Skønhed og mode

12 skal besøge templer i Canada

Pin
Send
Share
Send


Canada er et af verdens mest sekulære lande. Indiske immigranter begyndte deres bevægelser til dette smukke land for næsten 110 år siden. Siden da har den hinduistiske befolkning vokset enormt. Selv om de blev holdt i stand i de indledende faser af indvandring, har hinduerne i løbet af de sidste par årtier haft stor indflydelse på den canadiske livsstil så meget, at de udgør et af de største samfund. Der er over 1000 tempelforeninger over hele landet, som påtager sig ansvaret for at opbygge og vedligeholde hinduistiske templer i Canada. En af de tidligste templer blev bygget i 1971 i landlige Nova Scotia. Denne artikel udforsker nogle af de mest populære indiske templer i Canada.

Templer i canada:

1. Shri Vitthal Hindu Mandir:

Dette tempel er beliggende i Toronto, Canada og fungerer som et religiøst kulturcenter også. Indianere over Canada kommer til at besøge dette tempel med jævne mellemrum. Dette tempel er også en registreret non-profit velgørende organisation. Hvis du er en hindu, så vil du indse, at dette tempel blev bygget, så man holdt i hinduens kultur og tradition. Dette tempel er en af ​​de mest populære religiøse steder i byen og anses for at være en af ​​de helligste Hind pilgrimages i landet også.

2. Devi Mandir:

Devi Mandir eller tempel blev etableret i år 1988 af en lille gruppe hinduer. Det tog meget hårdt arbejde at bygge dette tempel og tage det til den position, hvor det er i dag. Devi Mandir er et af de mest betydningsfulde hinduistiske templer i Canada og besøgt af hinduer fra alle hjørner af landet.

3. ISKCON Temple i Brampton:

ISKCON-templet i Canada blev oprettet i 1966 med et simpelt motto, som skulle sprede den betydelige undervisning i vedisk litteratur overalt i Canada. Dette tempel tilbyder en række læringsfaciliteter for dem, der er viet til vedisk litteratur. Sammen med dette, tilbyder dette tempel også yoga lektioner og assistance vedrørende meditation.

4. Sringeri Temple:

Templet er beliggende i Toronto og er et af de mest besøgte hinduistiske templer i landet. Gudinde Shradamba tilbedes på dette tempel. Dette tempel følger arkitekturen stil Shrinigeri Temple ligger i Karnataka, Indien. Templet er berømt over hele landet, især på grund af sin smukke arkitektur.

5. Hindu Sabha Temple:

Denne non-profit organisation er en af ​​de bedste religiøse steder for en hindu i Canada. Templet har haft succes med at bevare den indiske kultur og den gamle stil af den indiske civilisation. I det 19. århundrede blev dette tempel registreret i navnet på den hinduistiske Sabha. Templet blev indviet i 1995 med et simpelt mål for øje med at udvikle Sanatan Dharma.

Se mere: Rigeste Templer I Indien

6. Guruvayurappan Temple of Brampton:

Dette er endnu et hinduistisk tempel i Brampton og betragtes som en af ​​de smukkeste største hinduistiske templer i Canada. Templet er ved at blive rekonstrueret i øjeblikket, og tempelmyndigheden vil snart ske med arbejdet.

7. Hinduistisk tempel i Ottawa:

Det hinduistiske tempel i Ottawa ligger i Bank Street, som er et landligt område. Indviet i det 19. århundrede, blev dette tempel bygget med nogle canadiske hinduers fælles indsats. Templet er førende tilbedelse stedet for mere end 5000 hinduer bosiddende i Ottawa.

Se mere: Templer london

8. ISKCON-templet i Ottawa:

ISKCON-templet i Ottawa antages at være en af ​​de mest besøgte hinduistiske pilgrimages i byen. Siden 1971 var der et ISKCON-center på dette sted, som senere finansieres for opførelsen af ​​dette fantastiske tempel. Dette tempel blev bygget med ét formål i tankerne, som skulle fremme samfundets velfærd og fremme Krishna-bevidstheden blandt mennesker.

9. BAPS Shri Swaminarayan Temple Canada:

BAPS Shri Swami Narayan Mandir er beliggende i Toronto. Det blev bygget af BAPS Swami Narayana Sanstha i 2007 og tog 18 måneder at fuldføre. Templet består af 24.000 stykker håndskåret italiensk marmor. Det er også lavet af tyrkisk kalksten og indisk lyserød sten. Dette er et af de største templer i Canada og er spredt over 18 hektar.

Se mere: Templer i amerika

10. Internationale buddhistiske samfund:

Dette fantastiske Canada buddhistiske tempel blev bygget i 1983 og er også kendt som Guan-Yin-tempel. Det var begyndt af to buddhister, der dannede det internationale buddhistiske samfund. Det er bygget i en spredt en acre af campus og er beliggende i Richmond of British Columbia. Det betegnes som Richmonds "Point of Pride" af byens borgere for sin betagende smukke konstruktion.

11. Canada Kandaswamy Temple:

Grundlaget for dette smukke tempel blev lagt i 1998 af K. Kailaisantha Kurukal. Det hedder Nallur Kandaswamy Kovil. Templet har et stort billede af Navalar Peruman. Alle told og fejringer af dette tempel som udført på samme måde som det er gjort i Nallur Kandawamy-templet i Jaffna, Srilanka.

12. Canada Sri Ayyappan Hindu Temple:

Dette tempel hedder Sabarimala i Canada og blev etableret i år 1991. I første omgang blev det udlejet i et lille sted, og senere i 1998 blev der købt et særskilt land til opførelsen af ​​templet. Dette tempel er populært hos Ayyappa hengivne og den første Kumbabishekam blev udført i år 2009.

Canada oplevede en omfattende hinduistisk migration fra 1960. Den hinduiske diaspora består primært af Punjabis, Tamils, Telugus og Bengali Hindus. Templer er fremtrædende steder for religiøse sammenkomster og fungerer som kulturelle centre. Disse templer er velkomne til alle, uanset deres tro og kultur. De har betagende smukke strukturer, der tilbyder fred og ro til folk, der besøger. Det hinduistiske canadiske netværk er den mest fremtrædende organisation, der påtager sig ansvaret for at bringe folk sammen og fejre festivaler i en voksende multikulturel befolkning.

Pin
Send
Share
Send