Skønhed og mode

8. måned af graviditet - symptomer og føtal udvikling

Pin
Send
Share
Send


Da hun satte sig midt imellem sine venner og familie, fortælles de velkendte råd og oplevelser hele tiden igen for tredje gang nu i denne måned. Tidligere i denne måned har hun fejret for hendes forventede baby at komme og siden da har det hele været om sikkerhedsforanstaltninger og fortælling af tidligere erfaringer og advarsler. Men inde i hende minder det slagende hjerte nu stærkt forbi forfærdelige, men døde søde måneder forbi.

De tidligere måneder har været en virvelvind af følelser med sine søvnløse nætter og kvalmende følelser om morgenen. De følelser, hun engang troede, hun kunne kontrollere godt nok, begyndte nu at oprøre sig mod hende, og hun fandt sig i en akavet position, der forsøgte at balancere alle. Som om hun var i tvivl og tredoblet i løbet af månederne, så var det helt klart for hende. Hun er nødt til at vænne sig til visse ændringer omkring hende og begynder at afskære kvindens aften med kærester. Den første måned var smerte genfødt, hun indrømmer. Det var intet mindre end en kæmpende hård måned indtil starten af ​​den næste måned.

Hvad skal du tænke over denne 8. måned af graviditet:

Nu indrømmer moderen i sin anden sidste måned, at bekymringen, indtil hun kan holde sin unge i sin arm, forbliver hos hende, indtil tiden slutter. Indtil fødselsprocessen er hver mor fyldt med bekymringer, der skifter hver måned. Denne måned handler det om, hvordan man gør det, når den aktuelle tid kommer? Tanken om processen, som hun havde spillet melodisk i hendes tanker månederne før nu, tager en lille rædsel tur. Hvad nu hvis hun ikke kan udføre gerningen så ordentligt og pænt, hun burde hun tænker på.

Se mere: 5 måneders graviditetspleje

Fosterudvikling af barnet i 8. måned af graviditet:

På den første fødselsdag, mens moderen tømmer hendes tarm med hendes ansigt på toilettet, springer sæden og ægget sammen for at danne en blastocyst. En blastocyst på dette tidspunkt er barnet stadig i sit videnskabelige udtryk, som er et befrugtet æg fire eller fem dage gammelt. Denne blastocyst planter derefter sig selv til livmoderen, placenta og starter sin dannelsesproces. Denne proces kaldes implantation. Derefter bliver blastocyten til et embryo, men så er det også i en fremmed uregelmæssig form, der endnu ikke er klar til at blive kaldt en menneskelig struktur. Det går først i næste måned, at embryoet bliver til et foster og begynder at optage menneskelig form.

Den otte måned er en af ​​de mest afgørende måneder, hvor der ses væsentlige ændringer i barnet. På nuværende tidspunkt har babyen bestået sit udviklingsstadium og afsluttet sin struktur. Han fuldender nu sine funktioner ved at udføre dem indenfor moderen og vender sig til de ændringer, der finder sted. Moderen går også igennem nogle af disse ændringer, da hendes krop på vej begynder at forberede sig på den kommende begivenhed. Da begge parter går op til arrangementet her er nogle væsentlige ændringer, der ses denne måned i din baby.

Se mere: 6 måneders graviditetspleje

Komplet struktur:

Nu er din baby fuldt dannet til det niveau, hvor han i tilfælde af for tidlig fødsel nu kan overleve selv uden for livmodervæggene. Fra kronen til rumpen er han nu perfektioneret med små pudgy fingre med blød bund af fingernegler. Hans tidligere tynde skelettet struktur har nu taget en tur til godt, da du kan se et fedtlag har deponeret i undersiden af ​​hans hud, hvilket gør ham vejer mere end nogensinde.

