Skønhed og mode

9 bedste gel neglelakker til kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send


Gelbaserede neglelak er de nyeste og mest trendy neglelak. Disse giver en naturlig glans for neglene, er venlige at bruge og varer længere end almindelige negle maling. Dens øgede efterspørgsel erstatter regelmæssige negle malinger i de fleste saloner og søm studios. Neglen ser utroligt smuk ud, og for de fleste af mærkerne er der en bred vifte af nuancer at vælge imellem. Disse er dyre sammenlignet med almindelige negle maling, men de fremragende resultater det giver er værd at prisen.

Seneste samlinger af Gel neglelak:

Her er de mest populære mærker, der tilbyder Gel Nail Polishes til attraktive priser og fremragende resultater.

1. CND Shellac:

Mærket er kommet på markedet så sent som i 2010, men har erobret neglelaket. Dette er den bedste gel neglelak mærke på markedet. Der er mange forskellige farver at vælge imellem i mærket. Deres naturlige make forhindrer skader på neglene og gør dem ikke gule.
Prisen er Rs. 620

Se mere: Bedste hvide neglelak

2. kunstnerisk farveglans:

Artistic Color Gloss er oprettelsen af ​​berømthed manicurist Tom Bachik. Det er nyt på markedet, men den gelbaserede neglelak er meget efterspurgt. De livlige farver og fantastiske tekstur er dens USP. Der er også matte, nøgne og glitrende nuancer, der er meget godt lide af alle.
Prisen er Rs. 862

3. Bio skulptur Gel:

Bio Sculpture Gel har været den ældste i løbet, men den mest værdsatte. Gel neglelak tager længere tid at tørre end andre, men kan lide de fantastiske resultater. Produktet er et glimrende alternativ til akryl.

Prisen er Rs. 3379

4. OPI Axxium:

De, der er glade for indviklet neglelak, elsker mærket. I modsætning til andre maling, der kommer i flasker, kommer OPI Axxium i potter. Det har så mange som 63 nuancer, der giver dig fantastiske resultater. Malingen er lavet af hurtig tør formel og giver en naturlig glans til neglene.
Prisen er Rs. 680

Se mere: Perfekt rød neglelak

5. IBD Gelac:

Gelac har en bred vifte af produkter til neglene, men neglelak er mest populære. Dens manicure resultater er fremragende. Gelens neglelak er fremragende til brug og spredes let, hvilket giver finesser til det samlede udseende af dine negle.
Prisen er Rs. 433

6. Star Nail Eco:

Star Nail Eco er en hurtig tør formel, der giver fantastiske resultater på ingen tid. Farverne er levende og tilgængelige i mange nuancer. En anden attraktiv funktion ved produktet er den beskyttelse, det giver til dine søm på ansøgning.
Prisen er Rs. 720

7. Harmony Gelish:

Shades fra Harmony Gelish passer alle hudfarver og ser godt ud på dem. Det har et stort farveområde, og applikationen er lettere sammenlignet med de fleste af produkterne i ligaen. Dens pakning er også meget anderledes og attraktiv.
Prisen er Rs. 790

Se mere: Sølvfarve neglelak

8. Essie Gel:

Essie Gel har keratin Care og Vitamin E base formel, som gør den til en perfekt kombination af skønhed og sundhed i dine negle. Der er en række nuancer at vælge imellem, og hver skygge er lavet til at passe neglene lige.
Prisen er Rs. 1076

9. TruGel:

De fleste af Gel-baserede poleret er en lommekniv, men denne kan være din sande ven på grund af sin attraktive og lommevenlige pris. Nuancerne er store, fra varme nuancer til milde nudder og passer til de fleste af de komplekser.
Prisen er Rs. 430

Gel neglelakker mærker anvendes i vid udstrækning og foretrækkes også af de fleste søm kunstnere. De er ikke kun venlige at bruge, men resultaterne er fascinerende. De gør dine negle stærke og forhindrer dem i let chipping.

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Juni 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send