Skønhed og mode

9 bedste natkrem til fedtet hud at bruge mens du sover

Nogle af os er født med stor hud, indtil sommeren viser sig. olieagtig hud til de vinterlige nætter er en lyksalighed, når du ser dine venner knække op over fugtighedscremeflasken, og du køler bare i et hjørne, der er velsignet. Vi ønsker dog, at vi kunne sige det samme til somrene. Gå i seng efter en lang dags arbejde uden at behandle din hud er simpelthen forkert.

Fordelen med en sund nat hud især for olieagtig hud er en liste, længere end man kunne forestille sig. Bortset fra at give din hud den tabte næring, mens du sover, gør en nathud også op om morgenen, når du anvender en creme, er simpelthen ikke en mulighed.

Populære natkrem til fedtet hud i Indien:

Her er en liste over alle de produktive natkrem til olieagtig hud, som du kan vælge og forkæle dig selv i aften.

1. Clinique Repairwear Intensive Night Cream til fedtet hud:

Clinique Repairwear Intensive Night Cream er formuleret specielt til ansigtsskulptur, hvor det virker på sarte ansigtsmuskler og firmaer dem op, hvilket vil efterlade dig en naturlig kontur. Dette lette produkt reparerer døde skadede hudceller og virker på fedtene, der akkumuleres inden for cellens oprindelse. Dette er den bedste natkrem til olieagtig hud.

2. Damme Gold Radiance Natkrem til fedtet hud:

Gør den vanlige Pond's varemærkeolieredskab, fungerer Gold Radiance Night Cream i det væsentlige på de dybere hudlag, hvor den garvede hud gennem dette får et nyt forfrisket look. Udover at lysne det, fugtiger det huden uden at gøre det klatret, så du kan vågne op til en blød og smidig hud. Det er en bedste natkrem til olieagtig hud i Indien.

3. Olay alt i en retfærdighed natkrem til fedtet hud:

Olay er et mirakelprodukt, der har regeret markedet i de sidste par år, og dette er en af ​​deres natkrem formuleret til de olieagtige kombinationer af skønheder, hvor det primære fokus er lagt på at genvinde din tabte hud, mens du arbejder på de stædige pletter og tan patches. Dette er en af ​​de bedste natkrem til olieagtig hud.

Se mere: Bedste Natkrem til Kombination Skin i Indien

4. Olay Regenerist Night Cream til fedtet hud:

Her er endnu en bedst sælger Night Firming Regenerist fra Olay, der leveres med en superhydreringsformel, der ikke tillader overskydende talgproduktion, mens fugtgivende huden stadig gør det smidig. Bortset fra eksfoliering tager det også sig af dine rynker ved at stramme din hud til det slanke udseende, du ønsker det.

5. Himalaya Revitaliserende Natkrem For Olieagtig Hud:

Dagen ind og dag ud beskadiger hudcellerne langsomt, og det er jobbet med denne genoplivende natkrem ved Himalaya at forny og genopbygge de beskadigede partier og genoplive din smukke hud. Arbejder over natten føjer dette også næringsstoffer til huden for at holde det sundt og skinnende. Det er en natkrem til olieagtig hud i Indien.

Se mere: Bedste Natkrem

6. Lakme Perfect Radiance natkrem til fedtet hud:

Først vil Lakme Perfect Radiance Night Cream arbejde på pletterne og pletterne ved den daglige garvning, hvilket gør din hud jævn og derefter fortsætte med at genopbygge den, mens du sover om natten. Pakket i en elegant sort beholder med en himmellig lugt, det kan bare være din bedste ven for natten.

7. L'Oreal Paris Hvid Perfekt Natkrem Til Olieagtig Hud:

Den Hvide Perfekte Natkrem fra L'Oreal kommer med melanin forsvindende formel, der virker kraftigt på de mørkede hudceller og forynger dem, så du vågner op til en sund, lys hud hver morgen. Det er en bedste natkrem i Indien for olieagtig hud.

Se mere: Bedste Natkrem til Acne Prone Skin

8. Oriflame Optimal Hvid Natkrem Til Olieagtig Hud:

Oriflame præsenterer dig den Optimale Hvide Natkrem pakket i en suave mauve-beholder, der passer til dine tidlige trediver, når de første tegn på aldring bare begynder at dukke op. Arbejdet på de fine liners og mørke cirkler, ville denne creme give din hud en satin glat følelse. Det er en af ​​de bedste natkrem til olieagtig hud i Indien.

9. Lotus Herbals Skin Renewal Night Cream til fedtet hud:

Passer til alle hudtyper, herunder fedtet til kombinationshud, Lotus Herbal Skin fornyelsen er en natkrem, der hydrater huden og fodrer den med de væsentlige næringsstoffer, der vil holde din hud frisk og frisk morgenen efter. Det er en bedste natkrem i Indien for olieagtig hud.

Se videoen: Jeunesse Longevity TV - Episode 14 - The Luminesce Serie Part 1 (Februar 2020).

Загрузка...