Eye Makeup

10 Usynlige Billeder af Priya Anand Uden Makeup

Pin
Send
Share
Send


Priya Anand er en af ​​de fælles daglige ansigter af sydindiske film, der hovedsagelig er catering til Telegu og Tamil-biograferne. Helt siden barndommen havde Anand øjnene sat på filmindustrien, men det var åbenbart ikke den skuespillerende del, der var tiltrækende for hende, men snarere den tekniske del. Flyver i udlandet for at fuldføre sin afsluttende uddannelse, hun kommer tilbage til Chennai, Sydindien til at deltage i nogle modellering, hvorigennem hun endelig fik sin store pause i filmene. Altid en smuk følelse på skærmen, det kommer faktisk ned til de ingen makeup-tider, når vi rent faktisk kan vurdere, om en skuespiller virkelig er alt det og nogle flere.

Smukke billeder af Priya Anand uden sminke:

1. Forever Diva:

Lige så sædvanligt, så var denne diva pyntet i en smuk orange bluse så helt fint, da hun valgte et minimalistisk udseende. Hun har måske manglet den professionelle finesse af hendes på skærmen ser ud, men en lille liner har aldrig skadet nogen alligevel. Da hun udgjorde hendes skyllede røde kinder, bragte hun mere ud.

2. Det perfekte smil:

En varm solkyset glød spredte sig over hendes ansigt, da denne smukke skuespillerinde smilede bredt fra kind til kind. Hendes ansigt havde ingen makeup på sig selv end en lille farve på læberne for at fremhæve hendes træk. Hendes hudfuldhed var tydelig i den glatte tekstur, der fik hende til at se rigtig smuk ud.

3. Går Casual:

Valget til et dovent kausal dag udseende, Anand parrede sin mynte og havblå tank med hendes hverdag casual blue denim jean. Hun gik med et nej makeup look, men hendes hår faldt sødt over skulderen blev stylet og perfektioneret, da hun havde en stor grin.

4. Alle smil 1:

Altid en minimalistisk, Priya Anand på dette billede havde en lille øjenliner, der konturerede øjnene og fremhævede hendes mousserende egenskaber som en blød nuance rullet hen over sine smilende læber. Klædt traditionelt i en ekstravagant jakkesæt, sportede hun hendes guldbagte hud.

5. Alle smil 2:

Her har vi et andet smilende billede af den boblende Anand. Da hun smilede sødt til kameraet, dyrkede hun sin sande farve, men det var ikke så smukt, men hendes skarpe funktioner gjorde hende stadig smuk, med eller uden makeup.

6. Quizzical Look:

En stærk hued hud med en udstråling og naturlig aura, Priya Anand i sin hvide formelle jakkesæt så ret lokke selv uden makeup på hendes ansigt. Klarheden af ​​hendes hud var straks tydelig, da hendes bløde smil fik hende til at stå ud af mængden. Afskalning og børstning af håret i en midterdel, hun lod det naturligt ligne hendes ansigt.

Se mere: Zarine Khan Billeder uden sminke

7. Id Launch Event:

Dette er en af ​​de begivenheder, som Priya Anand deltog i, hvor hun besluttede sig for at lave en flot lyserød traditionel dragt, som passer og matchede hendes strålende træk. Hendes hår blev stylet sødt, da hendes klare og pletfri hud skinnede lyst. Da hun gik forbi sin tid i sjov og fræk, så hun sit naturlige selv, skønhed og nåde forenet.

8. Stilling:

Endnu engang ser vi Priya i endnu et årsagssammenhæng, der udøver en afslappet pige ved siden af ​​døren. Men det er ikke hendes vildt mønstrede t-shirt eller hendes blå denim jean, der får hende til at se værd, men hendes smukke, fejlfri ansigt. En lille isrosa fremhævede sine læber som hendes hud uden sminke glinset op glimrende.

Se mere: Kriti Sanon uden sminke

9. En balkon skud:

Hentet fra en af ​​hendes filmstille, her ser vi skønheden selv, der læner sig mod et balkonrækværk, der ser roligt og indsamlet. Fra billedet kan vi få det ud, hun har ikke makeup på sig selv.

10. Selfie Game Winner:

Helt klart ved selvie-spillet omfatter det sidste billede af skønheden hende i sin engelske aura med en fin hvid kjole med håret krøllet og stilet på hendes begge sider. Med en minimal mængde af nuanceret nuance trækker hun af nakken, ingen makeup ser godt ud.

Se mere: Shraddha Kapoor Billeder uden sminke

Se videoen: The Book of Enoch Complete Edition - Multi Language (Juni 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send