære Beard Balm Brands i Indien:

Ikke kun det, en Beard Growth Balm understøtter og forøger væksten af ​​skæghår på dit ansigt. Følgende er Top 9 Beard Balms, som du kan vælge imellem,

1. Ærlig Amish Beard Balm Leave-in Conditioner:

Dette var den bedste Beard Balm i 2018 som pr kunde anmeldelser og vurderinger. Det er mere af et naturligt og økologisk produkt. Den består af Shea, Coco osv. Butters, som spiller en vigtig rolle for at opretholde fugtighedsvirkningen på dit skæg og ansigt. De hjælper også med at blødgøre dit ansigtshår sammen med at give dem en puff. Bortset fra dette har denne skægbalsam også vigtige træolier som ricinusolie, olivenolie mv. Og også bærerolier som jojoba frøekstrakt, Avocadoolie, Druefrøolie etc., der hjælper med at transportere disse æteriske olier inde i din ansigtshud og hår til næring.

2. Rogue Co.s Sandeltræ Bjørn Balm:

Som navnet antyder, falder denne skægbalsam i den bedste lugtende skægbalsam kategori med sin subtile sandeltræ lugt, som også er langvarig. Denne balsam har også alle æteriske olier, smøremidler og bærerolier til den bedste næring af dit ansigtshår og er nyttige til forbedring af deres styrke.

3. Glat Viking Beard Balm:

Den Smooth Viking Beard Balm kan nemt være den bedst vurderede skægbalsam på markedet. Den består hovedsagelig af Shea Butter, Mango Butter og Bivoks, som er højt roste når det kommer til næring af hår. Bortset fra det giver det bedst muligt hold til dit skæg i lang tid sammen med den fugtgivende effekt. Det sikrer også en kløefri oplevelse. Det er næsten en ucentreret Beard Balm som duften er ekstremt lys og mild.

4. Wild Willies Beard Smør Premium Beard Balm:

Denne Mens Beard Balm består hovedsagelig af Argan Olie og Shea Butter, der giver en glat silkeagtig tekstur til dit skæg sammen med at hjælpe væksten der med. Det består også af alle de æteriske olier, der sikrer rettidig og tilstrækkelig næring af dit ansigtshår.

5. Rocky Mountain Barber Beard Balm:

Dette kan let betegnes som det bedste skæg produkt med hensyn til dets indholdsstoffer indhold. Den består af en blanding af ca. otte forskellige olier med bærerolier som kokosolie, druemostolie, jojoba frøekstrakt, Argan Oil osv. Og æteriske olier som Lime Peel Oil, Lavendel ekstrakt, Cedarwood olie, Rosemary ekstrakt olie mv. Desuden har den også det fugtgivende Shea smør med bivoks. Den har en mild Pine duft. Det sikrer stærkt og langt ansigtshår uden skæl.

6. Beard Balm All Natural Leave-in Conditioner:

Består af Eucalyptusolie, Lemon Peel Oil og sjælden naturlig blomstolie, er dette den bedste Bjørn Balm Indien. Det er tilsyneladende den mest organiske naturlige skægbalsam. Den består også af kokosolie med et strejf af druemusolie. Kokosolie er kendt over hele kloden for sin naturlige hårvækst og næringsegenskaber. Denne skægbjælm blødgør dine hårde hårstrenger og løser også frizz og forvirrer problemer med dit skæg.

7. Beard Bolt XL Facial Hair Growth Stimulerende Beard Balm:

Som det hedder, bedst skægbalsam til vækst af dit ansigtshår. Det antages at have spor af visse hårvækststimulerende midler, som sikrer hurtig vækst af tykt hår på dit ansigt. Sammen med det sikrer det også, at dit skæg ser fyldigere og opblæst i form, så selv om du har noget hårtabsproblem, vil dit hår ikke se knappe ud.

8. Ærlig Amish Heavy Duty Beard Balm:

Denne ærlige Amish Beard Balm, der er populært kendt som "Heavy Duty" skægbalsam har nogle få unikke ingredienser til at sikre, at det binder dit ansigtshår fast i en længere tidsramme. Årsagen bag den er mærket "Heavy duty" er, at den kan standse og holde det mest rolige af dit krøllede hår i lige glat hår i flere timer sammen.

9. Mountaineer Magic Beard Balm:

Denne skægbalsam består af en blanding af bærerolier som Avocadoolie, græskarfrøolie, Arganolie, Druefrøolie osv. Mens de æteriske olier omfatter Lime peel-ekstrakt, Fir nålekstrakt, grapefrugtekstrakt osv. Duften har en mild og citrus lugt der pludselig forfrisker dit humør. Det er mere fokuseret på konditionering af dit skæg end at holde det.

Således ved du nu, at bortset fra forskellige typer af fælles skægplejeprodukter som Beard olier, skægvoks, skæg vitaminer mv. Har du også mulighed for Beard Balm, som kan bruges sammen med nogen af ​​ovennævnte produkter. En skægbalsam gør i det væsentlige alle de funktioner, som ethvert andet skægprodukt kan gøre. Men du skal sørge for, at du vælger det bedste skægbalsam baseret på dine behov. Hvis du har rodet hårdt skæg hår, så gå til ærlig Amish Heavy Duty skæg balsam.

Se videoen: Beard Balm vs Beard Oil + BEST beard balms and oils to use!! (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send