Skønhed og mode

9 bedste svømningstøj til kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send


Som en gravid kvinde skal du passe på dig selv for at babyen udvikler sig og vokser i dig. Læger rådgiver dig om regelmæssigt at spise afbalanceret kost og afstå fra alkohol og nikotin. Træning i gymnastiksalen er farlig, fordi du kan miste babyen før tiden. Derfor anbefales lys øvelse som at gå eller svømme. Fysiologisk udvikler alle babyer sig i en vandpose, så svømning er mild rand bedste mulighed for mor og baby.

Svømekjole Modeller til Gravide Damer:

Her er 9 bedste barselsdragt og svømningshorts til gravide kvinder i forskellige modeller.

1. Mama Licious - Maternity Stripe Badedragt:

Moderne badetøj, fremstillet af strækbart badetøj og med V-hals, ser meget attraktivt ud. Udskrivningen på dette ene stykke kostume er meget tynde sorte striber på hvid baggrund. Du kan bruge de justerbare brede stropper til at passe dig bedst.

2. ASOS Maternity Mix og Match Tankini Bikini Top i Regnskov Udskriv:

Denne regnskov trykt badetøj er en bikini, der har to stykker. Kostetøjet er lavet af 82% polyester og 18% elastan, der gør materialet strækbart som alle andre svømme stoffer. Der er også justerbare stropper til dig.

Se mere: Maternity Underwear Shorts

3. ASOS barsel samles Ruched Bandeau Badedragt:

Varen er et lyst rødt, strækbart designer badetøj fremstillet af 80% polyamid, 20% elastan. Designet er meget stilfuldt med Bandeau-hals, samlet materiale og kortskåret. Det ser også ud til moderigtigt, fordi der ikke er nogen støttebælter.

4. ASOS Maternity Baroque Paisley Print Plait Detalje Bikini Bund:

Denne vare er Bikinis trusser lavet af 82% polyester, 18% elastan, der gør materialet strækbart. Dette har en kort snit og kostume fra lavt stigende niveau ligger under bumpen, når du er gravid. Der er også flettet trim.

Se mere: Nye stilarter i moderskabskjole

5. ASOS - Maternity Badetøj-Striped:

Denne vare lavet af 82% polyamid og 18% elastan gør badedraget strækbart. Udskriften er meget attraktiv med brede mørkeblå og hvide striber. Design er V-hals og justerbare stropper. Bagsiden er udskåret i detaljer. Der er en lås, der fastgør den. Der er også et kort stykke.

Se mere: Farvede moderskabs legginger

6. Polka Dotted Maternity Badetøj:

Denne vare er lavet af strækbart badetøj. Udskrivningen af ​​den ene kjole er blå med hvide store polka prikker på badetøj. Designet stikker V-hals og har understøttende justerbare stropper på skuldrene. Der er også snor til stramning og løsnelse til justering af badetøj efter behov.

7. Sødeste Moderskab Stropløs Badetøj:

Dette elegante, attraktive og fashionable badetøj er lavet af det sædvanlige elastiske badedragtsmateriale, der har usædvanlig havgrøn farve og sorte polka dots. Stilen dækker bump fra graviditet meget godt, fordi badetøj er som en minikjole. Der er ingen stropper til at holde badetøj, så du ser meget sexet og sød ud.

8. Sød sort og hvid stripet design:

Meget attraktive badetøj lavet af strækbart badedragtsmateriale. Udskriften er ikke den sædvanlige sort / hvide striber, men der er et meget interessant design, der ser vidunderligt ud, mens din bump vokser og du svømmer. Denne stil er et stykke uden stropper for at holde kostumeet. Der er også kortskæring.

Se mere: Billige moderskab shorts

9. Old Navy and Pink Maternity Bikini Badetøj:

Vidunderlige todelt eller bikinier i marineblå og matchende lyserøde farver. Top har for det meste marineblå farve, den øverste holder af de to brede stropper fastgøres bag på halsen. Der er en tynd linje af pink på toppen, der matcher den brede lyserøde kant på kortet. Også den korte har navy farve. Dette er lavet af det sædvanlige strækbare materiale.

Vi konkluderer, at der er mange badetøj, der er til rådighed for denne specielle, når du forventer din baby og vil svømme for at være sund og fit.

Pin
Send
Share
Send