Hår:

Håret på hovedet vokser nu kort og stygt, og med det vokser hans bevægelser. Hans ansigtsegenskaber er nu perfekt til det bedste med defineret næse og øjne med øjenlåg og øjenbryn, der alle er tegnet i et perfekt lærred.

bevægelser:

På nuværende tidspunkt er der visse bevægelser, som du vil føle sikkert. Dette er din barns måde at fortælle dig, hvor mindre plads der er nu, og at han vil komme ud så hurtigt som muligt. Det er derfor, han sparker og slår sig igennem. Du kan endda føle ham skubbe ingredienserne i dig for at gøre plads til sig selv. Bortset fra skubbe og stansning er babyens hikke nu normalt. Hans øje synet er forbedret. Lægen siger, at hvis du skinner et lys nu til din mave, vil barnet sikkert se væk eller se på lyset. Han kan nu genkende din stemme og kunne reagere på det med et spark.

Se mere: 7 måneders graviditets symptomer

Forkastende øjeblikke:

På nuværende tidspunkt har han placeret sig på hovedet og er nu klar til udgang. På grund af dette er det bløde voksagtige stof der dækker ham og hans hud nu hængende væk. dette cheesy hvide stof kaldet Vernix Caseosa var tidligere der, der beskytter den bløde hud fra fostervæsken, men nu er han vant til det, og hans hud er nu kompatibel og klar til udendørs luft. Derfor er lanugo'erne, som er korte bløde babyhår på babyens krop, nu kaste langsomt og støt.

Reproduktionssystem:

Hvis du allerede kender dit barns køn, vil det være lettere for dig at forudsige denne ændring og forståelse af scenariet. Ellers ved bare, at hvis det er en pige, er det nu på tide, at hendes vagina og vulva endelig vil tage form. På den anden side, hvis det er en dreng, ser din lille ens skrot ud som om den er hævet, men det er ikke en grund til at bekymre sig.

nyrer:

Der vil være en reduktion i foderniveauet i denne måned, hvilket betyder at barnets nyrer nu officielt er begyndt at arbejde. Der er nu produktion af kortisol, og hele situationen skrider frem gennem måneden for at give din mave en mindre opblødende følelse.

Symptomer på 8. måned af graviditet og hvordan man overvinder:

Moderen går også gennem en rimelig andel af symptomerne ved denne 8 måneders graviditet.

Braxton Hicks Kontraktioner:

Når din krop ved, at du er klar til levering, vil den næste måned komme en tilstand eller situation, der hedder Braxton Hicks-kontraktionerne, som meget ligner navnet antyder symptomerne. Disse sammentrækninger er primært i form af stramning af underlivets muskler. Dette er testkontraktioner, som din krop går igennem, og forbereder sig på den hårde tid i forvejen. Den gode del er at disse er smertefulde og forårsager ingen bivirkninger. Men de giver ubehag for moderen. Som sådan er disse tegn ikke noget problem at bekymre sig om. De små smerter er bare forberedelser til at hjælpe din krop til at blive forberedt på leveringsfasen. Hvis du føler dig mere smerte, skal du straks kontakte din læge. Du kan lette din situation ved at anvende en kold kompress eller en varm taske.

Datterproblemer:

Det samme problem, som du klagede over til din læge i sidste måned, har nu vokset og bliver stabil. Med dette menes tilbagekomsten af ​​den hyppige vandladning, som vi følte i den første måned. Dette skyldes, at barnet nu fortsætter med at lægge pres på blæren og med ham vejer noget omkring fire til seks pund; blæren mister sin plads til at opbevare. Det samme sker med brysthulrummet og maves muskler, hvorfor der opstår fordøjelsesbesvær, halsbrand og mangel på åndedræt. En simpel måde at slippe af med problemet er at indtage mindre vand og i stedet tage flere af likvidatorfoodvarer som suppe og frugtsaft. Maden og frugtvæskerne er dansere, der tager tid til at nedbryde udskillelsessystemet. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med hyppigt besøg på badeværelset.

Opblødning og vægtforøgelse:

Du kan forvente mere på den front denne måned. Nå, ikke at det allerede ikke var nok tidligere. Men du skal passe på din oppustethed, så den ikke fjerner rummet fra din baby i livmoderen. Den første måde at overvinde din oppustethed på er at vide, om det overhovedet er et tilfælde af oppustethed eller bare babyens bump. Du vil gerne spise alt væk, og det vil kun føre til mere gevinst. Gribning af tunge måltider, hver gang du bliver sulten, er ikke den rigtige måde at tjene din sult på. Dette fører til at mindske rummet til rådighed for dit barn til udvikling på grund af det fedt, du får. Desuden kan dette også føre til halsbrand og flatulens. For at slippe af med problemet er at indtage lette snacks eller frugter eller salater og nødder for at overvinde dit behov for sult hver gang du har brug for.

