Skønhed og mode

20 bedste tips til at reducere mavefedt

En opblødt mave ødelægger ikke kun din personlighed, men øger også risikoen for flere sygdomme. En rigtig kombination af kost og motion kan kun hjælpe med at reducere din mave. Leder du efter tips til at reducere mave? En af de mest almindelige problemer, der står over for ernæringseksperter, er forbundet med at tabe mavefedt. Mens det er ret en opgave at tabe sig på din midriff, en balance kost sammen med øvelser kan hjælpe dig med at få en flad mave. En større mave er den eneste indikator for mange livsstilsrelaterede sundhedsproblemer.

Fedtet, der opbevares omkring vores talje er et af de farligste forhold i sundheden. Det kan føre til mange sundhedsmæssige problemer som et slagtilfælde, stofskifteproblemer, hjertesygdomme og diabetes.

Bedste tips til at reducere mavesmag:

1. Skift junk Food:

Først skal du kaste væk al skadelig mad fra køleskabet. Erstat denne skadelige mad med magert kød, grøntsager, friske frugter og fuldkorn. Pass op over-madlavning mad, som næringsindholdet i maden vil blive savnet. Planlæg hvad du vil forbruge i de næste 10 dage og hold dig væk fra yderligere skadelige kalorier.

2. Forbrug Lean Proteiner:

Mager kilder til proteinstøtte i at holde det mættede fedt spisende på et sundt niveau. Mens du er på forskellige kilder af proteiner for eksempel kylling eller bønner, vil du opdage fysisk, at du mister kropsfedt og former din krop. Hovedkilden til dine vitaminer er fra disse kilder, og det forbedrer også dit generelle helbred. Forbruger magre proteiner er et af de vigtigste tips til at reducere mavefedt og er et af de nemmeste tips til mavesyretab.

3. Yoga poserer for at reducere maven:

Tag nogen yoga pose som dhanurasana (bue udgør) sarvangasana (skulderstativ), eller virabhadrasana (kriger udgør).

Vejrtrækning:

Yoga træner dine teknikker på, hvordan man respirerer i en metode, der fremmer lungevnen, rydder blokeringer og endda knogler samt frigør mave muskler. Dette fremmer også bevægelse og fleksibilitet af kerne muskler og giver alle runde kernestyrke.

Se mere: Home Remedies for at miste maven fedt

4. Gå aldrig over måltider:

Undersøgelser viser, at forbrug en sund morgenmad forbedrer dit stofskifte. Det fastholder også, at dit stofskifte løber helt igennem hele dagen. Spring over måltider eller sulte dig i længere perioder sætter kroppen i en katabolisk tilstand. Dette vil føre til, at kroppen taber muskelvæv for energi samt reserverer fedt. Dette er et af de enkleste og bedste mave vægttab tips og hjælper med at reducere mave fedt.

5. Cover tilstrækkelig søvn:

Søvn deprimerede mennesker er mere tilbøjelige til at føle sig svage, hvilket får dem til at overvælde. Derfor vil 7 til 8 timers søvn hjælpe dig med at bevare den rette vægt på lang sigt. Eliminer dine elektroniske gadgets ellers slukke dem før du går i seng.

6. Center On Potassium Rich Foods:

Som natrium gør din krop beholdt, hjælper kalium det med at bortskaffe overskydende vand. Forbrug af kaliumrige fødevarer som bananer og søde kartofler kan medvirke til at minimere din midterste midje. Øv øvelser, som korrigerer, fordi disse også kan opfedes. Kalium rig mad er en af ​​de fremragende maven fedtforbrænding tips.

Se mere: Tips til at tabe mavefedt i 2 uger

7. Bliv hydreret:

Vand består af 70% af vores krop. For det meste af vores metabolske procedure finder sted i nærværelse af vand. Derfor, når vi er godt hydreret, går den basale metaboliske hastighed af vores krop op. Dette tyder på, at vores krop er klog til at assimilere den mad, vi spiser på en god måde, og levnedsmiddelet bruges til at forbrænde nok kalorier, der er nødvendige af kroppen, så du slutter op med en flad flad mave.

8. Kardio Og Styrketræning:

Alle slags kardio øvelsesrutiner øger din puls og opretholder det på den måde for hele din træning. Dette resulterer i forbedret brug af ilt, der fører til fedt tab. Fedt tab plus udholdenhed bygning er lige så vigtigt og muligt med denne øvelse.

Se mere: Hvordan man reducerer mavefedt til mænd

9. Skær ekstra salt:

Hold dig væk fra saltede produkter som pakkefødevarer, syltetøj, chips og junkfood. Bekræft etiketter for konserves, da konserves normalt indeholder ekstra salt. Salt er ekstremt dårligt for kroppen, da det forårsager vedligeholdelse af vand, og det får dig til at se opsvulmet.

10. Start din dag med citronsaft:

Citronsaft er en af ​​de bedste terapier til at reducere mavefedt og sikrer et generelt godt helbred. Kick starte din dag ved at drikke citronsaft og bemærk synlige resultater. Tilsæt 1-2 tsk. af frisk citronsaft til et glas lunkent vand og til det tilsættes en knivspids salt. Dette er et naturligt middel til at øge stofskiftet, som igen hjælper med at eliminere fedtindskud omkring din mave.

