Skønhed og mode

20 Autentiske Mysore Silke Sarees For Traditionelt Udseende

Pin
Send
Share
Send


Når vi nogensinde hører ordet "Silke Saree", er det første, der kommer til vores mening, Mysore-byen. Mysore Silke sarees er verdensberømte for deres smukke væv og den fineste silke, der bruges til at lave dem. Som navnet antyder, har disse sarees oprindelse i byen Mysore, Karnataka. De er helt forskellige fra de andre former for silke sarees som Kanchipuram og Dharmavaram, der stammer fra nabolandene. Den første silke saree fabrik blev etableret i år 1912, under regeringen af ​​Mysore Maharaja. Det hedder, at Raja importerede 32 væv fra Schweiz, hvilket var ret nyheder siden da! Forbløffet? Nå, vi har flere ting dækket for dig i denne artikel. Læs mere og find ud af de nyeste Mysore Silk Sarees KSIC designs.

Betydningen af ​​Mysore Silke Sarees:

Mysore Silk sarees bruger en speciel type væve, hvilket giver en glat og blank finish. Disse sarees fremstilles nu af Karnataka Silk Industries Corporation (KSIC), der træffer streng mål for at producere den højeste kvalitet af stof. Premium mulberry silke er sammenvævet med guld Zari for at skabe nogle af de mest udsøgte designs. Mysore silke sarees tilbyder et slankt udseende og er ret lette i vægt. De er yderst komfortable og luftige.

Egenskaber af Mysore Silke Sarees:

Ønsker du at vide mere om disse sarees? Vi har listet de mest specielle funktioner i denne sort nedenfor:

 • Mysore silke sarees fremstilles ved hjælp af ren silke med 100% ren guld zari, 65% sølv zari.
 • Hver saree kommer med et broderet kodenummer og et hologram på sareen, som er den første af sin art i verden.
 • Mysore silke sarees har en lang holdbarhed, og zarien falder ikke selv efter årtier.
 • De er lette og bløde sareer, som kan bruges til enhver lejlighed.
 • Mysore silke sarees kommer i lyse farver til at supplere indian hudfarve.

Egnet lejlighed til Mysore Silke Sarees:

Mysore silke sarees er bedst til traditionelle lejligheder som bryllupper, religiøse ceremonier og endda festivaler. De giver et overbærende udseende til bæreren uden at kvælte dem med vægt. Disse elegante sareer gør også ideelle tøj til sociale sammenkomster, da de giver et anstændigt og værdigt udseende. Mysore silke sarees kan også bæres til arbejde, hvis du vælger simple, mindre zari sarees. De giver dig en subtil skinne, uden at den ser over toppen. Kort sagt, man behøver ikke vente på en lejlighed til at bære en Mysore silke saree.

Foretrukne kropsform til Mysore Silk Sarees:

Mysore silke sarees er velegnet til kvinder af alle kropstyper. Uanset om du er høj og slank kvinde eller en person, der har en tung talje, kan Mysore silke sarees drape som en drøm. Disse sarees er ekstremt lette, men tilbyder en god krop. De er ekstremt bløde og klæber på dine kroppe, uden at skulle sætte mange stifter.

Charmerende Mysore Silke Sarees Med Billeder:

Hvis du er på udkig efter nogle Mysore silke sarees, der er sport det nyeste design så vil de følgende finde dig interessant. Listen nedenfor også sport nogle sarees med traditionelle designs.

1. Trykt Mysore Silke Sarees:

Denne en af ​​de mest unikke Mysore silke saree, der kommer i en forlængende print. Den lyse lyserøde farve suppleres godt med de røde nuancer af grøn og orange. Denne natur inspirerede saree har hele bladtryk. Du kan parre den med en hvilken som helst farvebluse for at passe til anledningen. Den bedste del af denne saree er, at du ikke behøver at bruge for mange tilbehør.

