Skønhed og mode

5 typer af hudvorter og deres årsager og fjernelse hjem retsmidler

Pin
Send
Share
Send


Et af de mest irriterende hudproblemer, der opstår mere i barndomsdagen, er vorter. I enkle ord er det en hudinfektion, der skyldes en bestemt type virus. Hænder, ansigt og fødder er de mest almindelige steder, hvor vorter kan forekomme. Det er en af ​​de besværlige problemer, og man bør begynde at kigge efter den rigtige behandling, så snart de gennemsyrer krisen. I stedet for medicin er det bedst at overholde nogle hjemmehjælpemidler, der er effektive i behandlingsprocessen. For at få mere at vide om de øverste hak hjemme retsmidler for vorter, denne liste er angivet nedenfor.

Hvordan man identificerer vorter og hvad forårsager dem?

Vorter er små læsioner udviklet på overfladen af ​​din hud, der ligner humper. Disse er normalt harmløse og godartede. Vorter er forårsaget af Human Papillomavirus eller HPV, hvilket gør hudcellerne vokse i ekstra. Dette resulterer i fortykkelse af det ydre hudlag, hvilket forårsager hårde læsioner på huden. Disse vorter ser generelt ud som små blomkål eller en blister på huden. Vorter er normalt smitsom og kan spredes gennem barbermaskiner, bider eller sår.

Hvad er de forskellige typer vorter, og hvor vokser de?

Der er forskellige typer vorter, der ofte vokser på bestemte steder i kroppen:

 • Fælles vorter: Som navnet antyder, kan disse vorter vokse overalt på kroppen. De sædvanlige steder er tæer og fingre på hænder og ben, men du kan se dem på nakke eller ryg.
 • Plantar Vorter: Disse vorter vokser på fodsålerne, men inden i hudlaget, i modsætning til almindelige vorter, som vokser udenfor. Plantar Warts gør et lille hul i fodområdet og kan gøre gå smertefuldt.
 • Flad vorter: Disse vorter vokser almindeligt på arme, lår og ansigt. De er i forskellige farver som lyserød, brun eller lysegul. Flad vorter har en flad overflade og lille at bemærke.
 • Filiform Vorter: Disse vorter er af samme farve som din hud og vokser omkring mundens læber eller næse. De vises endda rundt om halsen eller under hagen.
 • Periungual vorter: Disse er smertefulde vorter, der vokser rundt negle af fingre og tæer. De kan deaktivere den voksne negle og forårsage alvorlig ubehag.

Det har de rigtige ideer, der skal følges hver dag, indtil problemet falder. Tjek dem ud:

Bedste Home Remedies For Vorter:

1. Tea Tree Oil:

Tea tree olie er en af ​​de dokumenterede naturlægemidler til fjernelse af vorter. Denne olie udviser anti-bakterielle og antivirale egenskaber, der kan reducere yderligere vådlodsvekst og bidrage til at fremskynde processen med sårheling. Tea Tree olie er dog ikke et øjeblikkeligt middel til at fjerne vorter. Det kan tage op til et par måneder for vorterne at falde af. Det er dog bedre end at bruge varme eller kemikalier for at fjerne dem

Sådan bruges:

 • Tag et par dråber Tea Tree Oil på en bomuldsstynge
 • Påfør dette på vorterne to gange dagligt
 • Brugervejledning:
 • Fortynd koncentreret Tea Tree Oil i Carrier Oil

Bivirkninger:

 • Tag aldrig te-træolie internt. Gravide kvinder skal undgå dette, da te-træolie kan forårsage hormonel ubalance.

2. æblecider eddike:

Æblecider eddike er en af ​​de testede våd fjernelse retsmidler. Det hjælper med at dræbe bakterier og virus på grund af tilstedeværelsen af ​​eddikesyre i eddike. Denne syre begynder langsomt at ødelægge roten af ​​din vorte og få den til at falde af din hud. ACV hjælper også med at øge dit immunsystem og gøre din kropsafdeling af fremtidige vorter. ACV-behandling er ret simpel, men effektiv.

