Skønhed og mode

9 gode øvelser til at hjælpe voksne med skoliose

Pin
Send
Share
Send


Skoliose er en smertefuld tilstand forårsaget af magnesiummangel. Og en stor kur mod dette er ved at træne og udøve. Svømning, stretching, yoga og cardio er nogle af de grundlæggende øvelser du kan starte med.

Hvis du lærer at balancere dig selv korrekt i løbet af denne træning, vil du være til stor gavn. Det giver dig gode resultater, hvis du holder dig til hele rutinen i et par måneder. De har stor indflydelse på dig; giver dig mere stabilitet, mobilitet og god formation.

Best Back Scoliose Øvelser for voksne:

Hvis du vil forstå mere om Scoliosis Øvelser, kan du henvise til denne artikel, som opsummerer dette koncept og giver dig de nødvendige detaljer.

1. The Schroth Movement:

Schroth-bevægelsen, der har sin oprindelse i Tyskland i år 1927. Det er en konservativ behandling, som i det væsentlige er designet til dem, der lider af skoliose. Det har fået verdensomspændende anerkendelse og er kendt for sine positive effekter. Brug af denne bevægelse vil virkelig hjælpe dig med at helbrede fra denne tilstand.

Se mere: Brain Gym Aktiviteter

2. Strække op og kom ned Tilbage øvelse:

Stå med ryggen mod væggen. Løft dine arme lige op i luften og nå mod gulvet. Stret din krop nu. Hold strækningen i fem sekunder og kom ned igen. Gentag denne øvelse ti gange før du går videre til næste øvelse.

3. Side Scoliosis Stretching Øvelser:

For at gøre sidestrækninger står mod væggen med dine arme dinglende ved din side. Løft nu din venstre arm og læg den bag dit hoved og. Strek mod højre side. Påfør lidt pres for at øge strækningen. Kom tilbage til normal position og strække mod venstre. Gentag 10 gange.

4. Arm og ben forlængelser:

Centrer dine hofter på en øvelse bold. Det skal støtte din fulde krop. Kontrakt nu gulvet med dine venstre tæer og højre fingertip. Forlæng din venstre arm til niveauet af dit hoved. Løft samtidigt dit venstre ben, indtil det har nået niveauet af dine skinker. Hold i 4 sekunder og gentag. Gentag 10 gange.

Se mere: Øv for at reducere talje størrelse

5. Åndedrætsøvelser for skoliose:

Åndedrætsøvelser er gode til at udvikle muskler. De øger blodcirkulationen og styrer dit hjerteslag. De er en fantastisk måde at holde sig aktiv og også kontrollere scoliose. At udføre disse øvelser har vist sig at være gavnligt for mennesker, der lider under denne tilstand.

6. Skoliose Behandlingsøvelse - Planker:

Planker er en fantastisk måde at styrke dine kerne muskler på. De er blevet anbefalet for begyndere af flere læger og eksperter. Hold i ti sekunder og lad det slappe af for 5. Gentag den samme øvelse ti gange i alt.

7. Yoga for skoliose:

Yoga er en gammel indisk praksis, der bruges til at helbrede sundhedsproblemer, smerter og lidelser. Det har flere sundhedsmæssige fordele og er perfekt til dem, der lider af smerte i forskellige områder af deres krop. Det balancerer din krop og helbreder dig fuldstændigt.

8. Pilates øvelser for skoliose:

Pilates er en vidunderlig og sjov øvelse, der er kendt for at helbrede dig fra skoliose. Det bygger styrke, balance og kropsholdning. De øger din modstand og kan gøres ved at ligge på gulvet eller hvile ryggen mod væggen. Start med at lave fem forskellige øvelser hver dag og øge tallene gradvist.

9. Spin Release:

Dette er en position, hæve dine knæ og danne en T-form med din krop og derefter flytte den i to retninger. Hold dine skuldre fladt på jorden. Prøv at hæve det og sænke knæene, indtil du når et behageligt sted.

Se mere: Stretching øvelser for fleksibilitet

Pin
Send
Share
Send