Skønhed og mode

9 Billeder af Akshay Kumar med og uden makeup

Pin
Send
Share
Send


Rajiv Hari Om Bhatia, populært kendt som Akshay Kumar, blev født i en punjabi-familie den 9. september 1967. Han blev anerkendt som en udøvende kunstner, især en danser fra en meget tidlig alder. Selvom han blev født i Amritsar, Punjab, blev han bragt op i naboer til Delhis Chandni Chowk. Han og hans familie skiftede derefter til Mumbai, hvilket var et andet Punjabi domineret område. Han afsluttede sin skolegang fra Don Bosco School i Mumbai og gik til Guru Nanak Khalsa College i Mumbai. Akshay Kumar har også en søster ved navn Alka Bhatia.

Han fik et sort bælte i Taekwondo fra Indien og studerede kampsport i Bangkok, mens han mestrede Muay Thai og arbejdede som kok og tjener samtidigt. Efter sin tilbagevenden til Indien begyndte han at lære kampsport. Efter henstillinger fra en af ​​sine studerende tog Akshay Kumar karrieren inden for modellering, hvor han fandt ud af, at han tjente mere effektivt i forhold til hele måneds løn. Derfor tog han op på modelkarrieren meget alvorligt. Men engang da han savnede sin flyvning til Bangalore, så Bangalore, var han meget skuffet over sig selv. Så han besøgte en filmstudio med sin portefølje og heldigvis for ham blev han underskrevet for en hovedrolle for filmen Deedar.

Med begyndelsen af ​​sin karriere i skuespil har han stået over for få stød ned ad vejen, men har altid været i stand til at opretholde sin stabilitet. Nu er han en af ​​Bollywoods højest betalte skuespillere med hits som Namastey London, Houseful 2, OMG og meget mere. Udover at handle har han også handlet som en stuntmand. Med gradvis tid synes denne skuespiller kun at vokse smuk dag for dag.

Bedste billeder af Akshay Kumar med og uden makeup:

Her er få billeder af Akshay Kumar uden makeup og med makeup også.

1. Mr. Handsome:

Dette er et billede af den smukke hunk uden sminke, men han klarer sig at se så cool ud.

Se mere: John Abraham uden makeup

2. Lover Boy:

På dette billede ser Akshay ud som om han er en meget fængslende samtale over telefonen. Ja, kæreste dreng ved, hvordan man ser søde sikkert ud. Dette billede er et af de bedste billeder af akshay kumar uden makeup.

3. Sportsmand Pic:

Akshay kumar Poser med en basketball og uden makeup, denne hunk ved sikkert hvordan man kombinerer det sexede men seriøse blik sammen.

Se mere: Shahrukh Khan Photos Without Makeup

4. Oh! Så Ho:

Denne smukke hunk er måske en af ​​de fedeste dudes i Bollywood, men han klarer stadig at stjæle dit hjerte væk. Her kan du se akshay kumar makeup gratis look med smukt smil.

5. Det forlængende smil:

Der er nogle berømtheder, hvis et smil gør at svage i knæene. Nå, Akshay Kumar er sådan skuespiller. Selv med minimal makeup klarer han at se så godt ud.

Se mere: Amir Khan Uden Makeup

6. Nørden:

Uanset om det er nørdets udseende eller hunk look, kan denne superstjerne sikkert vide, hvordan man trækker det godt ud. her viser akshay kumar hans sans makeup look med en anden stil.

7. Simple Yet Hot:

Bare en lyseblå farvet skjorte og bukser og et par solbriller er alt, hvad der er nødvendigt for King Kumar at blæse dine tanker væk.

8. Formaler:

Jeg ved ikke, om det er dig også, men mænd i formaler ser super varmt og sexet ud. Mr. Khiladi bærer næppe nogen makeup, men klarer stadig at holde sin charme intakt med sit fortryllende smil.

9. Stadig ung:

Hvordan skal vi alle være 16 altid! Dette er et gammelt billede af King Kumar, hvor han ikke har nogen makeup og alligevel klarer at se så godt ud.

I 2008 blev Akshay Kumar tildelt en honorær fra University of Windsor of Law for sit bidrag til den indiske biograf. Han blev også tildelt Padma Shri af den indiske regering i det følgende år. I 20122 ærede de asiatiske priser Akshay Kumar for hans fremragende præstation inden for biograf.

Se videoen: Real AGE Of Top 11 Bollywood Stars Will Surprised You (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send