Sådan bruges:

 • Fortynd 2 spsk af ACV i 1 spsk vand
 • Sug en bomuldskugle i denne blanding
 • Påfør dette på vorterne og bind et bandage
 • Lad det stå over natten

Brugervejledning:

 • Du kan fjerne vorterne på ben og fødder ved at dyppe dem i et karbad af ACV-opløsning

Bivirkninger:

 • ACV skal altid fortyndes i vand, ellers kan det forårsage blærer

3. Kanaltape:

Duct tape er en meget udbredt hud vorter fjernelse hjem afhjælpe. Selvom dette middel ikke virker for alle, virker det stadig i mange årsager. Duct tape hjælper med at slippe af med vorter ved at anvende et stærkt tape på din vorte og fjerne dem hver 5-6 dage. Denne behandling hjælper med at blødgøre vorterne og få dem ud af huden. Nogle mennesker bruger også salicylsyre på vorterne for at få dem hurtigt ud.

Sådan bruges:

 • Skær et lille stykke Duct tape og hold det på vorterne
 • Efter 5-6 dage skal du fjerne båndet og filme det med en pimpsten
 • Du kan endda suge området i varmt vand for at blødgøre området
 • Gentag denne procedure, indtil du ser resultaterne.

Brugervejledning:

 • Dette kan arbejde for mindre vorter. Større vorter kan tage tid at komme ud.

Bivirkninger:

 • Du bør undgå at bruge denne metode til vorter på kønsorganer, underarm og slim
  membraner.

4. Bananskræl:

Banan peeling er meget effektiv til at slippe af vorter naturligt. Selvom der ikke er sket meget forskning på grund af, hvordan bananeskræl kan fjerne vorter, men det antages, at det høje kaliumindhold i bananskræller er, hvad der forårsager, at vorterne går væk. Regelmæssig brug af bananeskræller på vorterne brænder dem lag for lag, men gør ingen skade på huden omkring den. I modsætning til kemiske behandlinger, som også beskadiger de omkringliggende væv, er bananskrælene helt sikre.

Sådan bruges:

 • Tag skræl af en moden banan og skær et lille firkant
 • Dække vorten fuldstændigt med denne bananskal og læg et tape på den
 • Lad det stå natten over og fjern skræl næste morgen
 • Gentag denne procedure, indtil symptomerne falder.

Brugervejledning:

 • Du kan tilføje et par dråber tea tree olie skræl for at fremskynde resultaterne.

Bivirkninger:

 • Grøn bananskræl anbefales ikke til denne behandling. Bananen skal være gul og moden.

5. Bagesoda:

Bagesoda hjælper med at slippe af vorter ved at ødelægge det virus, der forårsager det. Også bagepulver blødgør området og forhindrer også yderligere infektioner fra virus, der forårsager vorter. Bagepulver er også et perfekt rengøringsmiddel til hud, som kan hjælpe med at fjerne lige uønsket hår. Brug af en pasta af sodavand på de berørte områder kan blødgøre delen og få vorten til at slukke på egen hånd. Bagepulver er en af ​​de bedste vortehærdemidler til hjemmet.

Sådan bruges:

 • Bland en spsk eddike i 1 spsk bagesoda
 • Påfør denne pasta på vorterne
 • Lad det stå i et par timer og vaske af

Brugervejledning:

 • Brug denne behandling to gange dagligt til hurtigere resultater.

Bivirkninger:

 • Bagepulver kan være ret stærk på huden. Sørg for, at det ikke påvirker vævene omkring vorten.

