Skønhed og mode

30 nyeste og forskellige typer Hijab-stilarter i 2018

Pin
Send
Share
Send


Hijab, også kendt som slør eller tørklæde, er et traditionelt slid, der oftest bæres af de muslimske kvinder, mens de er omgivet af mænd uden for deres familie. Det er stykke klud, der dækker brystet og hoveddelen, som også bæres af muslimske kvinder for at tilpasse nogle standard af anstændighed. Hijab findes almindeligvis i forskellige materialer som linned, bomuld, chambray, jersey osv., Der kombineres med andet materiale som polyester, rayon, nylon osv. Priory hijab plejede at være enkel og sort i farve, men i disse dage Du kan finde moderne hijab stilarter tilgængelige på markedet, der tilføjer til charmen af ​​dressing.

Smukke og bedste Hijab Designs med billeder:

Her er nogle af de mest anvendte hijab outfits, der sikkert ville udgøre et sted i din samling.

1. Simpel og traditionel Hijab:

De enkle hijab-stilarter med en traditionel berøring bruges stadig meget af kvinderne. Hijaben er lavet af sort bomuldsmateriale, der simpelthen udelades med hæklede grænser. Denne slags hijab bruges generelt af kvinder regelmæssigt.

2. Pearl Blonde Hijab:

Den perle blonder hijab kollektion har været den bredt valgte hijab for kvinder, der ønsker at have spikeret udseende. Lavet af chiffonmateriale, får bourgogne hijab en perlefarve i hvid til et andet udseende. Hijab kan også gøres mere dekorativ med perler på den helt i stedet for kun grænser.

3. Hijab med blomsterkarm:

Den satin hijab stil 2018 givet her kommer med en charme på højre side. Den slanke satin hijab i gråt er givet en blomsterkarm i sølv med blågråt perle på den, der giver en elegant charme til seeren, der passer til lyse lejligheder.

4. Pagdi Style Hijab:

En ny hijab stil, der bliver populær i disse dage, får et moderniseret touch. Hijab dækker simpelthen hoveddelen, der ligner pagdi. Den bæres i en foldende måde, der giver to lag på hovedet og afgrænset bagfra.

5. lagdelt hijab

Layered betragtes som de bedste hijab stilarter, der giver dit ansigt et fortryllende udseende. Hijab er lavet af chiffon materiale med print eller diamant arbejde. Enkel at bære, hijab leveres med flere lag ikke kun på hovedet, men også på brystet.

6. Arabisk stil Hijab:

Arabisk anses for at være en af ​​de smukke hijab stilarter, der bæres ligner hvordan kvinder i arabiske lande bærer det. Det dækker hele hovedet, og den har en trekantet form på brystsiden. Fremstillet af chiffon materiale, hijab kommer i trykt form for casuals.

7. Pashmina Hijab:

Pashmina er et af de enkle hijab-slidter. Hijaben i dette er givet et sjal som materiale og udsigter. Hijab dækker hovedet helt, mens den anden ende af materialet efterlader at falde fra skulderhalsen til forsiden, der følger med materielle charms nedenfor.

8. Trykt og foldet hijab:

Hijab kjole stilarter fik et nyt perspektiv, da hijab blev slidt ved foldning og vridningsmønster. Hijaben blev fremstillet i bomulds silke materiale, der indeholdt udskrifter på den sammen med hængende charms i materiale i slutningen af ​​det.

9. Hijab i Kashmiri Arbejde:

Kashmiri vævede mønstre giver smukke hijab til kvinderne. Den almindelige hijab i chiffon er givet blomstermotiver lavet ved hjælp af farverige tråde, der kommer på hovedet. Hijaben er populær til små fester eller specielle lejligheder.

10. Brude Hijab:

Brude hijabs har været meget attraktive. De nyeste hijab stilarter til brudekjoler er lavet af silke og givet dekorationer, der omfatter perler, dekorative sten og dejlige grænser for at give det bedste udseende. Brystet og sidedelen af ​​hijaben er givet almindelig tekstur, mens toppen er dekoreret.

