Skønhed og mode

25 Home Remedies for kolonrensning

Pin
Send
Share
Send


For et godt helbred og over velvære er et af de vigtige aspekter i form af afgiftning og rensning af kroppen. Der er forskellige toksiner, farlige væsker og snavs og bakterier, der langsomt akkumuleres i kroppen på grund af forskellige årsager. Dette gør kroppen svag indefra og kan endda føre til infektioner og sygdomme med langvarig ophobning. Det bedste du kan gøre er at overholde måder der kan hjælpe dig med at afgifte og rense hele systemet på en ideel måde. Dette gælder også for tyktarmen, hvilket er en del af fordøjelsessystemet.

En ordentlig udrensning vil sikre de rigtige tarmbevægelser samt let fordøjelse. For at kende de nemme, naturlige og sikre måder at rense tarmsystemet hjemme, vil denne vejledning nedenfor hjælpe dig igennem. Her gav vi de bedste hjemmemekanismer til kolonrensning derhjemme, som er helt sikkert og har ingen bivirkninger. Tjek det ud og følg rutinemæssigt for synlige resultater.

Naturlige hjemmehjælpemidler til kolonrensning:

1. Masser af vand:

Der er ikke noget lettere, ubesværet og effektivt end at have gode mængder vand, når det kommer til kolonrensning. Dette hjælper med at indføre en regulering i systemet og kræver også mange andre fordele. Ca. 12 glas almindeligt og filtreret vand er tilrådeligt i dette tilfælde. Det vil fjerne giftstoffer og affald. Det vil også holde kroppen hydreret.

Se mere: Home Remedies For Melasma Fjernelse

2. Yoghurt vidundere til kolonrensning:

At have frisk og lav fedt yoghurt hver dag er kendt for at give god sundhed til tyktarmsystemet. Den pro-biotiske og gode bakterie i yoghurt hjælper med at rense væk de dårlige bakterier fra tyktarmen systemet samt fjerner affaldsprodukter og toksiner. Det behandler ikke kun infektioner i tyktarmen, men behandler også problemer med flatulens, fordøjelsesbesvær og meget mere. Har 2-3 kopper hver dag til formålet.

3. Fiber Rich Foods:

Fiber er kendt for at stimulere fordøjelsessystemet såvel som i regulering af afføring. Det hjælper også med at rense alt affald og toksiner fra tyktarmsystemet. Det behandler også alle slags problemer med tarmene. Frugter og grøntsager sammen med fuldkorn er nogle af de bedste fiberrige fødevarer.

4. Citronsaft undrer:

De høje niveauer af vitamin C og antioxidanter i citron er den første ting, der giver fordele for tyktarmsystemet. Juice af en citron i et glas vand med lidt havsalt og honning er et perfekt valg at gøre i rensning af tyktarmsystemet. Dette skal ske om morgenen på tom mave, der bruges til sikker kolonrensning.

Se mere: Sådan behandles blæreudslæt

5. Hørfrø:

Antioxidanter, fibre og omega fedtsyrer 3 i hørfrø er virkelig nyttige og virker som afføringsmiddel. Drys pulverformet hørfrø på skåle hver dag ellers tager ½-1 tsk pulverformet hørfrø med vand for at sikre en ordentlig kolonrensning.

6. Aloe Vera:

Afgiftningsevnen af ​​Aloe Vera er, hvad der vil hjælpe dig med at nå de rigtige mål for kolonrensning. Tag den friske gel fra Aloe Vera bladet og lav et glas juice fra det. Dette bør opbevares i køleskabet og derefter forbruges efter et stykke tid. Dette kan tages i små mængder hele dagen.

7. ingefær til kolonrensning:

Sammen med at forbedre fordøjelsen og behandle den opustede fornemmelse hjælper ginger også med at rense affaldet og toksinerne. Til formålet kan du have ingefærte eller ellers indbefatte ingefær i opvasken. Gingerjuice med citronsaft kan også tages. Dette er det bedste hæmemiddel til kolonrensning.

8. æblejuice:

Regelmæssigt indtag af æblesaft mindst en gang om dagen hjælper med fjernelse af toksinerne og regulerer også afføring. Det holder også fordøjelsessystemet i god form såvel som leveren. Har et glas ufiltreret æblesaft og drik derefter et glas vand efter 30 minutter. Prune juice kan også erstatte. Økologisk æblesaft bør tages.

Se mere: Canker Sores Treatment

9. Vegetabilsk juice:

At tage frisk grøntsagssaft flere gange om dagen er en af ​​de gode metoder til at tilføje fibre til kroppen, der kan hjælpe med at rense tykktarmen. Dette er et af de bedste hjemmehjælpemidler, der skal bruges til at nå målene.

10. Havsalt:

Kolonrensning kræver total kropsdetoksering, og på dette tidspunkt er havsaltrensning nok det første, man bør vælge. En te sked af rent havsalt skal koges i et glas vand. Kogning vil dræbe muligheden for bakterier som havsalt er altid i sin rå råform. Nu kan du enten drikke opløsningen varm eller simpelthen afkøle opløsningen, inden du har drikke. Overdrive dog ikke med løsningen, da den kan fremme diarré tendenser.

11. Mælk:

Mælke en stabil kilde til calcium, og foruden at styrke dine knogler og gøre dem hårdføre, anses mælk også som en god toksinvaske. De toksiner, der opsamles dagligt i din krop, kan vaskes væk den næste dag med lidt mælkesyre tidligt om morgenen. Et glas mælk er alt hvad du behøver for et kolon rense derhjemme.

