Skønhed og mode

10 Billeder af Saif Ali Khan Uden Makeup

Pin
Send
Share
Send


Saif Ali Khan er en berømt indisk film skuespiller drejede producent. Han startede sin skuespil karriere i år 1992 i Yash Chopra direkte d film 'Parampara'. Skuespilleren starred i flere film efter det, men han smagte først succes og berømmelse i 2001 i filmen 'Dil Chahta Hai'. Saif Ali Khans karriere har været en rutsjebane og han har modtaget 6 Filmfare Awards, en National Film Award og endda en Padma Shri Award i hele denne filmy karriere. her bringer vi dig det bedste af Saif Ali Khan ingen makeup billeder, der vil gøre hans kvindelige fans kvæle over ham endnu mere.

Saif Ali Khan Uden Makeup:

1. The Cool Dude:

Saif Ali Khan er blandt de få bollywood-skuespillere, der er glade for naturligt godt udseende. Udover godt udseende har han også en stor følelse af stil som set i dette Saif Ali Khan ingen makeupbillede, hvor skuespilleren blev fotograferet i orange shorts og hvid skjorte.

2. Saifeena Spottet Sammen uden Makeup:

Dette billede af Kareena Kapoor og Saif Ali Khan uden makeup blev taget lige efter deres bryllup, da de var på vej til Saifs forfædres hjem. Duoen så fantastisk sammen, nok til at paparazzi kom og fotograferede dem sammen. De nygifte blev også ledsaget af deres venner og familier.

3. Afslappet efter ferie:

Saif Ali Khan sammen med Kareena Kapoor blev fotograferet sammen, efter at parret vendte tilbage til Mumbai efter ferie i Paris. De forventedes at binde den nuptial ved i slutningen af ​​året. I dette Saif Ali Khan ingen sminkebillede er han klædt afslappet i spor og t-shirt og har en blå hue. Parret syntes helt sikkert at have en rigtig god tid.

Se mere: Allu Arjun Uden Makeup Fotos

4. Nej Gør for on-screen ydeevne:

Saif Ali Khan blev dristig ved at erklære at gå naturlig for sin rolle i filmen 'Bullet Raja'. Skuespilleren foreslog at få naturligt garvet for rollen som en landlig gangster. For at få den naturlige solbrænding sad Saif angiveligt udenfor om eftermiddagen hver dag. Filmen gjorde det ikke rigtig godt på kassekontoret, men vi elskede Saif Ali Khans naturlige udseende.

5. Det Bearded Look:

Saif Ali Khan kaste sit rene barberede udseende og valgte dette skæggede udseende. Skuespilleren ser mere flot ud med sit skæg, der bliver lidt hvidt. Han er en af ​​de få aktører, der bliver mere og mere populære blandt hans kvindelige fans med hvert år der går.

6. De lange lås:

Saif Ali Khan blev kritiseret for hans valg af tegn i hans sidste par udgivelser. Skuespilleren holdt en pressekonference og dukkede op uden at have nogen smink. Han blev citeret for at sige, at han igen vil forsøge at lave meningsfulde film som 'Hum Tum' og 'Parineeta'. Hans naturlige godt udseende viste sig, og vi elsker hans lange hår lige over hans skuldre.

Se mere: Billeder af Varun Dhawan uden makeup

7. Bollywood Hotteste Par:

Saif og Kareena supplerer hinanden ser meget godt ud. Her blev Saif Ali Khan uden makeup spottet med Kareena Kapoor på en eventuel reklamebegivenhed. Kemien mellem dem er tydelig, som det er så antændt som i deres tidlige forlovelsesdage. Vi adore helt Saifs briller, der får ham til at se let og sejt ud.

8. Glemte minder:

Dette er et billede af Saif Ali Khan uden makeup taget med sin tidligere kone Amrita Singh. I hans tidlige dage havde skuespilleren et billede af en sød og romantisk fyr. Saifs ægteskab med Amrita varede i 13 år og skuespilleren er nu lykkeligt gift med Bollywood skuespillerinde Kareena Kapoor.

9. Gode ser søskende:

Saif Ali Khan og hans søster Soha Ali Khan arvede godt ud fra deres forældre Sharmila Tagore og Late Mansoor Ali Khan Pataudi. Fra en kongelig familie kan brodersyren skille sig ud i deres nej makeup-billeder. På dette billede er Saif klædt i blå for at dræbe!

Se mere: Ranveer Singh Ingen Makeup

10. Det kølige par:

Saif og Kareena ser utænkeligt for godt sammen. Parret blev spottet ferie sammen i Goa. Saif Ali Khan uden makeup så ubesværet cool i sort t-shirt og grå spor. Med Kareena Kapoor er der ingen sminke, der ser smuk ud i hans arm, behøver vi ikke sige meget om dette billede.

Disse var de bedste af Saif Ali Khans offentlige udseende uden at have nogen makeup. Med godt ligner han, hvem bekymrer sig om makeup?

Billeder Kilder 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Se videoen: Real AGE Of Top 11 Bollywood Stars Will Surprised You (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send