Sundhed

Hvorfor skal du spise mere vandmelon under graviditeten?

Pin
Send
Share
Send


Vandmelon er en frugt, der er almindelig tilgængelig i månederne med brændende varme, det vil sige sommer. Og de fleste foretrækker forbruget af denne frugt, da den indeholder masser af vand. Som følge heraf kan vi slukke vores tørst. Og når man beslutter sig for, hvad frugt at spise og hvad ikke er, er det meget nemt for et normalt menneske, men når en kvinde forventer, skal hun være forsigtig med hvad man skal spise og hvad man skal undgå.

Kan vi spise vandmelon under graviditeten?

Få forventer, at mødre frygter, at forbrug af vandmeloner kan medføre for tidlig fødsel af babyen, mens andre frygter, at det vil øge blodsukkerniveauet. Det er derfor; en forventende mor bør forbruge vandmeloner i anbefalede mængder for at opnå maksimale fordele:

Sådan forbruges vandmelon under graviditet:

Der er mange måder du kan forbruge denne vidunderlige frugt. Her er en liste over, hvordan man kan være kreativ med denne frugt.

  • Tilsæt vandmelon til din salat til den ekstra knase.
  • Mens du spiser den ikke-vegetariske og grillede kylling, kan du tage vandmeloner som en skål for lidt mere sødme.
  • Du kan altid lave vandmelon smoothie (ikke meget kold) og drikke det til morgenmad og aftensmad.
  • Og du kan forbruge vandmelonsjuice til morgenmad for at undgå disse morgenkvalme.

Se mere: Kan jeg spise Brinjal under graviditet

Fordele ved vandmelonsaft til gravide kvinder:

  • Vandmelon er en fremragende kilde til C-vitamin, vitamin A, vitamin B6, kalium og magnesium.
  • Den indeholder også højt fiberindhold.
  • Tilbyder lindring fra surhed og hjerteforbrænding
  • Kan reducere hævelse i lemmerne
  • Vandmeloner hjælper også med at bekæmpe morgenkvaliteten, som kvinderne står overfor i løbet af de første par måneder af deres graviditet.
  • Det kan forhindre muskelkramper i 2. og 3. trimester

Vandmeloner er modtagere af sundheden. Det er også meget nyttigt for sundheden at forvente mødre også. Men indtagelsen af ​​vandmeloner bør være mindre end 200 gram hver dag. Fordelene ved vandmeloner til en forventende mor er angivet nedenfor.

1. Giver hjerteforbrændinger:

Vandmelon er meget beroligende for maven og også madrøret. Da de gravide kvinder lider af mange fordøjelsesproblemer som forbrænding og surhed i hjertet, bør de overveje at forbruge vandmeloner for at lette disse smerter og få lindring.

2. lindrer morgensygdommene:

Hvis du spiser vandmelonsaft hver morgen så vil det lindre morgendommen. Da det indeholder energi og ernæringsmæssige egenskaber, hjælper det med at reducere morgenkvalme. Det er en god ide at forvente, at mødre begynder dagen med et frisk glas vandmelonsaft.

3. Reduktion af hævelse:

Let hævelse af hænder og fødder eller ødem er et meget almindeligt problem, som de gravide kvinder står over for. Da vandmelon indeholder højt vand forhindrer det blokeringer af muskler og blodårer for at undgå ødem.

Se mere: Custard Apple i graviditet

4. Forhindrer pigmentering:

Mange gravide kvinder lider af pigmenteret hud, som kan tage glæden af ​​den smukke tid væk. Vandmeloner hjælper med at holde fordøjelsen af ​​mad og tarmens bevægelser glat. Forbrug af vandmeloner hjælper med at forbedre hudtekstur og minimerer pigmenteringen af ​​huden ved at rense den gravide moders krop. Derfor, hvis du ønsker at få glødende hud, så skal du forbruge vandmeloner.

5. fungerer som rensemiddel

Ud over at rense fordøjelsessystemet i kroppen hjælper vandmeloner også med at holde alle de andre indre organer godt funktionsdygtige. Forbrug af overdrevne vandmeloner kan udspille alle nogle af de vigtige næringsstoffer fra kroppen også. Derfor bør du begrænse forbruget af vandmeloner til det rette krav til kroppen.

Se mere: Kan vi spise papaya under graviditeten

6. Forhindrer dehydrering:

Alle gravide kvinder rådes til at forbruge rigeligt med vand i svangerskabsperioden. Og da vandmeloner indeholder en høj mængde vand, kan du altid forbruge vandmeloner. Da dehydrering kan forårsage for tidlige sammentrækninger og føre til for tidlig fødsel, bør du altid forblive hydreret.

Bivirkninger af vandmelon under graviditet:

At spise for meget vandmelon under graviditeten kan føre til mulige bivirkninger:

Diarré: Øgede vandniveauer kan føre til hyppige besøg på toiletter og forårsage dehydrering

Højt glukoseniveau: Sukkerindholdet i vandmelonsaft kan øge blodglukoseniveauerne

Uregelmæssig hjerteslag: Kaliumforøgelse kan føre til uregelmæssig hjerteslag og blodtryk.

Graviditet er den smukkeste tid i dit liv. Det er også en tid, hvor vi ofte er overfyldt med unødvendige oplysninger. Parker din frygt til side og tal med din læge, hvis du har spørgsmål. Spis en sund kost, og når det tages i moderate portioner, vil de fleste naturlige fødevarer kun gavne dig.

Se videoen: Hvordan får jeg mine børn til at spise grøntsager? (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send