Skønhed og mode

9 bedste bryllupsrejse steder at besøge i Indien i november 2018

Pin
Send
Share
Send


Indien er et land, der oplever drastiske ændringer med hver sæson. Folk er ofte forsigtige med at besøge Indien, som sommermånederne begynder at nærme sig. Således vælger de ofte at komme i vintermånederne i stedet. Her giver vi listen over 9 smukke og bedste bryllupsrejse steder i Indien i november, som er perfekte til en romantisk ferie i november.

Romantisk november måned bryllupsrejse steder for romantiske par 2018:

1. Jaisalmer:

Jaisalmer er beliggende i staten Rajasthan, der er rig på kultur og kulturarv. Det sporter indviklede skårne fæstninger, gamle Havels og bemærkelsesværdige lejelige villaer, alle velegnede til en romantisk ferie. Det kaldes ofte 'The Golden City' og har en følelse af mystisk luft og en kølig brise i vintermånederne, hvilket gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Indien i november.

2. Auli:

En snedækket hvid bakke station, Auli er en af ​​de mest berømte skisportssteder i Indien. September er den perfekte måned at besøge dette sted, da vejret ikke er for koldt og ikke for varmt. Den kolde brise, det naturskønne landskab, skrånende veje og mange tætte skove gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Indien i september. Skiløb ned ad de hvide skråninger af disse bjerge i Uttarakhand er en vidunderlig oplevelse at dele med din nygifte ægtefælle.

Se mere: Bedste sted til bryllupsrejse i august

3. Thekkady:

Thekkady i Kerala huser det berømte Periyar Wild Life Sanctuary. De utallige arter af flora og fauna, der er til stede her, gør det til et paradis for dyrelivsmænd. Tiger trail trekking programmet er bundet til at begejstre entusiastiske trekkers. Flotte udsigter og manifestationer af naturlig skønhed er synlige på berømte steder som Chellarkovil. Dette sted har også et smukt bygget tempel Mangala Devi. Alt i alt er det en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Indien i november.

4. Shimla:

Shimla er en af ​​de mere berømte indiske bakke stationer. Maleriske udsigter, naturskønne stier, rolige ensomhed, shoppers gader, templer og museer er kun få af de ting, det kan tilbyde turister. Det er kendt for håndværk, der omfatter træ og metalarbejde, sjaler og andre uld. Pickles, syltetøj og squashes tilgængelige i denne region er også værdsat af shoppere. Mall Road, Jakku Hill, Sankat Mochan, Tara Devi osv. Er et par af sine attraktioner.

5. Shillong:

En smuk bakke station, Shillong er et af de bedste steder at besøge i Indien i november til bryllupsrejse. Andre end de typiske synspunkter og stier til romantiske vandreture, Shillong også sport spændende kirker som katedralen i Mary Hjælp af kristne. Den botaniske have er berømt over hele Indien og huser flere smukke floraarter, æstetisk indrettet til at glæde alle besøgende. Det højeste punkt i Shillong er også et besøg værd, fordi det giver en unik tåget dækket udsigt over den lille by, der vil sende kulderystelser ned i ryggen. Det er en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Indien i november.

Se mere: Bedste bryllupsrejse destinationer i oktober

6. Pondicherry:

Pondicherry eller Puducherry er en lille by, der er perfekt til en romantisk ferie. Afslappende strande, brostensbelagte gader med smukke caféer, monumenter og velbyggede kirker er alle en del af sin pakke. Auroville Strand, Promenade Strand, Paradise Beach og Serenity Beach er de mest berømte af de strande, der er til stede her. Gyldent sand, klart blåt vand og klart novembervejr gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejse steder i Indien i november.

7. Nainital:

Nainital er en anden lille bakke station, der tiltrækker turister i stort antal. Det har flere attraktioner som - Lake Paradise, kendt for sin sejlsport, Thandi Sadak, der bruges til romantiske vandreture, Naini Peak til vandreture gennem skove og nyder udsigten til deodarer og cypresser og levende rhododendroner og endelig svævebanen.

Se mere:Bedste sted at besøge i januar i Indien til bryllupsrejse

8. Munnar:

Munnar ligger i Kerala er et af de bedste steder at besøge i Indien i november for en bryllupsrejse. Rajamalai-Eravikulam National Park, Blossom International Park, Mattupetty Dam og Tata Tea Museum Collection er kun få af de turistattraktioner, der er til stede her. Byen har en romantisk stemning og det perfekte vejr i november.

9. Mussoorie:

Mussoorie har det perfekte vejr i vintermånederne for at nyde fortryllende scener af bjerge og floder og dale, Camel Back Road, det berygtede Jwalaji tempel Devi Durga, gamle kirker og klostre, solnedgang og de andre steder, det har at tilbyde til turister. Det er et af de bedste steder at gå til en bryllupsrejse i Indien i november.

Pin
Send
Share
Send