Skønhed og mode

15 bedste aroma magiske produkter til ansigt til rådighed i Indien med pris

Pin
Send
Share
Send


Aroma Magic tilbyder en række aromaterapi produkter fremstillet under ledelse af den berømte skønhedsekspert, Dr. Blossom Kochhar. Fremstillet af de fineste ingredienser er alle Aroma Magic hudpleje skønhedsprodukter uden nogen skadelige kemikalier. Ved at vælge Aroma Magic produkter til hår, hud skønhed er du sikker på at få en effektiv og luksuriøs oplevelse.

Mens du vælger det bedste, kan det være skræmmende, husk at gå på vores liste, der hjælper dig med at forstå og forstå de forskellige skønhedsprodukter, de har. Deres fremragende terapeutiske egenskaber gør dem til et hit og et betroet valg,

Bedste Aroma Magic produkter til hår og skønhed:

Her er en liste over 15 effektive aromagentiske produkter til hår og hud skønhed, der er tilgængelige i Indien, opført med deres pris.

1. Aroma Magic Aloe Vera Cleanser:

Lavet med Aloe Vera-ekstrakt, er dette rengøringsmiddel fra Aroma Magic-produktet yderst gavnligt til fjernelse af snavs, urenheder og tilbagevenden sminke fra dit ansigt. Det giver en meget frisk, beroligende og kølig effekt på huden. Denne rengøringsmiddel fungerer også som en fugtighedscreme ved at forlade huden glat. Dette er en af ​​de bedste aromagiske kosmetiske produkter i Indien og er prissat 100 gm til INR 285.

2. Aroma Magic Grapefrugt Face Wash:

Denne grapefrugt ansigt vask fra Aroma Magic er 100% fri for alkohol, sæbe og kunstig duft og farvning. Fremstillet af naturlige ekstrakter af grapefrugt, Aloe Vera og citron gør det dybt rent og lyser også og lyser hudens tekstur. Brug det hver morgen til bedre resultater. Ansigtsvask er tilgængelig i en pakke på 50 ml og er prissat til INR 95.

3. Aroma Magic Mint Cleanser:

Denne mint rengøringsmiddel er en af ​​de bedst sælgende Aroma Magic produkter til fedtet hud. Det er infunderet med antibakterielle, ikke-olieholdige aktive ingredienser, der giver dyb rengøring, mens du fjerner pletter fra huden. Denne 100% sæbefri rengøringsmiddel efterlader en prikkende og frisk følelse efter hver brug. Aroma Magic Mint Cleanser fås i en pakke på 100 gram, der er prissat til INR 285.

4. Aroma Magic Insta Radiance Green Tea Pack:

En anden fremragende Aroma Magic hudplejeprodukter, denne grønte te pakke er nem at påføre og giver en øjeblikkelig glød til huden. Grøn teekstrakterne giver anti-aging fordele, mens citroner fungerer som en naturlig astringent for huden. Denne antioxidant af grøn te og andre ingredienser virker underligt for huden. Denne aroma magiske hud produkt er prissat til INR 395 for en pakke på 100 gram.

5. Aroma Magic Aktiveret Bambus Trækul Face Pack:

Denne er et stærkt anbefalet Aroma Magic hudplejeprodukt. Pakken er fyldt med ingredienser, der giver 6 gavnlige virkninger på huden. Aroma Magic Bamboo Trækul Face Pack dybt renser huden og endda lyser og letter hudtonen. Desuden nærer det også huden og dets antibakterielle egenskaber beskytter huden. Køb det nu 100 gm til INR 475.

6. Aroma Magic Aromatic Skin Toner:

Dette er en af ​​de bedste blandt aroma magiske produktliste. En fremragende antiseptisk og alkoholfri toner til din hud. Det renser porerne, reducerer ansigtslinier og hjælper med at genoprette den naturlige pH-balance i huden. Denne Aromatic Skin Toner giver en frisk og strålende effekt og er prissat til INR 115 for 100 ml flaske.

