Skønhed og mode

20 bedste barsel bras og tips til perfekt pasform

Pin
Send
Share
Send


Leder du efter barsel bras? En barselbh er en suppleret beskrivelse af en normal bh - specielt designet til tilfredsstillende at støtte dine voksende bryster gennem graviditeten. Når du har valgt en barselbh, er mulighederne uendelige. Men tror ikke, at ligesom du er gravid, skal du kaste stilbogen ud af vinduet. Bredere stropper, elastisk bomuldsfodring samt ekstra kroge og øjne på bandet er for tiden nogle af de funktioner, du klassisk finder i en barselbh. Maternity bras typisk ikke involvere underwire kopper. Tjek denne artikel for at udforske nogle af de bedste barselsbrødre.

Seneste og behageligt barsel Bras:

Her er vores 20 bedste barselbraser med billeder som følger os.

1. Push Up Moderskab Bra:

Denne Push-up BH er specielt designet til nye mødre, der kan lide at se sensuous. Det giver et godt løft til sagged bryster og får dig til at føle dig sikker igen. Det giver den rigtige spaltning afsløre og de brede stropper kan sidde behageligt på skuldrene. Koperne er lavet med blonder og bløde puder til et smukt udseende.

2. Stropløs moderskab Bras:

Hvem siger, at ingen mødre ikke kan bære stilfulde tøj? Mange fashionistas har svært ved at modstå fra at bære stropløs tøj og denne smukke bh er lavet kun for dem. Denne stropløs bh er en sømløs model med en perfekt pasform, der knuser dine bryster. Denne polstret bh giver den støtte og dækning, du har brug for, mens du har en stropløs kjole.

3. Polstret moderskab Bras:

Leder du efter en barselbørste med pads? Tjek denne chic model, der kommer i en sømløs, polstret model. Denne bh er en ikke-kablet model og leveres med god rem for at holde den på plads. De brede stropper tilbyder god støtte og har klip ned kopper for at gøre fodringstiden let. Dette kan være den perfekte bh til mommies, der kan lide at bære komfortable t-shirts.

4. Bomuld Moderskab BH:

Hvis du er på udkig efter en hudvenlig bh, er dette bomuldsundertøj til drenge det bedste valg. Denne grå moderskabsbro er lavet med strømpebukser og leveres med klip ned kopper. Taljebåndet giver god støtte og giver den perfekte pasform til dine bryster. Denne bh kommer med sømme for at give den rigtige form og løft. De midterste sorte knapper gør det til at se sødt ud.

5. Lace Maternity Bra:

Dette er for alle de mommas, der ønsker at fodre i stil. Det giver et feminint og sexet udseende med blonder fastgjort til hovedbH og fungerer også som en bralette. Den kommer med et klip ned kopper for at afsløre blonder, der har adgang til foder. Denne super bløde bh er ganske behagelig og giver den bedste støtte til dine bryster.

6. Trådløs moderskab Bras:

Trådløse bh'er er meget populære hos mødre, da de er mere komfortable end den kablede sort. Denne bløde grå bomuld trådløse bh kommer med aftagelige stropper for at konvertere dem til enhver form, du ønsker. BH'en kommer med en lukning og et klip ned for at gøre pleje lettere. Midjebåndet sikrer, at din bh forbliver på plads.

7. Plus Size Maternity Bras:

Dette er en af ​​de mest stilfulde og komfortable moderskabsbør til mammorer med større bryster. Det giver den rigtige støtte til dine overdimensionerede bryster med en klip nedåbning til pleje. Denne ikke-kablede bh er konstrueret til at tilbyde komfortabel støtte med mellemdækningskopper. Denne specielt frosted model fra Cake Maternity kommer med en feminin blonde til at gøre momma tid smukkere!

8. Moderskab T-Shirt BH:

De fleste moderskabsbør er ikke egnet til at blive båret under t-shirts, da de kan afsløre dine brystvorter. Denne super bløde bh er lavet af bomuldsmateriale, der giver den rette støtte og komfort. Det er en medium dækning bh med super bløde stropper og pull-down klip for at afsløre bryster. Det elastiske taljebånd giver den rette pasform.