Saree Design: Pink og Green Printed Mysore Silk Saree

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Casual Begivenheder

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

2. Mysore Silke Georgette Sarees:

Denne fantastiske pink Mysore Silk georgette saree er et af de fineste eksempler på den smukke sort. Den leveres med en gylden buta over hele sareen og rig, tung pallu med gylden tråd. Sareen er bedst brugt til bryllupper og kan matches med en kontrastbluse. Brug den med matchende guldøreringe til at ligne en million bukke.

Saree Design: Pink og Gold Rich Mysore Silk Saree

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Bryllupper og receptioner

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

3. Mysore Silk Pattu Sarees:

Denne udsøgte Mysore Pattu silke saree er en af ​​de mest elegante stykker i denne sort. Den rige ferskenfarve suppleres med sølvtrådvævningen, hvilket er helt unikt. Sareen er pyntet med sølvbutikker over hele kroppen og en stor pallu. Grænsen er højden af ​​sareen. Du kan supplere det med sølvsmykker.

Saree Design: Fersken og Sølv Mysore Silke Pattu Sarees

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Bryllupper og receptioner

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

4. Sort Mysore Silke Saree:

Sort er en farve, som aldrig går ud af mode. Dette stykke, der er skabt med sort krop og en ren gylden zari-border passer næsten enhver kvinde. Sareen er bedst parret med gyldent tilbehør og en almindelig sort bluse. Du kan bære det til næsten enhver lejlighed til at stjæle showet!

Saree Design: Sort Mysore Silke Saree Med Guld Border

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Festlig og etnisk beklædning

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

5. Maroon Mysore Silke Saree:

Maroon er en af ​​de mest populære farver i Mysore Silk Sarees. Dette særlige stykke gardiner som en drøm på hver krop. Det er ret blødt og let. Den anbefalede bluse til denne saree er et gyldent sequin eller Banarasi-arbejdsstof, som supplerer sareeens enkelhed. Forbind dem med matchende tilbehør.

Saree Design: Maroon Mysore Silk Saree

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Festlig og etnisk beklædning

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

6. Pink Touch Plain Mysore Silk Saree:

Her er en vidunderlig saree, der dyrker den lyserøde farve. På grund af brugen af ​​Mysore silke ser sareen ret tungt ud. Grænserne er meget godt designet med det gyldne stroppemønster, og sareen ser derfor meget ud til alle typer kvinder, både unge og modne. Der er ikke noget for fancy om denne saree. Det er en simpel, men på grund af den lyse farve og kontrasterende gyldne grænse design, det ser meget attraktivt ud.

Saree Design: Rose Pink Mysore Silk Saree

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Bryllupper og etnisk beklædning

Foretrukken kropstype: Slanke og kurvede kvinder

7. The Bridal Mysore Silk Saree:

Denne saree sport en sydindisk touch og er en af ​​de fineste sarees for bruden at bære på hendes bryllup. Pallu-design og grænsedesign er meget tiltrækkende og kan siges at være en af ​​de bedste ting om denne designer brudekjole. Det vil gå hånd i hånd med en gylden eller en cremefarvebluse. Det er meget unikt, og kvinder har generelt ikke set sådan som før. Sareen kan også bruges som festival saree. Bengali, marwadi, gujarati, osv. Næsten alle kan bære denne slags saree (kvinder).

Saree Design: Maroon Mysore Silke Saree Med Rich Golden Border

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Bryllupper, festivaler og etnisk beklædning

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

8. Den traditionelle Mysore Silke Saree:

Dette er et af de bedste kunstneriske mønstre udført på en saree. Det mønster, som denne saree sport på pallu delen er værd at nævne, og det vil være helt egnet til alle kvinder, der ønsker at se deres bedste ved at dyrke de indiske tøjvarer. Den lilla farve ser så fantastisk ud med den gyldne bluse. Sareen har en delikat og næsten gennemsigtig design udført over hele overfladen. Den pallu, dog sport et andet design end resten af ​​kroppen. Der er et metallisk farvet mønster gjort på pallu og det vil være den bageste attraktion af denne saree.

