Sundhed

9 Hjem Remedies for kvalme og opkastning

Pin
Send
Share
Send


Er du nogen der føler en følelse af ubehag og sygdom? Føler du, at denne følelse snart vil medføre opkastning og har tendens til at skabe et pres på den øvre mave? Dette er hvad kvalme handler om og er et ganske tegn, der opstår med faser som graviditet og endda mange sundhedsskader. Der er mange årsager forbundet med kvalme, især hvor der er problemer med maveproblemer. Kvalme kan dog let behandles ved at følge nogle hjemmemekanismer. For at sikre, at du har en bekvem tilgang til dette problem, har nedenstående liste nogle af de førsteklasses hjertekurer, der kan bruges, så snart du oplever kvalme. Det vil give øjeblikkelig behandling af krisen.

Enkle og nemme hjemmet Remedies for kvalme:

1. Kamille te:

De beroligende egenskaber ved kamille te er et af de bedste midler i forbindelse med kvalme. Det frigiver al stress fra kroppen og sindet, der er årsagen til kvalme i mange tilfælde. At have 1-2 kopper af denne urtete er alt hvad du behøver at gøre for kur mod sygdommen.

Se mere: Naturlige Remedier For Hæmorider

2. ingefær hjælper:

Du kan enten tygge på et stykke ingefær eller have et glas afkølet ingefær ale til behandling af kvalme. Man kan også tilberede ingefærte eller ellers have ingefærjuice med honning til helbredelse af kvalme. Ginger cookies kan også holdes hendig til samme formål.

3. Pebermynte undrer:

Nå igen, pebermynte er også kendt for sin køleeffekt på maven og er et af de ideelle naturlige produkter til brug i kvalme. Pebermynte kan tilberedes hjemme eller ellers pebermynteolie kan bruges i aromaterapi til perfekt behandling af kvalme og for øjeblikkelig lindring.

4. Akupunktur:

Kunsten at presse visse punkter i kroppen, der er kendt som akupunktur eller akupressur, er ganske velkendt og har løsning for mange sundhedskriser, herunder kvalme. Man kan ansætte en professionel person til hjemmet og få behandling på den mest effektive måde.

Se mere: Hjem Remedies For Influenza Virus

5. Aromaterapi:

Æteriske olier som lavendel, pebermynte, spearmint, rose og mange andre kan spredes over rummet eller ellers kan man medtage dem i badet. Dette vil hjælpe med at få en lettelse fra stress sønnen sindet, der muligvis er årsagen til kvalme. Et par dråber af en hvilken som helst af de æteriske olier kan hjælpe dig på en hjemlig måde for at få de bedste resultater.

6. Sukkerholdige drikkevarer:

Enhver drink, der har gode sukkerindhold i dem, er en af ​​de perfekte ting at spise, når det kommer til behandling af kvalme. Flad læskedrikke er et af de perfekte eksempler, der bør tages ved stuetemperatur for at kurere kvalme.

7. Brug en kølig komprimering:

At lægge en isblødt vaskeklud på hoved- og nakkeområder hjælper med at behandle følelser af kvalme i vid udstrækning. Det hjælper også med at få dig frihed fra opkastningstendenser. Cool kompressor kan bruges flere gange om dagen med jævne mellemrum.

8. har vand:

Vand er en af ​​de bedste måder til at skylle toksinerne fra kroppen og regulere funktionerne. Det bedste er at slanke almindeligt og filtreret vand fra tid til anden for at behandle kvalme. Man kan blande lidt sukker i vandet for at få maksimale fordele.

Se mere: Sådan slippe du af fod lugt

9. Tag resten:

Hvis intet af ovenstående virker, så prøv at tage en lur eller en uforstyrret søvn i 8-9 timer hver dag. Dette er en anden måde at bringe energien tilbage i kroppen og behandle kvalme.

Se videoen: How to stop Vomiting fast at home. natural treatment (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send