Se mere: Aroma Hudplejeprodukter

7. Aroma Magic Sunblock Lotion SPF 30 PA ++:

Træk ud er solfri, efter at du har lagt på denne Aroma Magic Sunblock SPF 30 PA ++ prissat til INR 180 for 50 ml. Infunderet med effektiv formel, det virker som et skjold mellem sol og dig. Udover at tilbyde solbeskyttelse, er denne lotion også beriget med hudvenlige ingredienser. Påfør det generøst 15 minutter før træder ud i solen.

8. Aroma Magic Vitamin E Natkrem:

En meget god natkrem med vitamin E til din hud, der forhindrer tørhed og dehydrering. Denne cremebaserede formel er en af ​​de anbefalede Aroma Magic produkter til fedtet hud. Regelmæssig brug af natcreme er gavnlig for cellulær vævregenerering og stopper også huddegenerering. Det er anstændigt prissat til INR 375 for en pakke på 50 gram.

9. Aroma Magic Mineral Glow Scrub:

Aroma Magic Mineral Glow Scrub er en af ​​de mest solgte aroma magiske hudplejeprodukter. Lavet af vandmineraler og risklidolie er denne skrubber helt fri for skadelige kemikalier. Det har ingen kunstig duft og farve. Den mineralske glødskrubbe forlader huden næret, glat og strålende. Tag det nu på bare INR 175 for 100 ml rør.

10. Aroma Magic Skin Lightening Serum:

Dette skin lightening serum fra Aroma Magic er beriget med godheden af ​​forskellige æteriske olier, der hjælper med at lette hudtonen. Desuden fjerner det også eventuelle pletter og efterlader en jævn og blød effekt på din hud. Serumet er prissat til INR 750 for en 30 ml flaske.

Se mere: Aroma Magic Shampoo

11. Aroma Magic Camphor Ice Foot Cream:

Aroma Magic Camphor Ice Foot Cream er en af ​​de bedste cremer til dine fødder. Lavet med kamfer og andre køleingredienser, denne fodkrem forlader huden under dine fødder blød og cool. Den beroligende følelse efter dens brug vil få dig til at bruge det igen og igen. Køb den 50 g for kun INR 175.

12. Aroma Magic Cocoa Butter & Vanilla Body Cream:

Denne kakao smør og vanilje krop creme fra Aroma Magic nærer og reparerer din hud samtidig med at du giver en sød duft til din krop. Regelmæssig brug af denne kropscreme forbedrer hudens udseende og resulterer i en sund glødende hud. Få det 200 g nu på INR 525.

13. Aroma Magic Peppermynte Exfol Gel til Acne:

Prissat ved INR 175 for 100 ml, er denne pebermynte exfol gel en af ​​de meget effektive Aroma Magic produkter til acne. Denne eksfolierende gel er infunderet med aktive enzymer, der efterlader dybe renser huden, samtidig med at den giver en glat og forfrisket følelse.

14. Aroma Magic Honey & Shea Butter Body Lotion:

Få en yderst blød og smidig hud efter at have brugt denne fantastiske body lotion fra Aroma Magic, der er fyldt med Shea smør og honning. Denne lotion tilbyder også solbeskyttelse og er prissat 220 ml ved INR 245.

15. Aroma Magic Hair Revitalizing Serum:

Slap af håret ved at bruge dette fremragende Aroma Magic Hair Revitalizing Serum produkt. Infunderet med en blanding af æteriske olier og naturlige ekstrakter, reducerer dette serum ikke kun hårfald, men starter også vækst ved at stimulere hårsækkene. Serumet fås i en pakke med 30 ml flaske prissat til INR 750.

Se mere: Aroma Magic Night Cream

Med deres udvalg af Aroma magiske produkter har de sørget for tilstrækkeligt at løse hudproblemerne og passer til produktet til hudtypen. Vælg den bedste efter at have overvejet din hudtype. Fortsæt med at bruge dem, indtil du ser resultater. Men tøv ikke med at konsultere en hudlæge eller stop med at bruge produktet, hvis du oplever nogen form for følsomhed over for din hud.

Pin
Send
Share
Send