11. Hold dig væk fra sukker:

Mens naturligt sukker er godt for kroppen, kan påfyldning af dine fødevarer med kunstige sødemidler vise sig at være yderst usundt. Ifølge eksperter kan overskydende sukkerindtag forstyrre din krops metabolismeproces. Når du spiser rigeligt med sukkerfyldte fødevarer eller drikkevarer, omdannes den overskydende mængde fructose til fedtstoffer og akkumuleres stort omkring maven. Derfor er et af de effektive tips til at reducere mavefedt at skære ned sukker fra din kost og undgå helt sukkerholdige drikkevarer.

12. Indarbejde gode fedtstoffer i din kost:

Et af de enkleste tips til at reducere mavefedt er at spise mandler hver dag. Mandler er en yderst god kilde til sunde fedtstoffer, såsom monoumættede fedtstoffer og flerumættede fedtstoffer. Disse gode fedtstoffer forhindrer overspisning ved at undertrykke sultpangs. Da de har lavt kalorieindhold, bidrager ikke mandler til maven. Ifølge en rapport offentliggjort i sundhedsskrifter, der spiser mandler, er også beskyttelser mod hjertesygdomme. Desuden er mandler også en god kilde til magnesium, som hjælper med muskelopbygning, og det hjælper igen med at fjerne mavefedt.

13. Opt for hele korn:

Skift alle raffinerede korn fra din kost til fuldkorn. Når du spiser fuldkorn, regulerer det positivt insulin- og glukoseniveauerne i kroppen på en sådan måde, at det forøger processen med at brænde viscerale og lagrede fedtstoffer i kroppen. Ifølge en nylig undersøgelse blev det konstateret, at folk, der valgte fuldkornsdiet, nemt kunne brænde mere mavefedt sammenlignet med dem, der spiste raffinerede korn. Så hvis du ønsker at reducere din mave, skal du erstatte dit hvide brød med brunt brød og hvid ris med brun ris.

14. Walking:

Et af de bedste tips til at reducere mavefedt går. Brisk walking er en meget god cardio øvelse, der hjælper med at eliminere fedt ikke kun fra din mave men også fra hele din krop. Walking i 35-40 minutter hver dag kombineret med en sund kost hjælper dig med at reducere vægt og tommer på bare 7-10 dage. Walking øger din metaboliske hastighed og hjælper med at forbrænde kalorier og eliminere fedt omkring maven i et hurtigere tempo. Det er en meget god øvelse for begyndere.

15. Bliv motiveret:

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at holde sig motiveret, når du sætter målet for at tabe mavefedt. Mens du følger disse ovennævnte strategier for at reducere maven, er det lige så vigtigt at overvåge dine fremskridt rettidigt. Hold tjek på din vægt samtidig med, at din vægt kan variere i løbet af dagen. Et positivt resultat vil inspirere dig til at fortsætte med din indsats. Sammenføjning med en ven, der har det samme mål, vil give dig ekstra incitament. På denne måde kan du dele dine præstationer og også diskutere strategier for at fastholde resultaterne.

Her er et par ekstra tips til at hjælpe bekæmpe mavefedt:

1. Medtag fiberrige fødevarer i din kost:

Opløselig fiber absorberer vand og gør det lettere for kroppen at fordøje fødevaren. Undersøgelser har vist, at fiber hjælper med at fremme vægttab og nedsætter dit kalorieindtag. En nylig undersøgelse har vist, at en stigning i forbruget af opløselig fiber med 10 gram på daglig basis tabte vægt. Nogle fiberrige fødevarer er hørfrø, avocadoer, brombær, spire, osv.

2. Reducer dit alkoholindtag:

Forbrug af alkohol i små mængder er ret okay; Alt i overskud kan være skadeligt. Undersøgelser har vist, at for meget alkohol har fået folk til at få maven fedt. At skære tilbage på alkohol vil vise sig at reducere din talje og du kan begrænse dit indtag.

3. Styr stress:

Stress er en af ​​de vigtigste årsager til vægtøgning på grund af stresshormonet kaldet cortisol. Dette hormon øger appetitten og opbevarer mere fedt i maven. Kvinder med stor talje har tendens til at producere mere kortisol, hvilket fører til yderligere vægtforøgelse og tommer. Forkæl dig med behagelige aktiviteter, yoga, Zumba eller meditation for at klare stress bedre.

4. Medtag kokosolie:

Kokosolie er et af de sundeste fedtstoffer, der kan indtages. Det øger stofskiftet og reducerer mængden af ​​lagrede fedtstoffer. Kokosolie er høj i kalorier; bare erstatte de usunde fedtstoffer med gode.

5. Medtag æblecidereddike:

Det reducerer ikke kun blodsukker, og forbrugende æblecidereddike har et stort antal sundhedsmæssige fordele. Eddikesyre er kendt for at reducere mavefedt og er til stede i æblecidereddike. Prøv at forbruge 2-3 spsk æblecidereddike hver dag, og undersøgelser har bevist, at dette har ført til et betydeligt vægttab. Men fortær ikke det direkte, fortynd det med vand og fortær det.

Følg disse enkle og effektive tips til at reducere mavefedt, og du vil opleve synlig forskel i din talje på bare et par uger. En stærk beslutsomhed og vil hjælpe dig med at nå dine mål. Det er på tide at afsætte farvel til din oppustede mave.

Se videoen: De bedste urteteer til en flad mave (Februar 2020).

Загрузка...