Skønhed og mode

9 Bivirkninger ved at drikke for meget alkalisk vand (pH 8-9)

Pin
Send
Share
Send


Meget er blevet sagt og skrevet om fordelene ved alkalisk vand. Men regelmæssig brug af alkalisk vand kan også forårsage bivirkninger, der hæmmer kroppens normale funktion. Læs dette indlæg for at lære de faktiske fakta om bivirkningerne ved at drikke alkalisk vand.

Normal drikkevand har en pH på 7 og anses for at være neutral. Alkalisk vand har på den anden side en pH på enten 8 eller 9. Den har også et højt indhold af alkaliske forbindelser sammen med mineraler som magnesium, kalium, silica og calcium. Naturligt forekommende alkalisk vand er utvivlsomt godt for helbredet, men vi, hvad vi får i nutiden, er vand, der kunstigt fremstilles alkalisk. Da vandet er lavet alkalisk ved hjælp af forskellige midler, er der en mulighed for, at den kan vende tilbage til sin oprindelige form. Så selvom pH i kunstigt alkaliseret vand er det samme som naturligt forekommende alkalisk vand, kan der være en bemærkelsesværdig forskel på, hvordan det påvirker din krop. Kunstigt induceret alkalisk vand kan vise sig gavnligt i nogle dage, men i det lange løb kan det endda føre til alvorlig komplikation. Tag et kig på disse top 9 drikkevandet alkaliske vand bivirkninger, som du skal være fuldt klar over:

1. Kardiovaskulære problemer:

Langvarig brug af alkalisk vand til drikke kan endda resultere i kardiovaskulære problemer, som det fremgår af forskellige undersøgelser. Alkalisk vand forårsager øget sekretion af enzymer i dit kardiovaskulære system, som kan beskadige musklerne omkring dit hjerte. Det kan derfor opsummeres, at at drikke alkalisk vand i første omgang kan forynge de kardiovaskulære celler, men i det lange løb kan virkningerne være katastrofale.

Se mere: Grøntsagssaft Opskrift til vægttab

2. Fordøjelsesproblemer:

At drikke alkalisk vand forårsager stejle ændringer i niveauet af pH, og det kan forhindre fordøjelsesprocessen. Fordøjelsesproblemerne forårsaget af alkalisk vand er mere alvorlige hos mennesker over 60 år. Det har vist sig, at langvarig brug af alkalisk vand til drikkevand kan føre til hypoklorhydrier, som er karakteriseret ved nedsat absorption af calcium i kroppen. Derfor kan alkoholiseret vand gøre mere skade end god til fordøjelsen.

3. forårsager dehydrering:

Det har vist sig, at at drikke alkalisk vand kan forårsage dehydrering i stedet for at holde kroppen hydreret. Tilstedeværelse af for mange ioner i kroppen kan resultere i akut dehydrering på mobilniveau.

4. Metaboliske abnormiteter:

Metabolisme er vigtig for at generere energi til den normale funktion af kroppens systemer. Forskellige undersøgelser har vist, at brug af alkalisk vand kan føre til abnormiteter i stofskiftet, hvilket kan føre til lidelser som ødem og metabolisk alkalose.

5. Udøver tryk på nyrerne:

Nyrer hjælper med at opretholde det normale pH-niveau i kroppen, og så at drikke alkalisk vand dagligt vil gøre din krop mere alkalisk og lægge ekstra byrde på nyrerne for at få pH-niveauet til at være ideelt. Folk, der allerede lider af en form for nyresygdom, må aldrig forbruge alkalisk vand.

Se mere: Hvordan laver du alkalisk vand

6. forårsager næringsstofmangel:

Næringsstofabsorption i kroppen er stort set afhængig af pH-niveauet. At drikke alkalisk vand dagligt kan øge pH-niveauet i din krop, i det omfang det kan forstyrre absorptionen af ​​vigtige næringsstoffer i kroppen som vitamin B12, folat, calcium og jern for at nævne nogle få. Næringsstofmangel forårsaget i kroppen kan resultere i nedsat vækst og andre abnormiteter.

7. ømme muskler

At drikke alkalisk vand kan også resultere i ømme muskler på grund af en ubalance forårsaget af kroppens pH-niveau.

8. Hovedpine:

Hovedpine er en anden irriterende bivirkning af alkalisk vand, når det anvendes dagligt. Omfanget af smerte kan variere fra person til person.

Se mere: Er alkalisk vand godt for dig

9. Søvnighed og træthed:

Forbruger alkalisk vand hver dag kan endda resultere i træthed og træthed. Du kan også føle dig træt det meste af tiden på grund af ubalancen årsag i pH-niveauet.

Du har nu lært, at selv om alkalisk vand giver flere sundhedsmæssige fordele for kroppen ved at reducere surheden og genoprette pH-balancen, har den også potentialet for at forårsage disse bivirkninger. Omfanget af irritation kan dog variere fra person til person.

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send