Yderligere Home Remedies for Vorter:

 1. Citron Brug: Citron kan hjælpe med afvænning af væv og dermed fjerne virusen, der forårsager hudproblemet. Tag nogle økologiske citronsaft og anvend det på de berørte områder for at få de bedste resultater og til at behandle vorterne om et par dage.
 2. Aloe vera: Aloe Vera har beroligende egenskaber og hjælper med anti bakterielle egenskaber til huden. Til behandling af vorterne tages frisk udvundet gel eller saften fra planten og fryser det et stykke tid, før det påføres. Dette skal gøres 2-3 gange om dagen, indtil krisen helt falder.
 3. Appelsinskræl: Et nemt hjem middel til behandling af vorter er at gnide det med appelsinskal. Det vil langsomt ændre vartens farve til orange og hjælpe det med at behandle om 2-3 uger. Det er en god måde at sikre den rette kur.
 4. Witch Hazel: Et af de mest almindeligt anvendte hjemmemedicinske produkter til vorter er heksehassel. Tag noget af væsken på en ren bomuldskugle og læg den derefter direkte på vorterne. Efter et par minutter skal det vaskes med vand. Følg det dagligt for at få de bedste resultater.
 5. Kartofler: Tag en friskskåret kartoffel og gnid den hvide del af grøntsagen på vorterne hver dag. Dette skal gøres 4-5 gange om dagen og efterfølges i et par uger for fuldstændig helbredelse. Det er en af ​​de nemmeste og mest tilgængelige måder at behandle vorter på og 100% sikker måde. Sørg for at du ikke stopper hærdningen imellem for at behandle vorterne fra rødderne. Prøv det ud for at se fordelene.
 6. Æbler: Et æble om dagen holder også vorter væk, men æblet bør ikke spises i dette tilfælde. Æble er et meget godt hjem remedy for vorter, og du kan simpelthen skære et skive fra et frisk æble, først gnide lidt på det effektive område meget forsigtigt og derefter blot dække vorten med et skive. Løs det nu med et duct tape.
 7. Neglelak: Nå ja neglelak kan også helbrede vorter, fordi det er en meget effektiv vorter hjem afhjælpe. Du bliver nødt til at tage en god mængde neglelak og anvende det på vorteområdet og dække vartet pænt. Lad neglen farve tørre der og derefter anvende igen når og når det er nødvendigt indtil vorten er helt helbredt.
 8. Tandpasta: Tandpasta er alligevel kendt for at have antiinflammatorisk indhold og er derfor et af de meget effektive hjemmetmidler til vorter på ansigt eller hals eller hånd. Der er ikke noget svært ved at bruge dette også fordi tandpasta er noget, som vi alle har som en nødvendighed i vores liv, og du skal bare anvende det på vorteområdet tykt og derefter dække delen med et bandhjælp.
 9. Aspirin: For dette hjem afhjælpning for vorter vil du brug for nogle olivenolie og aspirin tabletter. Du skal først gnide området med olivenolie og derefter placere en aspirintablet på toppen og dække med et båndhjælpemiddel eller blot knuse aspirintabletter og derefter lave en pasta og derefter anvende på området.
 10. Banan: Forskellige dele af banan er nyttige som afhjælpende foranstaltninger til vorter, og vi er her for at diskutere to af de vigtigste i dag. Vi taler om bananhuden og en simpel bananskive. Til brændende vorter kan du klippe et stykke fra en bananskal og derefter placere det på vorten med den hvide side ned og derefter dække med et båndhjælpemiddel. Dernæst kan du tage et stykke banan og bare gnide det på vorten.
 11. Aubergine: Også kendt som brinjal og baby auberginer, ægplanter er gode naturlige hjemmet retsmidler for vorter og også meget nyttigt og effektivt på mennesker med følsom hud især børn. Skær bare et stykke aubergine med en størrelse på lidt mere end vorten og læg det nu på området. Dæk med tape eller båndhjælp, og hold det så, indtil aubergine skiven er ændret.