9. Maternity Sports Bra:

Tjek denne fantastiske bh, der kombinerer sport og moderskab sammen. Dette er specielt til aktive mødre, som gerne går efter træning, men samtidig ønsker at sikre, at deres baby får den rigtige ernæring. Frontflapet kommer i et super blødt materiale, der hurtigt tørrer og absorberer sved. De indre kopper kommer i en afslørende model til at pleje deres babyer.

10. Moderskab Sleep Bra:

Som ny mor skal du få masser af søvn. Men med brystet kvælning dine bryster kan du opleve ubehag under sengetiden. Nu får du god søvn, mens dine bryster tillader den gode støtte, de har brug for, med denne behagelige moderskab sovesofa. Den nøgne bh er ret lys, trådløs og har ingen klemmer eller knapper til at prikke dig under din søvn.

11. Moderskab Moderskab Bras:

Denne medie dækning bh tilbyder den bedste støtte og komfort, du har brug for, mens pleje din lille. Moderskab er et populært mærke til moderskabsbrug, og denne model er lavet af lette materialer og bløde puder for at give den bedste dækning til dine bryster. Det leveres med undertråde for at give en lille løft til dine slynge bryster.

12. Melinda G Easy Fit Fab Curvy T-Shirt Blødt Beklædningsgenstand Maternity Bra:

Den har en blød kop bh med hele holdet på en undertråd uden ledningen. Easy Fit Fabs ekstra brede bånd sammen med rygkroge plus øjne tilbyder støtte til selv velholdte moms. Det passende one-handed klip på kopperne gør det nemt at bruge plus tilbyder hurtig plejeadgang.

13. Bella Materna Anytime Bralette Moderskabsbro:

Ingen Tradewinds klip på stropperne for at håndtere, at du bare trækker sideløbende Anytime Bralettes-cupen med den ene hånd til sygeplejersken - når som helst. Denne trådløse bh har yderligere indstillinger bagved, så du kan klæde det fra barsel gennem hele sygeplejen. Nogle kvinder siger det er også en perfekt bh til at sove i.

14. Hot Milk Luminous Nursing Maternity Bra:

En ammende bh, som er tilfredsstillende støttende plus smuk? Den lysende bh indeholder flirtende snørebånd plus delikate satin bue detaljer, men det ofrer ikke på pasform ellers komfort. Denne bh tilbyder en vidunderlig støtte uden en underwire plus bruger seks rækker af kroge plus øjne til ekstra støtte.

15. Morph Moderskab Træk På Pleje BH:

Det krydser over halsen for ubesværet pleje, smarte stropper hviler tilfredsstillende på skuldrene og efterlader ingen mærker på din hud, åndbar, enkel at bære i øvrigt vedligeholde. Dette er bedst behjælpelig for gravide kvinder, der ønsker blød støtte bh, som strækker sig uden at forårsage ømhed.

16. Belabumbum Bambus Sove Moderskab BH:

Du får måske ikke meget søvn, men når du får noget blik, er bambus sovebjælken meget blød, plus det behagelige racer-back-design gør det til den endelige ammende bh til at bære i seng. At give lys støtte plus simpel udtagningsindgang til pleje, denne bh klæber naturligvis væk fugtig.

17. Tanzky Women's Comfort Nursing Maternity Bra:

Tanzky Women's beroligende Nursing Bra er en trådfri frontage knapbh, der er 100% bomuld plus kommer i to søde plus lyse mønstre. Det er den dårligt prissatte bh, bortset fra at den også giver mindre støtte end nogen andre på listen, ikke tæller søvnbras, mener dette ikke er et stort valg for den mere rigelige ammende mor. De smarte stofkopper snap åbent til siden for simpel pleje, plus bras i almindelighed lyshed skaber dette et godt valg for dovne dage beroligende derhjemme.

