Skønhed og mode

9 Bedste Vestibulære Øvelser

Pin
Send
Share
Send


Så du har et problem, når det kommer til balancering. Men der er ikke grund til at blive bange. Fordi dette kun vil forhindre dig i at forbedre. Det bedste du kan gøre i denne situation er at besøge din læge og få lidt terapi. Du bør også vide, hvad slags øvelser du kan gøre for at få mere kontrol over objekter og daglige aktiviteter. Formålet med vestibulære øvelser er at forbedre din hjerne kompensation for de skader, der er til stede i dit vestibulære system. De er ret nemme at gøre og er ret effektive. Artiklen her skal give alle de nødvendige detaljer vedrørende vestibulære øvelser og lede dig igennem.

1. Stabilisering af din glasur:

Se lige ud af dig selv. Drej nu dit hoved mod højre. Sørg for at du ikke vender hovedet helt. kun en 45 graders vinkel. Drej derefter hovedet mod venstre i samme vinkel. Udfør denne øvelse ti gange og fortsæt med at gøre det, når du kan igennem hele dagen.

Se mere: Crossfit Workout Routine

2. Vægt skift:

Sid på en bænk med dine fødder fladt på gulvet. Nu medbring dit højre hoved, arme og skuldre mod venstre side, da du løfter hånden ud af overfladen. Kom tilbage til den første position. Alternate sider og gentag 10 gange.

3. Lodrette og horisontale bevægelser:

Flyt hovedet fra venstre til højre langsomt. Fortsæt med at øge tempoet gradvist, og når den maksimale frekvens er nået, stop i 10 sekunder. Genstart proceduren igen. Flyt nu dit hoved op og ned og gentag processen.

4. Oculomotor:

Hold et mål i din hånd og hold øje på det. Nu bevæg det langsomt fra side til side, så op til og til sidst diagonalt. Hold hovedet, mens du fokuserer. Det eneste der skal flytte er dine øjne.

Se mere: Øvelse for forstoppelse

5. Pilates:

Pilates er en anden stor øvelse, du kan gøre for at forbedre din balance. De er sjove at gøre og har flere sundhedsmæssige fordele. Men de er ikke noget, du skal gøre alene. Rådfør dig med din læge og øve med en, der er ekspert.

6. Stretching øvelse:

Stretching øvelser er en anden måde at balancere dig selv bedre. Der er hundredvis af variationer til rådighed, og alle har gode fordele. Gør 5 reps hvis du er nybegynder og øge tallene, når du er komfortabel.

7. Walking:

En god vestibulær øvelse går. De er blevet rådgivet af alle eksperter og læger og er kendt for at holde folk i alle aldre sunde og velegnede. De træner ud hvert eneste område i din krop og hjælper dig med at afbalancere bedre. Alt du behøver er et godt par sneakers og nogle træningsbukser. Hvis du sparer kun en halv time dagligt og bruger det på gang, vil du se gode resultater.

Se mere: Fleksibilitetsøvelser

8. Hip-adduktioner:

For at lave hofteadduktioner, ligg først ned. Hold din torso op og udvide dine ben ud. Placer en blød bold eller pude mellem lårene og klem så meget som muligt. Bliv i den position i 30 sekunder og lad det slappe af. Gentag et par gange, før du går videre til den sidste øvelse.

9. Yoga:

Yoga er en øvelse, der er gavnlig for alle former for lidelser og sundhedsrelaterede problemer. De laver også gode vestibulære øvelser. De har over hundrede poser og kommer i flere former. At bruge 40 minutter på yoga hjælper ikke kun dig med at afbalancere bedre, men også forbedre dit generelle helbred.

Pin
Send
Share
Send