Skønhed og mode

25 Forskellige typer fugle med navne og billeder

Pin
Send
Share
Send


Levende væsener klassificeres i både hvirveldyr og ikke-hvirveldyr. Hos hvirveldyr har vi amfibier, krybdyr, fugle osv. Alt om fugle, de kan beskrives som det levende væsen, der er præget af fjer, en næb uden tænder, der har en metabolisk hastighed, der ligger hårdskallede æg. De har et firekammerat hjerte, og de er lette i vægt, men de er velsignet med et stærkt skelet. Tag et kig på det udvalg af smukke fugle liste, som vi måske eller måske ikke kender til.

Liste over søde og smukke fugle og billeder:

Her er de 25 bedste fugle navne liste, lad os se dem.

1. Toucan:

I denne liste over fugle er toucan en af ​​de dyrlige smukke fugle, der tilhører en familie af Ramphastidae. Denne familie er tæt forbundet med amerikanske barbets. Navnet på denne fugl er fra portugisisk. Toucans masse spænder mellem 130g -680g og dens længde ligger i mellem 11,5 inches til 29 inches. Deres kroppe er korte og størrelse kan sammenlignes med krage. Halen er afrundet og varierer i længden til hele kroppen. Dens vinger er små og nakke er tyk og kort. Disse fugle rejser kun korte afstande, da de er fugle med skovboende. Tungen varierer fra 14-15 cm, som er smal og gråfarve. Det forstår smag og er følsomt over for det.

Toucan lever i subtropiske og tropiske områder og er hjemmehørende i Mellemamerika, Syd Mexico, den nordlige del af Caribien og Sydamerika. Da de er bødelige, lægger de hvide æg fra 2-21. Disse findes generelt i par. Toucans er omnivorer, og deres bytte omfatter frugter, insekter og små firben.

2. King Fisher:

Kingfisher tilhører en familie af Alcedinidae og har tre andre familier som Alcedinidae, Halcyonidae og Cerylidae. Denne smukke fugl tilhører de familier, der indeholder flod-, træ- og vandkystfiskere. Der er omkring 90 arter i kingfishers.

Kingfisher har et stort hoved, skarpe, lange og spidse regninger med korte ben og stubbe haler. De fleste af arterne har forklæde med forskelle i deres køn. Disse findes hovedsagelig i skove i tropiske områder. De spiser generelt på fisk og en bred vifte af bytte. De elsker at bo tæt på floder for at spise fisk. Deres rede vil være i hulrum, tunneler gravet ind i kunstige banker i jorden. En fjerdedel af kingfishers lever i ubrugte termite reden.

Den mindste art af kingfisher er afrikansk dværg kingfisher, massen gennemsnit på 10,4g og længden er 10cm. Største kingfisher er en kæmpe kingfisher, dens massegennemsnit er 355g og 45cm i længden. De fleste kingfishers fjerdragt er lyse, i blå og grøn farve. Kingfishers har en lang, daggerlignende regning, som bruges til at jage fisk og bytte fra jorden.

De har generelt korte ben med fire tæer, hvoraf tre punkter i fremadgående retning. Disse er kødædende og deres bytte omfatter fisk, krybdyr og frøer osv. Deres æg er altid hvide og blanke. Koblingsstørrelsen varierer mellem arter. Hver kobling har to æg. Nogle gange lå de 10 og gennemsnit på 3-6 æg. Incubation er arbejdet både mand og kvinde. Afkom bliver hos deres forældre indtil 3-4 måneder. Deres bytte er for det meste insekter, drage fluer og bier osv.

3. Swift:

Swift tilhører en familie af Apodidae af stærkt luftfugle. Tree swifts er tæt relateret til ægte swifts. Denne familie er afledt af græsk, hvilket betyder footless. Disse er luftfugle og er de hurtigste flyvere og flyver omkring 169 km / t. Fælles hurtigt kan dække mindst 200.000 km om et år. Swift har store vingespidsben.

De har en fleksibilitet til at ændre deres vinkel mellem vingespidsben og forben for at ændre formen og området ved at maksimere deres effektivitet og manøvredygtighed. Fuglene selv roterer deres vinger fra bunden. De bor på alle kontinenter majorly på oceaniske øer. De vejer fra 5,4 g-184 g og måler fra 9 cm-25 cm. i længden. Resten af ​​disse fugle limes til en lodret overflade med spyt. Æggene lukkes efter 19-23 dage og forlade inden for seks til otte uger. Disse er inkuberet af begge forældre.