18. Ilovesia Women's Seamless Nursing Bralette Maternity Bra:

Ilovesia Women's Seamless Nursing Bralette er den ideelle afslappede bh-bh til den ideelle lave pris. Bralette har ingen undertråd, hvilket betyder, at den er yderst behagelig, men den indeholder også mindre definerede kopper end andre plejebørster; fornemme det er kun egnet til de mindre effektive dage. Hver rem har et klip, som kan snappe åbent, hvilket giver din baby nem adgang til fodringstid, plus Bralette bred ryg sammen med justerbare skulderstropper gør det behageligt for omfattende slid.

19. Anita Maternity Underwired Nursing Bra:

Noget mere dækning i koppen plus svagt mere støtte også. Denne bh har super-bløde polstret bærebånd, der tyder på udtrykket "boulderholder". Materialet er tyndt også behageligt, plus kopperne og båndet er en overlegen passform til mig. Det lille blomstermønster viser ikke under almindelig vægt tøj.

Se mere: Sådan måles bh størrelse

20. Bravado Designs Essential Embrace Nursing Maternity Bra:

Dette er den bedste ammende bh, men ikke i en god pris, kendt for konkurrencen. Denne trådfri, frivoløse bh er en blanding af 42% nylon, 44% bomuld og 14% spandex, der skaber en fin balance mellem relieves, breathability plus fleksibilitet. De nødvendige Embrace bras kommer i det meste af et kiste endvidere cup størrelse omkring, så de fleste enhver sygeplejerske mor finder sin ideelle pasform.

Se mere: Jockey Bras Indien

Moderskab Bras Bære Tip:

 • Bestem din båndstørrelse (dvs. 36, 38, osv.). For at udføre dette, vurder dig selv ved at bringe målebåndet om din ryg under dine armhuler plus op over dine bryster.
 • Find ud af din kop størrelse. Tag fra din båndstørrelse omkreds i midten af ​​brystets perimeter for at opdage koppens størrelse.
 • Vis for brede stropper, sider plus under-bust band og et dybt center på forsiden. Firme elastiske stropper slippe af med hoppe plus tilbyde dig ekstra support.
 • En mindste af fire krogpositioner vil tillade din bh at vokse af dig.
 • Det er bedst at have så meget stof som muligt over dine bryster. Dette vil hjælpe dig med at holde sig tilpas, hvis dine bryster bliver mere følsomme.
 • Kig efter bras, der hovedsagelig er bomuld. Graviditet kan løfte din kropstemperatur; Derfor vil en bomuldsbhod reducere irritation plus lade din hud respirere.
 • Du kan vælge din favorit og passende BH ved at bære to forskellige typer bras i flere gange. Ligesom det skal du vælge mindst tre plejebør i den første til at bære og den anden til din garderobe og den tredje til vask.
 • Du vil kræve en blød sovende bh for natten hold plus at holde brystpuder på plads.
 • Husk på, at du ikke bør være trættende med en undertråd - du har brug for at forsvare det delikate brystvæv plus mælkekanaler.
 • Gå væk fra et åndedræt. En bh, der er for stramt ellers tøj, der anvender kraft til brysterne, kan begrænse strømmen af ​​mælk.
 • Når du har købt en barselbørste, skal du bekræfte, at den passer dig godt på den strammeste krog, så du kan lade den ud som din ribcage udvider.
 • Tænk svampet til søvn. Vær sikker på at købe mindst en soft cup-plejebhæl til at klæde sig i løbet af de første par uger efter fødslen af ​​din baby, plus når du sover, da nogle laktationskonsulenter mener, at ledninger også kan klæbe til sterile mælkekanaler.

Se mere: Hvordan man bære bh perfekt

Moderskab er den smukkeste fase hver kvindes liv. At føde en baby og sygeplejerske er en af ​​naturens mest mirakuløse skabelse. Det må ikke gå glip af nogen grund. Du kan gøre din fodringstid mest behageligt uden at miste din tillid ved at vælge en god barselbh. Disse bras er værd at hver øre og kan vare længe. Det anbefales at prøve disse bras i butikken og tjek for den rigtige størrelse for at undgå sygdomme og ubehag. Gør pleje tid smukkere med disse fantastiske bh'er.

Se videoen: Folkhälsan - Mammakraft - Rör på dig tryggt som gravid trailer (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send