åndenød:

Problemet med åndenød opstår, når din mave tager dannelsen af ​​en enorm mave, øger trykket på lungerne og membranen derved, og det tager derfor plads. Dette resulterer i kæmper med kvælende og åndenød. Symptomer på åndenød er ret almindelige hos gravide damer over hele verden. Men for din sikkerhed og forholdsregler skal du lade din læge vide om din situation. Ifølge læger bekymring er det ikke en god mulighed at trække vejret gennem munden i denne periode. En midlertidig og praktisk løsning på et sådant problem er at holde et væv med dig selv, der hjælper dig med at tørre dit næsebor og hjælpe dem med at holde åbent for cirkulation af luft til vejrtrækning. Ved hjælp af væv kan du holde dit ene næsebor, mens du hjælper dig selv med at åbne den anden. Dette vil hjælpe dig med at få en åben næse til at trække vejret i frisk luft. Men du bør også være klar med slim, der ikke bør fanges i næseborene.

Ekstrem svimmelhed:

De pludselige ændringer, som din krop undergår, kan være sværere for dig at håndtere. Ændringerne i dine humørløfter og hormoner vil få dig til at føle dig nede. Den overvægtige og konstante bevægelse i din mave vil alle få dig til at føle dig træt og rastløs. Dette kan gøre din tid mere hård. For en løsning på din svimmelhed kan du tage hvile hver halve time. En lille lur, eller en blød musik, en tur i frisk luft kan få dig til at føle dig bedre. Et let arbejde som hobbyer kan også underholde dig. Dit daglige arbejde skal ske i et lavt tempo for din egen sikkerhed. Du kan tale og endda spørge dine familiemedlemmer om forholdsregler, der kan tages fra hvem der allerede har haft lignende problemer i graviditeten

8. måned Aktiviteter:

Denne måned vil være mere om at planlægge din baby og moderskab for den næste måned. Tarmbevægelser kan få dig til at gå på toilettet oftere end før. Desuden kan du på nuværende tidspunkt være mere ansvarlig mor for barnet i din mave. Folk omkring dig skal applaudere din styrke og positive bestræbelser på at se dig blive en mor i det hele. Lad din stress være pusten og bare ånde, dejlig og langsom. Glem ikke din søvn, kost og gå selv.

Kost og motion for den 8. måned af graviditet:

Her er kost og motion i 8 måneder gravid.

Kost:

1. Vitaminer:

Dette næringsstof i vitaminer er vigtigt i den primære fase af graviditeten. Regelmæssigt indtag af vitaminer hjælper mest med nedsættelse af opkastning og kvalme. For en sund kost i vitaminer, korn, jordnøddesmør og nødder er godt erstatninger i naturressourcer.

2. Jern:

Læger på første hånd giver jerntilskud på det første møde selv. Men naturlige kosttilskud alene er mere foretrukne. Appelsiner, æg, bønner, broccoli, kartofler er gode madvarer i form af jern.

3. Frugter:

Næringsstoffer findes godt i frugter. Og frugter viser sig at være gode på en bedre måde i graviditeten. At være rig på væsker og vandniveau hjælper det dig med at holde hydreret, og fiberen i frugterne gør din tarm tilpas.

4. Fiber:

Med høj næringsværdi hjælper maden med fibre som avocado, spinat, kokos og bønner din krop at behandle tarmproblemerne godt og holder dit fordøjelsessystem renset op gennem månederne. Desuden har disse fødevarer også et rigt indhold af næringsstoffer, der hjælper med at bekæmpe sygdomme.

5. Grøntsager:

Spise betyder ikke at spise så meget du kan. Overeating vil ikke gøre din baby sundere, men i stedet skade ham. Over spise kan føre til oppustethed. At spise grøntsag hjælper i stedet med næringsstoffer, der bevares.