4. Papegøje:

I typer af dyrefugle er en papegøje en. Papirets videnskabelige navn er Psittaciformes. De tilhører en familie af Psittacopasserae. Disse findes hovedsagelig i subtropiske og tropiske områder. Der findes ca. 372 arter i 86 generelle. Deres størrelse varierer fra 3,5 til 40 inches og masse på ca. 2,25 til 56 ounces. Disse fugle lever i grupper kaldet flokke, og hver flok indeholder omkring 20-30 fugle.

De er omnivorer, der betyder, at de spiser nødder, frugt og insekter mv. Papegoblingens koblinger indeholder kun to æg, og inkubationsperioden er omkring 18-30 dage. En nyfødt papegøje er blind i de første to uger. En kylling bliver fuldt moden kun med 1 til 4 år afhængigt af arten. Parrotens levetid varierer fra 50 til 95 år.

5. Humming Bird:

Hummingbird er en lille fugl og et familiemedlem i Trochilidae. Og dets videnskabelige navn er også trochilidae. Disse er de mindste fugle, der spænder fra 7,5 til 13 cm. Disse er velkendte som kolibrier, fordi når deres vinger klapper, er der skabt en hummerende lyd. De kan flyve i alle retninger. Deres primære mad er træsap, pollen, insekter og blomsternektar. Koblingsstørrelse indeholder ca. 1 til 3 æg. Young begynder at flyve i 18-30 dage.

Disse fuglearter er kendt for at tilføje skønhed til vores miljø.

6. Columbidae:

Duer og duer er familiemedlemmer af columbidae. Der er omkring 310 dyvearter tilgængelige. Disse betragtes som symboler for kærlighed. De vejer omkring 900g-2,1 kg. Længden af ​​deres kropsinterval for voksne mand 55cm, 70cm for vestkronede duer og 13-15 cm for dværgen. Koblingsstørrelse er kun ca. 1. Dens bytte omfatter frø eller frugt. De lever hovedsagelig i tropisk natur og skovområder og kan justeres til enhver art. Inkubation udføres af begge forældre. Mandlige fugle laver woo-hoo lyde for at angive, at de er single.

7. Hornbill:

Det er et familiemedlem i Bucerotidae. Disse findes hovedsagelig i subtropiske af Asien, Afrika og Melanesien. Hornbilledmasse er op til 6,2 kg og længden af ​​kroppen er mellem 1 ft-3 ft 11 inches. Der er omkring 55 arter. De er omnivorer, spiser frugter og insekter. Denne slags fugle har koblinger, der indeholder omkring seks til otte hvide æg. I hele nestningsperioden bringer hanen 24000 frugter til kvinder. Et særligt træk ved denne fugl er, at de har øjenvipper.

8. Rallidae:

Rallidae tilhører en kosmopolitisk familie af små til mellemstore fugle. Denne familie omfatter crakes, gallinules og coots. Disse findes hovedsagelig i terrestrisk levesteder. Disse er især glad for tæt vegetation. Deres kropslængde er fra 12 cm til 63 cm og massen er ca. 20 g til 3000 g. Disse har lange halser, og de bliver senere komprimeret. Disse er flightless i løbet af løbetid. De lå omkring 5 til 10 æg. Koblinger har omkring 15 æg. De afhænger af deres forældre omkring en måned.

9. Spoonbill:

Spoonbill er en hvid fugl og et familiemedlem i Thresiornithidae. Det er en langbenet vådfugl. Hidtil er seks arter anerkendt. Det videnskabelige navn er Plateinae. Disse bygger reden i træer og reed beds. Dens koblinger har omkring tre glatte hvide æg og inkuberet af begge forældre. De foder på fisk og insekter, der kommer mellem mandibles. De hakker i kolonier og flokke.

10. Bee-Eater:

Det videnskabelige navn på bi-æter er Meropidae, og det er familiemedlem i Meropidae. Tyveogtyve forskellige arter af bi-æter er i øjeblikket. Disse findes hovedsagelig i Asien, Afrika og endda nogle dele af Australien, New Guinea og Europa. De byder på flyvende insekter, bier osv. En enestående karakter af bi-æter er, at før den fortærer sit byttedyr, fjerner den stinger af insektet. Dens kobling indeholder 2-9 æg, der er hvide i farve. Deres rede er, de hænger dykker i jorden. Inkubation af unge fugle tages af forældre.

11. Grebe:

Det videnskabelige navn af grebe er Podicipedidae. Det tilhører en familie af Podicipediformes. Disse fugle dykker generelt i ferskvand og nogle besøger havet under migration om vinteren. Der er omkring 22 arter og seks generelt. Dens masse varierer fra 1,7 kg til 120 gram, og kropslængden varierer fra 23,5 cm til 71 cm. Deres vigtigste fødekilde er fisken, og de fanger dem ved at dykke i åbent vand.