12. Psyllium Frø:

Ispaghula frø er ekstremt vigtige for dine tarmbevægelser, især når du går ind for en kolon rens. Psyllium frø kan fås fra den nærliggende købmand eller lokale apotek. I form af jordpulver blandes en halv te sked af det i normalt vand. Det fylder ikke kun din mave, men sikrer også ordentlig tarmrensning den aller næste dag.

13. Fennikel til kolonrensning:

Hjem retsmidler til kolon rensning omfatter fennikel greens som en del af hjemmet retsmidler. Fennikel er en meget god kilde til proteiner og næringsstoffer, og det som fremmer afføring er de klare fordøjelsesegenskaber, som fennikel har, som gør det muligt for dig at holde dit system fri for fordøjelsesbesvær, gas, oppustethed og tarmproblemer.

14. Kartofler:

Anvendes som grovfoder, er kartofler normalt en god sideskål og en tung vegetabilsk vegetabilsk fiber. Kartofler hjælper dig med at tilføje masse til tarmen, så du kan have en sund tid på badeværelset næste morgen. Bortset fra det er kartofler et godt afgiftningsmiddel, da de ofte bruges til peeling og afgiftning. Enten frugter det eller tilføjer det til din daglige kost.

15. Castorolie:

Det er en god kolon rense hjem middel til at afgifte din krop. Castor olie opskrifter til kolon rense kan variere fra forskellige midler egnet til børn og voksne. Bortset fra at hjælpe med vægttab, kan ricinusolie blandet med appelsinjuice afgifte og stimulere din krop. Til voksne tilføjer ricinusolie med et halvt glas øl og skyl dine kolonner ud af toksiner og bakterier.

16. Radish:

Radise er en solid fordøjelsesforbedrende grøntsag, der kan finde vej til din hverdagslige gane. Tilsæt en lille radise kost til dine daglige måltider, da denne fantastiske fordøjelseskonserves vil hjælpe din tarm bevægelser for at rydde op, så du kan have et sundt system og en ordentlig fungerende sund kolon.

17. Salat:

I perioden for din kolonrensning begrænser dine diæt strengt til næringsbaserede fødevarer og drikkevarer. Dette ville omfatte en masse grøntsagssaft, der allerede er talt om og en lille salat kost til at mærke sammen. Disse salat kostvaner kan primært bruge urter, som er naturlige detox agenter tilsat med en masse grønt i form af salat, kål blade og sådan.

18. Hvidløg til kolonrensning:

Spicy mad er aldrig virkelig tilrådeligt og har altid været anset for dårlig for helbredet. Men nogle krydderier er værd at gå dårlige for, da krydderier som hvidløg virker som et naturligt afgiftende middel, da det krydder mad og øger stabil fordøjelse i et hurtigere tempo. Hvidløg er også kendt for at fremskynde stofskiftet.

19. Grøn te:

Grøn te er en naturlægemidler til at holde dit system rent og frit arbejde. Det forynger cellerne og tilføjer næringsstoffer til din krop. Det er altid et naturligt middel og kan simpelthen afgifte din krop. Udskift kaffe om morgenen med en kop grøn te og hold dit system sundt og frit.

20. Olivenolie:

Olivenolie tilføjer smag til skålen og kan skabe en god variation, noget lidt italiensk til dagens måltid. Andre end at være en smagsgivende olivenolie finder dog også sin vej til sundhedsfordele sektionen, hvor det virker en naturlig olie for at øge den korrekte fødevarecirkulation og tillade jævne tarmbevægelser ved at opmuntre fordøjelsesprocessen.

21. Morgen Detox Drikke Med Honning Og Lime:

Naturlig kolon rensning hjem afhjælpning ville kræve dig at følge de enkle trin hver morgen. Vågn op til et glas varmt vand med et lille toksin, der fjerner citron eller lime og en ske fuld af naturlig helbrød og begynder dagen med et forfrisket system.

22. Kamille te:

Endnu en anden urte kur mod kolon rensning, vask dine tunge måltider med en dampende kop kamille te. Spicy varmt og mundvandende mad tilføjer ofte til dine uregelmæssige inder, og det er når kamilleets godhed i dit system hjælper med hurtig fordøjelse og absorption af næringsstoffer til fremme af ordentlig tarm.

23. Kale:

Kale i form af saft er ofte antaget at være en tung fordøjelsespromotor og kan ofte tilføjes til din sunde juice diæt for at skylle ud de akkumulerede toksiner fra din krop.

24. Akupunktur til kolonrensning:

Et aldersgammelt kinesisk middel til at helbrede næsten enhver sygdom omfatter akupunktur indføring af slanke nåle i din krop ved de rigtige trykknob for at afsløre den frie strøm i kroppen, som ville rense dit system indefra.

25. Fisk:

Fisk som laks eller hilsa er gode næringsstoffer kilder til din krop og kan tilføje den tabte sundhed i din krop. En undersøgelse afsløret mere end kylling eller fårekød eller andre kødprodukter, en fisk kan helt hjælpe med fordøjelsen og det også med en hurtig hastighed. Fisk er en af ​​de bedste hjemmet retsmidler for kolon rensning og sund også.

En dårlig mave ville altid tage dig til et usundt kolonsystem. I løbet af hver dag tilføjer enhver mængde mad, du indtager, til bunken af ​​akkumulerede toksiner, som du har afhentet hele dagen. Denne gang på den stærkere side virker ud og skaber problemer med fordøjelsesbesvær og forkerte inder.

Se videoen: 25 DIY HOME REMEDIES THAT MAY SAVE YOUR LIFE (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send