 12. Løg: Løg er meget effektive, når du er irriteret med en vorte på din krop. Du kan bare tage et stykke løg og holde gnidning meget forsigtigt på området. Du kan også drysses lidt salt på skiven lidt før påføring. En anden måde at anvende løg på er ved først at dryppe citronsaft på vorteområdet og derefter fastgøre løgeskiven over den berørte del og dække med et forbudshjælpegips til en dag og gentag igen den næste dag.
 13. Simple Band Aids: Bandhjælpemidler og andre plaster og bandager er også vorter fjernelse hus afhjælpende foranstaltninger. Dette er interessant, fordi du faktisk kan slippe af vorter uden nogen medicin overhovedet, selv om det kan tage lidt mere tid forholdsvis. Du bliver bare nødt til at pakke området med et bandstøtte meget tæt og derefter holde det sådan, indtil vorten kommer op og derefter fjerne forbudsstøtten og anvende nogle mark fjernelse lotion.
 14. Gulerødder: Kombinationen og gulerødder og olivenolie virker som vidunder for vorter og også for enhver anden form for koger. Hvad du skal gøre er bare at tage en gulerod og rist det pænt og fint, indtil det bliver omdannet til en semipasta-konsistens. Nu blandes det bare med lidt olivenolie indtil tykt og påfør det nu på det berørte område mindst to gange om dagen.
 15. Ananas: Det antages, at bromelainindholdet i et fyrretræ er det, der hjælper med at helbrede vorter, og det er også ekstremt effektivt. Du skal igen tage en skive af en fyr kun en smule større end vådområdet selv og derefter dække med en duct tape for at sikre ananas skive position og gøre det hver dag tre gange.
 16. Vegetabilsk olie: Dette er en ingrediens, som du nemt kan finde i ethvert køkken, fordi der ikke er en enkelt familie i verden, der ikke bruger en slags vegetabilsk olie i køkkenet, så du ikke behøver at bruge noget ekstra for at få olierne. Nu for at helbrede vorterne skal du bare tage en lille hvid olie og derefter dab den på det berørte område lidt og holde det hvile.
 17. mælkebøtter: Mælkebøtter er meget smukke blomster, der har bomuld og blød torn som kronblade, og de vil simpelthen flyve væk, ligesom du giver dem et slag. Stammen er lige i din hånd. Nu er der en mængde naturlig mælk i stammen af ​​hver mælkebøtte, og du kan tage ud denne mælk og bare gøre det på vorter området for at få meget hurtig lindring. Det eneste er, at du bare skal gentage denne metode to gange eller tre gange hver dag.
 18. Varmt vand: Ja her taler vi om absolut varmt vand, som du ikke kan drikke overhovedet. Tag en skål med sådant vand, og du kan også tilføje lidt eddike til dette. Nu blød din finger direkte eller en bomuldskugle, hvis vorterområdet ikke kan gennemblødes direkte og lad vandet så lunkne blive.
 19. skrubbe: Selvom tung skrubning slet ikke anbefales på vorter område, taler vi om blid skrubning, når du føler, at vorterne bliver lidt hårde. Det er mere som exfoliating området snarere end hårdt gnidning. Få en mild og skummende sæbe og skrub området så pænt kun en gang om dagen og bare i et par sekunder også.

Top tips til at hjælpe dig med at holde vortefri!

Disse tips kan hjælpe dig med at behandle pinlige vorter:

 • Aktuel jod virker på vorterne ved at fjerne dem fra roden og aldrig lade dem komme tilbage. Påfør jod direkte på vorterne og lad den stå natten over.
 • Neglepole er en anden usædvanlig måde at slippe af med vorter. Du skal anvende neglelak på vorterne og dække det med et båndhjælpemiddel. Gentagelse af denne procedure hver dag kan hjælpe dig med at slippe af vorter.
 • Castorolie er et andet naturligt middel til vorter. At lave en pasta af Castor olie og bagepulver kan fjerne vorter hurtigt.
 • Hvidløg, den skarpe ildelugtende urt dræber virussen og lader dem aldrig komme tilbage. Du kan dab en hvidløgsklove på vorterne og forlade natten over.
 • Thuja tinktur er et effektivt homeopatisk middel til at slippe af med vorter. Påfør tinkturen direkte på de berørte områder.

Vorter kan være meget smertefuld til tider og som tidligere sagt mere end medicin er disse hjemmehjælpemidler til vorter mere effektive og lettere at følge.

Pin
Send
Share
Send