12. Perlehøns:

Det videnskabelige navn Guineafowl er Numididae og klassificeres i højere klassifikation af Galliformes. Denne fugl indfødte er i Afrika. Guineafowl har mørkegrå og sortagtige fjerdragt med tætte pletter. Det måler 40-71 cm i længden og massen består af 700-1600 gram. Disse findes i Afrika syd for Sahara. Generelt fodrer de på insekter. Men Guineafowl bliver bytte for mennesker på nogle steder i Afrika og Italien. Deres æg er rigere end kyllingæg.

13. Gåsfugl:

Det videnskabelige navn Goose er Anserini og en familie af Antidae. Gåsens masse er 3,2-6,5 kg. Deres wingspan er 1,3-1,8m for Canada goose og 1,6-1,8 for svane gås. Koblingsstørrelse er ca. fem til Canada gås og 5-6 for svane gås. Livslængden er 10-24 år. Gås er ganske almindelig og har karakter i fuglearter, selv om den ikke kan flyve højt.

14. Spejl:

Det videnskabelige navn er Picidae og tilhører en familie af picidae. De bor for det meste i New Zealand, Australien, Madagaskar, New Guinea og ekstreme polarregioner. Der er omkring 200 arter. Spejle er normalt sort, rød, gul og hvid i farve. De kan hakke 20 gange pr. Sekund. De foder på insekter og døde træer. Nest indeholder 2-5 æg og inkubationsperioden er ca. 11-14 dage.

15. Pingvin:

Videnskabeligt navn pingvin er Spheniscidae. Det tilhører en familie af Sphenisciformes. I vandet kan det dykke med en hastighed på 6-9 km / t. Dens kropsmasse er ca. 38 kg, og højden varierer derfor fra arter; 33cm til en lille pingvin, 49cm til Galapagos pingvin og 1,1-1,3 m for kejseren pingvin. Den maksimale levetid for en pingvin er 20 år. Dette er endnu en slags slags fuglearter, som vi ikke ofte ser.

Se mere: Typer af fisk

16. Sluge:

Det videnskabelige navn på en slug er Hirundinidae. De arter, der findes i denne familie er 83. De opdrætter over hele verden forventer i Antarktis. De migrerer til forskellige steder i verden. Disse er insektbeskyttende. Slugehastigheden er ca. 30-40 km / t. Massen af ​​kroppen til en voksen er ca. 10-60 g. Dens kropslængde er 10-24 cm. Koblingsstørrelse er 4-5. Inkubationsperioden deles mellem arter.

17. Passerin:

Det videnskabelige navn er Passeriformes. Et særligt træk ved denne fugl er et arrangement af tær tre pegende fremad og en anden tilbage. Det har mere end 110 familier. Dens vægt overstiger 1,5 kg og 70 cm i længden. Kyllinger af passerines er blinde, hjælpeløse og fjerløse. Koblinger indeholder et enkelt æg.

18. Heron:

Det videnskabelige navn er Ardeidae. Denne smukke fugl tilhører klassificeringen af ​​Pelecaniformes. Hidtil anerkendte arter er 64 i verden. Heronens højde er 1,2-1,5 cm. Dens vingespidslængde er 40-58 cm. Heronmasse er 4-5 kg ​​og afviger efter art. Disse er kødædende. De danner en paraply som et baldakin at jage. Deres bytte omfatter fisk og krabber osv. De tager endda ærter, korn, korn osv. Sjældent. De lå tre til syv æg. Inkubation er taget af begge forældre.

19. Muldvarp:

Det videnskabelige navn er Laridae. Det er klassificeret i en højere klassificering af Lari. Disse omtales ofte som måger. Hovedsagelig fundet i de nordatlantiske regioner. Massen af ​​lille krop er 68-160 g og voksenmåge er 1,8 kg. Længden af ​​kroppen er 25-30 cm for lille måge voksne og 64-79cm for stor sort måge voksne. Vingerne på hver måge er 61-78 cm for lille måge og 1,5-1,7 cm for en voksen. Koblingsstørrelse af måger er 1 til en svalehalse, 2-6 til lille måge og 1-3 for stor sort måge voksne. De fodrer med marine og ferskvands søer fisk og hvirvelløse dyr. De drikker også hav og saltvand.