Dyrke motion:

1. Åndedrætsøvelse:

Lig ned og tæl vejret, mens du holder hver enkelt i 5 sekunder. Dette hjælper med at berolige dit stressniveau og hæve dit helbred og spiritus.

2. Kegel øvelse:

Kegel øvelsen hjælper med afslapning af kroppen og hjælper med at opbygge styrke i bækkenområdet. Under graviditeten viser kegeløvelsen sig at være de bedste.

3. Twisted Stretch:

En vride strækning kan også være en god øvelse, ligg tilbage på din side og prøv at strække hånden mod loftet på siden modsat siden du er lagt på. Gør det fem gange med alternative retninger. Dette vil hjælpe dig med at reducere muskelspændingen og bringe en lindring til din ømme ryg og bækken. Stretching under graviditeten giver dig også fleksibilitet og styrke i dine ben.

4. Walking:

Den bedste øvelse er dog at gå i regelmæssig daglig træning. En lille tur vil gøre din krop fleksibel, stemning en stor forandring og en ydre atmosfære for dit sind.

5. Belly Expansion:

Til denne øvelse skal du sidde og krydse dine ben. Giv støtte til ryggen og din mave ved hjælp af dine hænder til smertelindring. Lav en regelmæssig praksis med at indånde med din næse og fortsæt med at udvide din mave. Gør dette for fem gange.

Sex under graviditet i 8. måned af graviditet:

Med din baby på vej et øjeblik, er sex ikke rigtig din bedste mulighed. Det er heller ikke meget sikkert at forkæle. Da du vil have humørsvingninger, vil du måske gerne deltage i seksuelle aktiviteter, men tænk på andre ting for at aflede dit sind, som at shoppe for din lille eller hvile for at tage sig af .

Tips til at overvinde stress under 8. måned Graviditet:

 1. Regelmæssig motion og yoga hjælper dig med at improvisere dine humørlifter og kropssmerter på regelmæssige stadier.
 2. Bestem dit barns navn fra denne måned, da det er næsten tid nu.
 3. Køb til din baby forude i tide, hvis du kender hans køn.
 4. Ryd luften med alle omkring, så intet ubetydeligt plager dig.
 5. Lav de nødvendige forberedelser til fødslen og sørg for det med sidste øjeblik at overvinde behovene på det tidspunkt. Dette betyder også, at hvor bith vil være, hjemme eller på hospital.

Medicinske behandlinger og kontrol:

Der er sundhedsproblemer og checkups at huske på, men da det er den 8. måned, kan det sikkert antages, at du har disse tricks klaret op på din ærme. Regelmæssige blodprøver gør din kropskontrol klar for dig, og ultralyd er også gud på dette stadium. Et par lægemidler til at holde ved din seng er:

 1. For halsbrand kan du vælge Antacids og Famotidine.
 2. Til Aches og smerter kan du gå til Acetaminophen. Fjerner ikke Ibuprofen og Naproxen.
 3. For allergi kan du vælge antihistaminer og ioratidin. Undgå pseudophedrin og decongestants som phenylefrin.
 4. For Hoste er det godt at have Dextromethorphan og Guaifenesin.
 5. For forstoppelse er den bedste løsning Metamucil og Colace. Undgå afføringsmidler og mineralolie.

Tips og forholdsregler:

 1. Hold dig selv hydreret, selvom det betyder flere ture til badeværelset. Prøv det flydende indhold af frugterne i stedet, men sørg for, at du aldrig lider af dehydrering, da det kan skade dit helbred og dermed dine små.
 2. Du er nu i den 8. måned af graviditet. Din baby kan blive skadet af de skadelige UV-stråler. For at slippe af med solstråler skal du sørge for at du er pakket med solskriget og en paraply med dig.
 3. Lad din krop hvile med jævne mellemrum og lad din middag være før to timer at komme i seng.
 4. Lad din krop være i form, så din baby er i en god position.
 5. Undgå junkfood og usunde i din kost for at være sikker og føde en sund nyfødt.

Graviditet er en livsskiftende oplevelse, og vi håber, at du kan komme igennem denne måned lige så smidigt som de sidste 7 måneder.

Pin
Send
Share
Send