Saree Design: Lilla Mysore Silke Saree Med Temple Motiver

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Festivaler og etnisk beklædning

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

9. Den rene Mysore Silke Pink Saree:

Denne pink er meget forskellig fra den diskuterede før. Dette er nok den mørkeste version af farvenrosa og ser meget effektiv ud på denne særlige saree. Hvis du har brug for en tung saree, der følger med Mysore silkematerialet, vil det være af stor interesse for dig. Denne saree har en pallu sporting en helt anden farve end den forreste del. Palsporten er en sort farve, som på en eller anden måde gør hele sareen til at se endnu mere tiltrækkende.

Saree Design: Pink og Sort Super Soft Mysore Silke Saree

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Etnisk slid og festivaler

Foretrukken kropstype: Slanke kroppe

10. Designer Mysore Silk Glimrende Saree:

Her er noget, der får alle saree kærlige kvinder spændt. Du har sikkert set dette design før, da det er en af ​​de bedste designer sarees af all tid og er sportet af mange berømtheder.

Saree Design: Hvid og lyserød Lehenga Style Saree

Materiale: Silke og Net

Egnet lejlighed: Bryllupper

Foretrukken kropstype: Slanke kroppe

11. The Colorful Mysore Silk Saree:

Dette er nok en af ​​de bedste sarees af hele tiden. Mysore-silken, der bruges til at lave denne saree, er en af ​​de bedste funktioner i denne saree, og derfor ser farven så udtryksfuld i denne saree. De forskellige farver i denne saree ser så unik ud.

Saree Design: Royal Blue Mysore Silk Saree

Materiale: Mysore Silke Saree

Egnet lejlighed: Festivaler og etnisk beklædning

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

12. Lyset Fawn Mysore Silke Saree:

Dette er noget, som sandsynligvis alle kvinder har set før. Farven sportet i denne saree er meget smuk og er et af de mest berømte mønstre på saree. Den Mysore silke der bruges i denne saree er så forlængende og er helt autentisk. Det kan bruges på bryllupper og i afslappede familieventiler også.

Saree Design: Creme og Maroon Mysore Silke Saree

Materiale: Mysore Silke Saree

Egnet lejlighed: Festivaler og etnisk beklædning

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

13. The Green Mysore Silk Designer Saree:

Denne særlige saree er en af ​​Mysore Silk sarees nye designs og er noget, som alle kvinder vil elske at sport på deres krop. Saree kommer med et lille smukt mønster lavet på frontmønsteret. Den pallu viser imidlertid et komplekst design.

Saree Design: Havgrøn Rich Mysore Silke Saree Med Lilla Border

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Bryllupper og særlige lejligheder

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

14. Lyserød Mysore Silke Saree:

Dette er en anden elskværdig Mysore silke saree, der kommer med en sådan elskværdig baby pink farve. Sareen ser så sød på enhver, der bærer den. Sareen har evnen til at få en kvinde til at se meget smuk ud, end hun nogensinde kan se.

Saree Design: Baby Pink Mysore Silke Saree Med Golden Border

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Festivaler og etnisk beklædning

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

15. The Black And Pink Mysore Silke Designer Saree:

Denne Mysore silke saree kommer med en anden slags mønster. De to farver er så smukt udstillet, at det kan siges at være egnet til alle kvinder derude. Denne saree er en speciel slags, da det ikke er en almindelig kombination i Mysore silkesort. Saree er ideel til dagsfester.

Saree Design: Sort Mysore Silke Saree Med Pink Border

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Festivaler og etnisk beklædning

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

Se mere: Kota Silk Sarees

16. The Branded Mysore Silk Saree:

Denne saree kommer med en så smuk designer touch gjort til det. Det er noget, som alle kvinder vil have sport på deres krop. Farven lyserød ser endnu smukkere ud på grund af det smarte grænsedesign.