20. Albatross:

Det videnskabelige navn på albatross er Diomedeidae. Det blev klassificeret under en højere klassifikation af Procellariiformes. De spænder i det sydlige Ocean og det nordlige Stillehav. spændvidde når op op til 12 fod. De fodrer med krebsdyr, fisk og blæksprutter og slagteaffald. Nogle gange tager de lige så dyreplankton. De laver et enkelt æg med hvide rødlige pletter på den. Hvert æg vejer 200 til 510 g. De yngler hver 18 måned. Denne slags fugle skaber rejer ved hjælp af græs, buske, tørv, jord og pingvinfjer. Inkubation er taget af begge fugle. Chick vil blive brooded og bevogtet i tre uger. Det kan overleve op til 50 år.

Se mere: Forskellige typer af hunde

21. Gøg:

I de vilde fugle navne er gøg en og dets videnskabelige navn er Cuculidae. Det er klassificeret under en højere klassifikation af Cuculiformes. Der er omkring 54 arter af gøg. Gøgler findes mest i Asien, Australien, Afrika og Europa. De hæmmer områder som enge, marker og myrer. Nogle gange forekommer det endda i alpine områder. Gøglængden når til 12,6 til 14,1 og vægt op til 2,1 ounces. Hanner og kvinder kan identificeres ud fra deres farve. Gøg feeds på larver og insekter. Den ligger normalt på 12-22 æg pr. Sæson. Gøgens levetid er seks år. Gøg forbliver generelt i Afrika i ni måneder, men det synger aldrig. Det er den mandlige gøg, der synger for os.

22. Peafowl:

Peafowl er ellers kendt som påfuglen, der behandles som et kæledyr og en vilde fugl. Der er to asiatiske arter blå for indisk peafowl oprindeligt fra indiske og Sri Lanka, andre fra Burma, som er grøn i farve. Det særlige ved deres fjer er, at det er markeret med øjenpletter. Påfugle er utvivlsomt smukke fugle, der forbløffer os.

Crest ses på toppen af ​​begge køn. Plumage af peafowl er en blanding af brun, grøn og kedelig grå. Gennem vocalization det tiltrækker peahens. Peafowl er omnivorer. De spiser blomsterblad, plantedele, frøhoveder og insekter. Selv reptiler, leddyr og amfibier er taget. Disse er også domesticeret. Familien af ​​peafowl hedder Bevy. De kan flyve meget højt på trods af deres massive tog. Selv hvide peafowl kan ses.

23. Eagle:

I listen over almindelige fugle, ørn i en, der tilhører en familie af Accipitridae. Næsten 60 arter af ørne er fra Afrika og Eurasien. Endnu 14 arter findes fra Central, Sydamerika, Nordamerika og Australien. Ørn er kendt som stor kraftig rovfugl med tungt hoved og næb. De fleste ørne er større end gribbe. Ørneørn er stærke; den har 3,6 gange menneskehed for ægteskabelig ørn. Eagles reden kaldes som eyries og er bygget på høje klipper og høje træer.

De lægger to æg. De kaldes som apex rovdyr i verden. Dens kropsmasse varierer alt efter dens art. Eagles er ofte opdelt i fire kategorier: Harpy eagles, booted eagles, slange ørne og fiskørn. Harpy eagles jagt i tropiske områder.

24. Moa:

Moa er en uddød New Zealand fugl. Det videnskabelige navn Moa er Dinornithidae. Det er klassificeret under klassificering af Ratite. Den har to store arter ved navn Dionrnis robustus og Dinoris novaezelandiae. Dens højde når ca. 3,6 m med sin nakke strækket ud. vægten af ​​hver moa kan være 230 kg. Det er herbivorer. Særlige karakter af Moa er, at de plejede at sluge kråssten. Disse sten er glatte. Moa æg størrelse varierer fra 120-240 millimeter og 4,7 til 9,4 cm. Inkubation udføres af den mandlige Moa.

25. Elephant Bird:

Det videnskabelige navn er Aepyornithidae. Disse er arter fra det 17. til det 18. århundrede. De boede engang på øen Madagaskar. Syv arter blev fundet i elefantfugl. Elephant højde er 3m og vægt ca 350 til 500 kg. Det lever hovedsageligt i Australien og New Guinea. Det er en herbivore, og den ægstørrelse er større end den af ​​en struds. Ægets omkreds er omkring 3 ft og 13 inches lang med en kapacitet på 2 imperial gallons. De er store og er en særlig række fugle.

Se mere: Forskellige typer af drømme og deres betydning

De mange forskellige typer fugle vidner om, hvor smuk vores økologi er. Fuglelisten ovenfor indeholder alle slags fugle, som vi ved og ikke ved. Nogle af de forskellige fuglearter med billeder og navne hjælper dig med at udforske og lære og mere om dem.

Billeder Kilde: pixabay.com, 24, 25.

Se videoen: Fødselsdag - Fest og faver demo - 25 billeder (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send