11. Woolen Hijab for babyer:

Ønsker du at give dit lille barn en lurvet ser hijab! Woolens har givet søde hijab stilarter til babyerne. Hijaben er lavet med uldstrimmel på toppen med chiffonmateriale nedenfor. For at gøre det mere bedårende er der charme knyttet til det med buede røde grænser. Det er i stand til at dække barnets hoved og halsdel.

Se mere: Børn Hijab

12. Turkish Hijab Style:

Tyrkiske hijabs har været populære for de dekorative stilarter, de giver dig. Deres hijab iført stilarter giver dem et diamantformet ansigt anderledes end andre. Den almindelige hijab til et tyrkisk udseende er givet diamanter på hoveddelen, der danner en bred grænsestil. Hijab er bedst til at deltage i særlige funktioner, fester mv.

13. Hijab med Hæklede Border:

Hijab-stilarter til fester får et nyt design, hvor den almindelige hijab får en hæklet kant. Den slanke hijab med simpel skinnende kant er i stand til at dække hovedet og nakken, hvor hovedet har en kant i hæklet materiale i blomsterdekorationer. Til yderligere dekoration er også perler fastgjort.

14. Crowning Hijab:

Selv en simpel hijab ville vise sig at være forlængende, når den giver en krone som design på toppen. Dette har været enkle hijab-stilarter, hvor du skal bære en simpel almindelig hijab og kombinere den med en dekorativ krone som en ring på toppen, der ville have en del på forpuden, der også giver en krone som at se ud.

15. Dual Color Hijab:

Dette hijab design indeholder dobbelt farve effekt på den. Den hijab, der dækker hovedet, kommer i trykt form i lys farve, mens den omkring halsen kommer i sort sort. Fremstillet af bomulds silke materiale, hijaben er slidt med et sidevalsende design på den ene side, mens den anden side får små plader. Denne slags hijab er også brugt til officielle formål, udflugter mv til et officielt udseende.

Se mere:Hijab stil i indisk

16. Broderi Hijab:

Hijab mode stil gav en ikonisk visning, da den øverste del af hijab blev givet broderi arbejde i gylden tråd. Hijab er lavet med lignende design som kjole i silke til en komplet match uden at falde på brystområdet. Det dækker hovedet og nakken, mens det falder på bagsiden. Broderiet på toppen er lavet med gylden tråd, hvilket gør det til et ideelt slid til ægteskabsfunktioner mv.

17. Golden Bordered Hijab:

Hijab-billederne gav en ny berøring til kvindernes skønhed, da hijaben fik en gylden grænse. Hurtig at bære til bryllupper eller andre lignende lejligheder, giver denne hijab et forenklet, men stilfuldt udseende til brugeren. Det dækker hovedet helt, mens det giver et trekantet blik på brystsiden, der danner et L mønster.

18. Kebaya Hijab Styles:

Kebaya hijab stil billederne ville helt sikkert minde dig om cap designs, der får modificeret udseende. Kebayas stilarter er kun tildelt hoveddækslet, hvor hijaben er udformet af blomster, grænser, hæklet arbejde mv for at give det et stilfuldt udseende. Det dækker kun hovedet til skuldrene bagved.

19. Panjang Hijab Styles:

Panjang typer hijab er et redigeret udseende af den enkle hijab, som er givet kurver på brystet, der danner en kegle som design. Hijab har også en taber hold over hovedet og omkring ansigtet. Fremstillet af bomuld eller silke, hijaben kommer i trykte mønstre.

20. Desain Hijab Style:

Desain hijab stilarter kommer med en lang dækning af kroppen. Det dækker ikke kun hoveddelen, der danner en stram skråtning på halsen, men det går også ned til taljen med tab som passer ligner en pels. Den kommer i enkeltfarve med mørk kant i kontrastfarve, og det samme gælder for hovedet, der har en skrå kant.