Saree Design: Pink Mysore Silke Saree Med Sølv Og Gylden Border

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Festivaler og etnisk beklædning

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

17. The Cream And Aqua Blue Mysore Silke Saree:

Dette er helt frisk og er nok det nyeste design i kategorien Mysore silkesare. Den nederste del og pallu er meget godt indrettede med et lille indviklet design lavet på den. Sareen tilbyder et blæsende udseende og ser ganske elegant ud. Saree specialitet er den smukke Banarasi stil grænse i himmelblå.

Saree Design: Hvid og Blå Mysore Silke Saree

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Day Events

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

Se mere: Gadwal Cotton Sarees

18. The Festive Women's Mysore Silk Saree:

Dette er en af ​​de bedste Mysore silke sarees, der kommer med en meget attraktiv farve. Den sporter farven blå på pallu-delen og den mørke aqua på resten af ​​kroppen. Det er en overdådig halv og halv saree, som er velegnet til store lejligheder.

Saree Design: Blå og Marineblå Mysore Silke Saree

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Bryllupper og natbegivenheder

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

19. The Yellow Mysore Silk Saree:

Denne mørke gule Mysore silke saree ligner det perfekte bryllupsseer hele tiden. Kvinder vil blive helt vanvittige for at dyrke denne saree på deres krop. Den lovende kombination af gul og rød gør den perfekt til religiøse begivenheder.

Saree Design: Gul og Rød Mysore Silke Saree

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Religiøse begivenheder

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

Se mere: Sambalpuri Saree Collection

20. Den nyeste grønne design Mysore Silke Saree:

Dette er noget helt nyt og er et af de stigende mønstre i år for Mysore silke sarees. Kvinder kan lide disse slags sarees, der kommer med et så forbløffende mønster gjort på dem. Den grønne og rødfarvede patter gjort på hele sareen er, hvad der gør dette udseende så forlængende.

Saree Design: Mørkegrøn Mysore Silk Wedding Saree Med Maroon Pallu

Materiale: Mysore Silke

Egnet lejlighed: Bryllupper og festlige lejligheder

Foretrukken kropstype: Alle kropstyper

Hvordan man identificerer rene Mysore Silk Sarees?

Før du planlægger at købe en Mysore silke saree, husk at kun KSIC har tilladelse til at lave og sælge disse sarees. De er autentiske og leveres med garanti for kvalitet. Sådan kan du identificere ægte Mysore silke sarees Indien modeller fra en falsk en:

 • Ethvert stykke, der sælges uden for KSIC showrooms, er ikke en original Mysore silke saree
 • Karnataka Mysore Silke sarees er mærket med GI og leveres med et hologram
 • Den unikke egenskab ved disse sarees er, at den har en kode broderet på sareen selv for at sikre sin ægthed.
 • En brændende test hjælper dig med at identificere en ren silkesare fra de falske silke som crepe og georgette. Ren silke giver altid lugten af ​​et brændt hår, hvor som de andre stoffer lugter anderledes

Sådan Styl Mysore Silke Sarees?

Mysore silke sarees er bedst stylet i et traditionelt udseende. Tjek disse enkle hacks til sport, som perfekt Mysore Maharani ser ud:

 • Brug altid en flot bomuldsbaseret petticoat for at holde sareen på plads
 • Du kan vælge en bolle eller en vellavet fletning, der passer til sareen
 • Guldsmykker fungerer bedst for Mysore Silk sarees. De kan få dig til at se ikke mindre end en dronning selv
 • Glem ikke at bære din Gajra og en ordentlig Bindi for at matche sarees skønhed.
 • Sareen er også bedst designet ved at have matchende glasarmbånd til et smukt udseende

Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at forstå, hvorfor Mysore silke sårer som så berømt. De er et mærke og har skabt et helt navn på markedet. Den kendsgerning, at de fortsætter med at forlade deres besøgende, spellbound af deres skønhed, illustrerer mængden af ​​pleje, der er taget for deres skabelse. Med skiftende tider har designerne også eksperimenteret med nye udseende for at holde sig i gang med mode spillet. Så damer, skal du glemme at købe dig selv en Mysore silkesare som en souvenir, næste gang du tager en tur til Mysore.

Pin
Send
Share
Send