Skønhed og mode

9 Best Artistic (DIY) Rangoli Designs til fødselsdag hjemme

Pin
Send
Share
Send


Fyld din kreativitet med farver og fejr dine specielle dage med disse designs af Rangoli. De er enkle og alligevel så innovative, at de ville gøre din dag speciel i alle aspekter. Ved disse konceptuelle mønstre bliver alt omkring os lyst, levende og smukt. I fødselsdagstiloli design, uanset hvor mange varianter af nuancer du vælger, drejer det sig om det unikke design, du vælger. Udforsk at være etnisk denne sæson ved at have sådanne Rangoli designs til dine kære.

The Perfect Birthday Rangoli Designs med billeder:

Her er de 9 bedste modeller af fødselsdagen special rangolis. For at prøve disse designs og overraske dine børn og også imponere dine gæster.

1. Casual Birthday Rangoli:

Tre skraverede frihåndsstil glade fødselsdagssortoli designs, der ikke bruger mange komplikationer i design. Det er så enkelt, at selv små børn i vores hjem også kan prøve at gøre denne hilsen til deres forældres fødselsdage. Det gør brug af Rose, grøn og lilla nuancer.

2. Simpel Kolam Fødselsdag Rangoli:

Ønsker børn med en fødselsdagskage rangoli ville være det ideelle valg for at få dem til at føle sig glad. Her er den enkleste af fødselsdag rangoli design, der er meget glad blandt børnene i deres toddler stadier. Det har balloner, hjerter og kage med stearinlys, som hjælper med at skabe en feststemning.

3. Fødselsdagskage Rangoli:

Overrask din elskede ved at ønske ham / hendes fødselsdag på det tidspunkt, hvor de kommer ind i hjemmet. Når de kigger på denne smukt designede rangoli, med flere etager kage, ville de helt sikkert være toppen af ​​verden. Disse fødselsdage rangoli design består af den elegant designet baggrund med en farverig kage med et ægte brandlys.

4. Cupcake Rangoli til fødselsdag:

Ønsker at behandle en person med en cupcake på deres fødselsdag, så gå til dette specielle design gratulerer med fødselsdagen rangoli med en cupcake i centrum. Det er en firkantet rangoli med fire store nuancer i hver af sine hjørner. Og i midten er der en godbid af cupcake med pink flavored creme og et stearinlys på toppen.

5. Smukke Kids Birthday Rangoli Design:

Topklasse Freehand stil fødselsdag rangoli designs designet til at hilse den der fejrer hans / hendes fødselsdag. Det er især et have tema koncept rangoli, der har blomster, planter, bier, sommerfugle, champignon og selvfølgelig en kage. Dette rangoli design er modelleret med flere nuancer af farver for at forbedre skønheden.

6. Sketched Birthday Rangoli Designs:

Det gør det nemt for dig at replikere rangoliene, en gang, når du havde tegnet det på papiret, inden du gulvede det. Denne fødselsdag rangoli mønster er en vidunderligt designet fødselsdagskage rangoli, som har to lag kager med et simpelt mønster. Du kan gøre brug af en række nuancer til at opgradere skønheden i rangoli design.

7. Hvid Farvet Fødselsdag Rangoli:

Hvis du ikke er meget interesseret i at bruge flere nuancer, så kan du vælge en enkelt originalfarvet Kolam rangoli som vist på billedet. Det er et jævnt formet rangoli design til en fødselsdag, der består af en hvid fødselsdagskage med fire stearinlys. Du behøver ikke at skynde sig for at ændre farverne, bare koncentrere sig om det design, der er formet.

8. Baby Girl Pink Farvet Fødselsdag Rangoli:

Udforsk denne fantastiske rangoli til fødselsdagsfestdesign, der er udskåret med en dobbeltlagret kage. Den bruger rosa og grønne nuancer med rosetter i grænsen. Der er også orange skyggefulde blomster designet på kantenes yderkant.

9. Special Rangoli for Børns fødselsdag:

Her er den fantastiske samling af de rangoli design, der virkelig er beregnet til de små børn. Det har det blændende mønster af legetøjst toget ombord med søde kaninbjørne og fødselsdagskagen. For en tilføjet detaljer kan du trække nogle balloner med andre fejerspørgsmål over denne glade fødselsdag rangoli billeder.

Derfor var du lige på vej til de enkleste og fantastiske mønstre af rangoli til den særlige begivenhed som fødselsdagen. Disse rangoli designs er tilgængelige både til børn og voksne også. Du kan ændre disse mønstre lidt ved at få dem farvet med flere nuancer. Disse rangoli designs kan udføres i løbet af to minutter. I disse moderne dage kan vi finde dropper til rangoli designs, og det hjælper meget med at skabe rangoli nemt. Du kan også prøve at bruge disse ting.

Pin
Send
Share
Send