Se mere:Cute Hijab Styles For School

21. Gambar Hijab:

Gambar er en slags simpel hijab, der giver en bølge som udsigter fra hovedet til brystdelen. Lavet af silke materiale, det er givet sort kant som også dækker brystet og skuldrene. Under hijabet er der også et anderledes farvebånd, der bæres for et godt udsyn af hijaben.

22. Pelangi Hijab Stil:

Pelangi hijab stilarter har været ret populære for den farverige effekt det kommer med. Materialet i chiffon er givet i flere farver, der giver krævede fejl til brugeren. Hijaben får et snoet turbanlook på hovedet, som er bundet. Det dækker halsen og giver en taber hængende kurve på brystdelen.

23. Cap Hijab Look:

Samlingen af ​​søde hijab stilarter til børn får et glorificeret look med en hat på toppen. Den normale hijab får en hætte på toppen af ​​den, med materiale, der strømmer over skuldrene med længden der dækker brystet. Hijaben er lavet af bomuld og får klistermærker på den for at gøre det sjovt at bære hijab.

24. Jilbab Cantik Hijab:

Denne slags hijab outfits er svagt svær at sætte på, da det kræver bindinger, der danner kurver og trekanter. Hijab'en har et skråt design på brystdelen, som efterlades fletningen, mens hovedet får et bakketop med en trekantet kant, der indeholder trådarbejde på enden af ​​den.

25. Pleaded Hijab:

Pleaded hijab har været ganske populær over casuals som jeans for at give et kontrast look. Fremstillet af bomuldsmateriale, er hijaben på traditionel måde slidt med plaider, der hænger på den ene side af skulderen efter lag på halsdelen.

26. Mod Hijab for Kids:

Hijab for børn får et nyt udseende, der giver dem et tab af hold over panden med hjælp fra en kasket som design. Hijaben er givet en krone som udseende, som er dekoreret med perler i hvid sammen med chiffon materiale på nakkesiden. Dette er et firma klar til at bære hijab.

27. Iran Hijab:

Nem at bære, denne slags Iran hijab giver et svagt blik på teenagere. Hijaben i dette er givet silke materiale, som simpelthen rulles over hovedet og giver et vrid på skuldrene, hvor den ene ende efterlades, mens den anden er taget på forsiden og giver et åbent udseende. Dette hijab design er den løsteste blandt alle de andre.

28. Fancy Hijab Design:

Ønsker du at have det trendy udseende efter en speciel dag! Her er en hijab stil 2018, der er et ideelt match. Hijaben er lavet af skinnende brocade materiale, der får et højt udseende på toppen dekoreret med prægede udskrifter på det og nogle stenarbejde for at gøre det mere specielt. Den venstre del af hijaben falder tilbage på bagsiden.

29. Ring Hijab:

De trendy designs i hijab er her givet forskellige charme for at gøre det mere fangst. Hanabet i chiffonmateriale her er givet en simpel skinnende kant, som yderligere er vævet i ringe på den ene side for at give det et bælte som udseende. Hijab er også givet to lag på toppen for fast hold, mens den er løs på brystsiden med fejl.

30. Magenta Hijab Designs:

Denne slags hijab kollektion er lavet af tabt og blødt georgette materiale. Hijaben får en fast montering på toppen; det ser imidlertid også ud til at tabe og svinge også. Den del på brystet er også givet samme mønster, der ser fluffy på alle sider. Hijaben er ret cool at bære til fester og temafester.

De enkle hijab design er nu givet et fantastisk udseende med forskellige farver og dekorative designs på det også ved hjælp af forskellige charme. Sammen med dette er der også forskellige stilarter til at bære det samme og give det et samlet touch også. De kan bæres tabt og stramt også og giver forskellige bølger ud. Markedet er fyldt med hijabs, der kommer til at ligge på samme måde som den kjole eller kjole du vil have på.

Se videoen: The most glamorous wedding and prom shoes for 2020 Happy feet - latest fashion styles designs (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send